Horoscop


Berbec

Reuşiţi să vă organizaţi şi să fiţi foarte punctual în rezolvarea sarcinilor. Rezervaţi-vă totuşi timp şi pentru partener; acesta vă va simţi lipsa dacă vă lăsaţi furat de muncă. Daţi dovadă de creativitate şi intuiţie în viaţa personală. Dacă plănuiaţi să faceţi schimbări în cămin sau să vă implicaţi într-un proiect de anvergură, este recomandat să începeţi chiar acum.

Taur

E cazul să vă oferiţi câteva clipe de linişte şi relaxare alături de partener. Aveţi grijă la sănătate, pentru că vă pândeşte o stare de disconfort, ceea ce, după atâta stres, era inevitabil. Nu este obligatoriu să cheltuiţi bani pentru a vă simţi bine; invitaţi-vă partenerul de viaţă la o plimbare sau uitaţi-vă la un film. Pe plan profesional veţi avea parte de o realizare care vă va întări moralul.

Gemeni

Creativitatea şi răbdarea pe care le afişaţi vă recomandă pentru a lucra cu persoane mai tinere sau mai puţin experimentate. Veţi juca rol de mentor, iar asta vă dă o încredere deosebită în forţele proprii. Vreţi să vă exprimaţi exact aşa cum simţiţi şi să nu vi se impună restricţii pe niciun plan. Rutina zilnică este înlocuită sau condimentată cu activităţi pe care aproape că le-aţi uitat.

Rac

Vă simţiţi datori să verificaţi toate bunele intenţii ale colegilor dv. Veţi acumula noi cunoştinţe şi vă veţi stabiliza profesional prin noi deprinderi. Pe plan emoţional vă implicaţi însă mai puţin, fiind dezamăgit de comportamentul duplicitar al partenerului. Un câştig financiar neaşteptat după o perioadă mai proastă v-ar putea remonta, şi veţi privi altfel viitorul.

Leu

Comentariile stârnite de deciziile luate de dv. sunt acide şi provocatoare. Încercarea de a fi păcălit se termină oarecum prost pentru cei care încearcă aşa ceva, prin ruperea relaţiilor păgubitoare, chiar dacă sunt implicate rude. Veţi avea nevoie de mai multă odihnă la mijlocul săptămânii care va începe, pentru că oboseala acumulată nu mai poate fi trecută cu vederea.

Fecioară

Nemulţumirile, îndârjirile şi dorinţa de a rupe relaţiile de prietenie dispar ca şi cum n-ar fi existat vreodată. Dacă trebuie să treceţi un test important în această săptămână, aveţi şi mult noroc, dar vă puteţi baza cu încredere pe propriile cunoştinţe. Dacă sunteţi născut în a doua decadă a zodiei, există riscul de a fi ţinta unor crize de gelozie venite din partea partenerului de viaţă.

Balanţă

Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru nimic. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi riscante. Sunt o mulţime de lucruri de făcut, dar efortul nu vă va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să necesite un efort suplimentar. Relaţia cu persoana iubită vă va interesa în mod special. Dacă veţi avea răbdare, va fi mai bine pentru toată lumea.    

Scorpion 

Nemulţumirile pe care le aveţi pot genera discuţii obositoare şi, în plus, sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă aţi fi mai înţelegător, mai tolerant. Posibile cheltuieli în compania partenerului de viaţă. Colaborările vă vor aduce o mulţime de avantaje săptămâna aceasta. Cheltuielile nu vor fi mari în această perioadă, dar banii nu sunt niciodată suficienţi.

Săgetător

Veţi avea parte de o perioadă bună în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă. Proiectele pe care vi le-aţi făcut împreună de mai mult timp ar putea fi puse în practică. N-ar fi exclus să fie nevoie să faceţi multe drumuri pentru a rezolva nişte probleme profesionale, ceea ce nu vă va conveni, dar nici nu veţi avea ce face. În week-end vă aşteaptă o surpriză plăcută.

Capricorn

Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, v-aţi putea dori o schimbare de anvergură. Totuşi, nu vă aruncaţi cu capul înainte. Acceptaţi cu încredere colaborările ce vi se propun. Unul din proiectele pe care vi l-aţi făcut pentru timpul liber va înregistra schimbări majore. Priviţi cu mai multă încredere spre viitor!

Vărsător

Nu sunteţi în forma dv. cea mai bună, iar activităţile în care sunteţi implicat vă solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia vă va ajuta să vă descurcaţi cel puţin mulţumitor. Comunicarea cu prietenii nu vă mulţumeşte. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice, doar de dragul schimbării. Veţi cheltui o mulţime de bani. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci nu este exclus să vă păcălească cineva.

Peşti

Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din anturajul apropiat, dar acestea se vor finaliza într-un mod care vă favorizează. Nu este exclus ca partenerul să se confrunte cu o problemă de serviciu care îl indispune. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă va da posibilitatea să vă consolidaţi relaţia cu persoana iubită. La serviciu, lucrurile se vor rezolva cu greutate.