Horoscop


Berbec

Sunteţi dominat de sentimente contradictorii, iar situaţia financiară nu vă oferă prea multe motive de bucurie. Este timpul să vă mobilizaţi şi să găsiţi metodele necesare pentru a vă reveni. O persoană apropiată vă propune să vă asociaţi într-o colaborare. Ar fi bine să nu luaţi nicio decizie fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Dacă vă hotărâţi să acceptaţi, fiţi foarte atent la toate detaliile.

Taur

S-ar putea să fiţi încordat din cauza neînţelegerilor avute cu partenerul cu care nu reuşiţi să vă puneţi de acord. Este indicat să amânaţi orice decizie în privinţa colaborărilor, pentru că aveţi dificultăţi de concentrare. Nu trebuie să aveţi încredere în foarte multe persoane, pentru că există posibilitatea să regretaţi anumite decizii luate la sfatul cuiva. În plan financiar, lucrurile decurg foarte bine.

Gemeni

Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă fizică şi intelectuală, iar din această cauză nu este indicat să faceţi eforturi. Trebuie să vă îndreptaţi atenţia asupra lucrurilor care vă relaxează şi care vă fac să gândiţi pozitiv. La serviciu ar fi bine să nu vă asumaţi niciun risc, pentru că nu aveţi prea multe şanse de reuşită. Petreceţi mai mult timp în familie, pentru a putea depăşi această perioadă mai dificilă.

Rac

Neînţelegerile cu persoana iubită vă fac să acceptaţi fără ezitări o ieşire care să vă mai liniştească. S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă cucereşte imediat. Ar fi bine însă să nu vă pripiţi şi să nu luaţi nicio decizie în privinţa relaţiilor sentimentale, pentru că s-ar putea să regretaţi. Acceptaţi sfaturile şefilor referitoare la o problemă mai veche cu care vă confruntaţi la serviciu.

Leu

Nu vă ajung banii pentru o investiţie în cămin, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Se pare că nu reuşiţi să-i explicaţi situaţia suficient de convingător, sau pur şi simplu acesta nu poate să înţeleagă motivele pentru care nu aveţi bani. La serviciu, nu faceţi totul de unul singur, mai ales că nu sunteţi în cea mai bună formă. Lucrurile revin la normal spre sfârşitul săptămânii.

Fecioară

La serviciu, s-ar putea să fiţi agitat din cauza unei decizii pripite a şefului, care vă nemulţumeşte peste măsură. Temperaţi-vă nervozitatea, altfel riscaţi să vă complicaţi situaţia. O persoană pe care nu aţi mai întâlnit-o de multă vreme vă poate oferi informaţii interesante, dar nu vă grăbiţi să luaţi o decizie pe loc. Partenerul va trece prin momente delicate, de aceea e bine să acţionaţi cu calm şi tact.

Balanţă

Este o perioadă bună pentru socializare. Dacă veţi accepta propunerile făcute de prieteni, veţi avea parte de experienţe unice, care vă vor încărca de energie pozitivă. La serviciu totul pare să lucreze în favoarea dv., iar şansa de a vă consolida poziţia în colectiv nu trebuie ratată. Nu aplecaţi urechea la toate bârfele, fiindcă e posibil să nedreptăţiţi pe cineva.

Scorpion

În această săptămână sunteţi cu capul în nori şi e foarte posibil să neglijaţi problemele importante. Nu începeţi activităţi noi, pentru că s-ar putea să luaţi decizii greşite, al căror preţ îl veţi plăti în viitorul apropiat. Este posibil să se ivească o ocazie de a câştiga nişte bani care v-ar putea redresa bugetul familial. Sfătuiţi-vă cu partenerul în orice problemă.

Săgetător

S-ar putea să vă pună pe gânduri o discuţie cu partenerul de viaţă, care vă face reproşuri în legătură cu comportamentul dv. din ultima vreme. La serviciu, se anunţă nişte schimbări care, pe viitor, vor fi benefice pentru dv., însă totul depinde de felul în care reuşiţi să câştigaţi încrederea şefilor. Se anunţă o perioadă favorabilă investiţiilor pe termen lung în cămin..

Capricorn

Cheltuiţi cam mult în această perioadă, dar puteţi avea mari satisfacţii. Nu este cazul să vă faceţi probleme pentru nimic, pentru că vă aflaţi într-o perioadă în care toate lucrurile merg strună. Partenerul vă înţelege perfect, indiferent de situaţie, şi este dispus să vă ajute să construiţi orice aveţi în plan. E posibil să cunoaşteţi o persoană care vă va ajuta în viitorul nu prea îndepărtat.

Vărsător

Sunteţi dezamăgit de un prieten în care aţi avut mare încredere. Pe plan sentimental, traversaţi o perioadă favorabilă. Gândiţi-vă foarte bine la ceea ce vă doriţi şi nu fiţi indiferent faţă de niciun aspect care ar putea să vă aducă un avantaj, oricât de neînsemnat, în viitor. E posibil să câştigaţi nişte bani, dar succesul va fi legat de un compromis pe care trebuie să-l faceţi. Sfătuiţi-vă cu partenerul.

Peşti


În prima parte a intervalului sunteţi confuz şi riscaţi să aveţi probleme atât pe plan social, cât şi financiar. La serviciu, nu este cazul să vă suprasolicitaţi, pentru că veţi reuşi să rezolvaţi totul în timp util. Pe plan sentimental puteţi avea probleme dacă sunteţi prea încăpăţânat. Nu e exclus să fiţi pus într-o situaţie delicată, pe care o puteţi depăşi numai analizând lucrurile la rece şi mai ales fără să vă grăbiţi.