Horoscop


Berbec

Activităţile practice vă vor ajuta să vă folosiţi în mod eficient energia, ceea ce vă va aduce un plus de încredere, de siguranţă. De asemenea, veţi avea posibilitatea să finalizaţi o sarcină de serviciu, dar acest lucru vă va costa un efort suplimentar. Este posibil ca o persoană din cercul de prieteni să vă solicite ajutorul. Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi vă ieşiţi uşor din fire.

Taur

Aţi putea face unele investiţii, dar analizaţi cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. N-ar fi exclus ca o persoană pe care o cunoaşteţi de mai mult timp să vă facă o propunere interesantă, dar nu vă grăbiţi să o acceptaţi. Relaţia cu prietenii vă preocupă în mod special în această perioadă. Fiţi cât se poate de atent, deoarece din cauza unor neglijenţe verbale aţi putea avea neplăceri în relaţia de cuplu.

Gemeni

La serviciu veţi avea parte de o săptămână liniştită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la activităţile pe care le aveţi trecute în agendă. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase. Staţi de vorbă cu partenerul, dacă se dovedeşte că trece prin momente mai delicate. Dacă doriţi să aveţi succes, arătaţi-vă cât mai modest.

Rac

Sunteţi nemulţumit că lumea nu vă împărtăşeşte părerile. Vă pândeşte chiar o criză de personalitate, care v-ar putea aduce în situaţia de a avea discuţii neplăcute cu multă lume. Încercaţi să fiţi mai calm şi gândiţi-vă că numai perseverenţa vă poate ajuta să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea prinde contur în aceste zile.

Leu

Colaborările vă vor avantaja într-o bună măsură, dar ar fi bine să nu vă grăbiţi să acceptaţi chiar orice propunere care vi se va face. Veţi avea posibilitatea să puneţi la punct un proiect important, poate o lucrare la serviciu. Traversaţi o perioadă în care, în familie, vor avea loc câteva evenimente care vă vor suprasolicita, dar cărora, în cele din urmă, le veţi face faţă cu bine.

Fecioară

Nu vă vor ieşi toate aşa cum doriţi, dar acest lucru nu vă va deranja prea tare. Veţi avea unele discuţii constructive cu partenerul, referitoare la programul pentru timpul liber. Până la urmă, veţi reuşi să-l convingeţi să vă accepte punctele de vedere. În cazul în care aveţi de gând să faceţi o investiţie de mai mare anvergură, gândiţi-vă şi la ceea ce implică acest lucru pentru viitor.

 Balanţă

Starea generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil de fapte măreţe. Energia mentală este la limita superioară, dar nu este cazul să vă suprasolicitaţi. Dacă veţi amâna chestiunile mai dificile pentru săptămâna viitoare, veţi putea să petreceţi clipe relaxante în compania prietenilor sau a partenerului. Faceţi câteva drumuri scurte, în care reuşiţi să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale.

Scorpion

Încercările de a finaliza o lucrare începută de mai mult timp vor fi sprijinite de cei din jur. Aţi putea lua decizii sau aţi putea demara, cu reale şanse de succes, o nouă activitate. Ceva bani aţi putea câştiga din colaborări. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece aţi putea genera neînţelegeri, atât la locul de muncă, cât şi în familie. Fiţi prudent şi nu vă lăsaţi „furat” de orice informaţie primită.

Săgetător

Vă frământă o chestiune de familie căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta cu rudele apropiate, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. La serviciu, este posibil să vi se repartizeze o nouă sarcină. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber.

Capricorn

Vi se va face o propunere de colaborare pe care ar fi bine să o analizaţi cu atenţie. Este adevărat că v-ar putea aduce ceva beneficii, dar trebuie să ţineţi cont şi de riscurile pe care le implică. Partenerul de viaţă va avea parte de un câştig suplimentar. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, mai ales în a doua parte a intervalului. Vă reîntâlniţi cu o persoană apropiată, cu care nu v-aţi văzut de mult timp.

Vărsător

Relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu prietenii sunt excelente, iar acest lucru vă dă mare încredere în forțele proprii. Ar fi bine să fiţi prudent la serviciu, pentru că e posibil să existe o persoană care să vă pună bête-n roate. Nu alergaţi după câştiguri uşoare, pentru că aparenţele pot fi foarte înşelătoare uneori. În week-end, petreceţi momente plăcute în compania celor dragi.

Peşti

Primiţi un cadou cu valoare sentimentală deosebită, iar evenimentul vă face să vă aduceţi aminte de lucruri foarte plăcute din trecut. S-ar putea să primiţi şi de la serviciu o recompensă pentru eforturile depuse în ultimul timp. Trebuie să vă gândiţi în ce să investiţi, pentru că este o perioadă foarte bună pentru profit. Relaţia cu familia nu este nemaipomenită şi de aceea ar fi bine să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu.