Horoscop


Berbec

La începutul săptămânii s-ar putea să fiţi iritat din cauza neînţelegerilor cu un coleg, iar acest lucru vă predispune, de asemenea, la conflicte cu cei din familie. Discutaţi calm, pentru a ajunge la o concluzie comună. Nu încercaţi să vă folosiţi de punctele sensibile ale celor din jur pentru a vă atinge anumite scopuri. Fiţi cinstit şi vorbiţi deschis, în orice situaţie v-aţi afla.

Taur

Puteţi avea mici întârzieri legate de finalizarea anumitor activităţi, cauzate de evenimente neprevăzute. Trebuie să încercaţi să vă organizaţi timpul cât mai riguros şi să vă stabiliţi priorităţile, dacă nu vreţi să daţi greş. Nu vă puneţi mari speranţe într-o colaborare, ca să nu fiţi dezamăgit de rezultatele finale. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul faţă de colegi.

Gemeni

Vorbiţi mult prea mult, şi asta nu face impresie bună. Deoarece şansa vă poate ajuta mai mult decât până acum, ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care le-aţi tratat cu indiferenţă. O mai veche cunoştinţă care vă simpatizează vă va face tot felul de propuneri tentante, care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate. Prin urmare, n-ar fi rău să-i ascultaţi sfatul.

Rac

Activităţile intelectuale vă vor permite să vă puneţi în valoare calităţile; în cazul în care veţi avea de dat un examen, rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. La serviciu va fi mare agitaţie, căci va trebui să finalizaţi unele lucrări înainte de termen. Dacă veţi pleca la drum, este bine să ştiţi că şansa va fi de partea dv., mai ales în ceea ce priveşte chestiunile financiare.

Leu

Lucrurile nu vă ies prea uşor şi aveţi senzaţia că eforturile pe care le depuneţi nu-i interesează pe cei din anturaj. Şi acasă veţi avea mult de muncit, şi nu întotdeauna meritele vă vor fi recunoscute. Conştiinciozitatea vă va fi de un real folos, aşa că nu este cazul să precupeţiţi niciun efort pentru a vă achita de sarcinile de serviciu. Pe plan sentimental, lucrurile merg bine.

Fecioară

Vor fi multe de pus la punct, iar răbdarea nu va fi punctul dv. forte în această perioadă. Încercaţi să nu fiţi încăpăţânat şi, mai ales, nu daţi curs pornirilor impulsive, care pot determina apariţia unor neînţelegeri cu partenerul. Spre sfârşitul intervalului, situaţia se va îmbunătăţi considerabil şi veţi petrece clipe excelente în compania acestuia.

Balanţă

Încercaţi să vă rezolvaţi problemele importante la începutul intervalului, când aveţi mai multă energie. În week-end, dorinţa dv. de libertate poate să ducă la o deteriorare a relaţiilor cu persoana iubită. Acordaţi mai multă atenţie detaliilor! Vă confruntaţi cu dificultăţi pe plan profesional şi sunteţi nevoit să luaţi o decizie urgentă şi importantă.

Scorpion

Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante pe plan sentimental. Faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă atrage atenţia din prima clipă. Ar fi bine pentru dv. să nu vă pripiţi şi să ţineţi cont de sfaturile unui prieten. S-ar putea să începeţi o colaborare. Este posibil ca partenerul de viaţă să se supere dacă nu îl consultaţi. Puteţi fi optimist, totul va decurge conform planurilor.

Săgetător

Vă agitaţi mai mult decât în mod obişnuit, ceea ce vă oboseşte şi vă dă senzaţia că exageraţi. Aţi putea să întreprindeţi ceva nou, dar ar fi bine să o luaţi mai încetişor, cel puţin deocamdată. Lucrurile nu vor merge chiar aşa cum vă doriţi şi ar fi bine să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă. Dacă vi se vor da sarcini noi, ar fi bine să nu comentaţi, fiindcă cineva e cu ochii pe dv.

Capricorn

În această perioadă veţi reuşi să vă folosiţi în mod eficient de energia de care dispuneţi. Mintea vă este limpede şi veţi şti exact ce soluţie să propuneţi pentru oricare din situaţiile cu care vă veţi confrunta în acest interval. Totuşi, orice lucru făcut fără o matură chibzuinţă v-ar putea aduce neplăceri. Veniturile vor fi confortabile, mai ales datorită colaborărilor în care sunteţi implicat.

Vărsător

Sunteţi apreciat de şefi pentru felul în care vă faceţi treaba şi pentru dăruirea pe care o demonstraţi. Vă bucuraţi şi de respectul colegilor, iar cei din familie sunt foarte mândri de reuşitele dv. Totuşi, ar trebui să o lăsaţi mai moale cu treburile de la serviciu şi să vă mai păstraţi din energie şi pentru activităţile din cămin. S-ar putea să nu vă iasă o colaborare, din cauza unei situaţii neprevăzute.

Peşti

Aveţi tendinţa să fiţi irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că nu vă aflaţi într-o stare potrivită pentru a face faţă unor dispute. Încercaţi să mai treceţi cu vederea anumite lucruri şi să fiţi mai optimist în ceea ce priveşte viitorul. Sunteţi predispus la mici probleme de sănătate, de aceea ar fi bine să duceţi un regim de viaţă echilibrat.