Horoscop


Berbec

Veţi avea parte de o săptămână agitată, în care proiectele iniţiale trebuie amânate. E nevoie să rezolvaţi o mulţime de lucruri, mai ales acasă. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că, pentru a face faţă, va trebui să apelaţi la sprijinul partenerului. În week-end veţi primi câteva informaţii care vă vor relaxa, dar în rest sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa de a-i critica pe toţi.

Taur

Aveţi unele realizări, dar proiectele dv. vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. În a doua parte a intervalului veţi avea un câştig oarecum neaşteptat, care vă va permite să vă satisfaceţi unele capricii. Partenerul se va confrunta cu o situaţie dificilă şi va avea nevoie de sprijinul dv.

Gemeni

Este o perioadă destul de dificilă, în care aveţi multe de rezolvat. Principala problemă s-ar putea să fie de natură sentimentală, dar nu este cazul să vă faceţi griji. Sunteţi hotărât şi plin de energie, aşa că reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Evitaţi speculaţiile financiare! Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie căreia n-ar strica să-i daţi curs.

Rac

Dorinţa şi capacitatea de a vă manifesta în societate vor face ca popularitatea dv. să atingă un maxim în această perioadă. Veţi avea nenumărate ocazii de a vă face noi prieteni sau de a obţine susţinerea necesară pentru punerea în practică a proiectelor pe care le aveţi în vedere. Nu este exclus ca o rudă apropiată să aibă o realizare mai deosebită. Sunteţi hotărât să faceţi câteva schimbări în cămin.

Leu

În plan profesional, aţi putea face unele mici schimbări. Este posibil să vi se repartizeze noi sarcini de serviciu, semn că vă sunt recunoscute calităţile. Iniţiativele vă vor fi apreciate, cu condiţia să nu daţi curs impulsivităţii. Activităţile de divertisment vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi. Este posibil să aveţi mici divergenţe cu partenerul. Nu încercaţi să obţineţi bani chiar prin orice mijloace.    

Fecioară

Sunteţi dinamic, motivat şi gata să luaţi startul în orice direcţie. În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, cu siguranţă rezultatele vă vor satisface. Dacă aveţi de luat decizii, ideile dv. se vor bucura de aprecierea celor din jur. Comunicarea cu persoana iubită vă va da motive de satisfacţie. S-ar putea să rataţi totuși un obiectiv important şi să deveniţi irascibil.

Balanţă

Daţi dovadă de mai multă sensibilitate decât în mod obişnuit, iar micile neînţelegeri cu persoana iubită vă marchează puternic. Spre sfârşitul intervalului, vă veţi simţi mai relaxat în plan sentimental. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu, indiferent de domeniu. Activităţile de divertisment vor fi prioritare, dându-vă ocazia să depăşiţi cu uşurinţă neplăcerile din ultimul timp.

Scorpion

Cheltuielile vor fi mari, probabil chiar peste aşteptări, așa că nu vă implicaţi în niciun caz în activităţi financiare riscante. În ceea ce priveşte activităţile de divertisment, aveţi toate şansele să vă puneţi în practică proiectele pe care le-aţi făcut în compania partenerului de viaţă. Sfaturile celor din familie se vor dovedi inspirate, aşa că n-ar fi rău să le ascultaţi. Din cauza stresului, sunteţi predispus la probleme de sănătate.

Săgetător

Vă agitaţi exagerat de mult şi fără niciun rost. Sunteţi nemulţumit de faptul că se mizează prea mult pe prezenţa dv. în gospodărie, dar aveţi tendinţa de a amplifica orice amănunt. Nu încercaţi să întreprindeţi activităţi deosebite, deoarece sunteţi bulversat şi veţi încurca mult mai rău lucrurile. Aveţi sentimente contradictorii în ceea ce priveşte problemele profesionale. 

Capricorn

E posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar traversaţi o perioadă în care prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce faceţi. Informaţiile care vă parvin vă vor entuziasma. Nu vă lăsaţi copleşit de bucurie până când nu aveţi certitudinea că toate datele problemei în cauză sunt corecte. Nu este exclus ca o cunoştinţă apropiată să încerce să vă păcălească, dar cu dv. nu are nicio şansă.

Vărsător

Cheltuielile vor fi peste nivelul aşteptărilor, dar nici câştigurile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Va trebui să faceţi o mulţime de drumuri pentru rezolvarea unor probleme personale. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăţi. În ultima vreme, aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic şi că toate vă sunt potrivnice. Vă indispune un eşec într-o colaborare care se încheie prost, dar vă veți reveni repede.  

Peşti

Este posibil să câştigaţi o sumă de bani din colaborări, ceea ce vă va ajuta să faceţi faţă cheltuielilor din această perioadă şi chiar să vă satisfaceţi unele capricii. Relaţiile cu prietenii evoluează cel puţin mulţumitor, în ciuda faptului că sunteţi mai suspicios decât de obicei. Nu este exclus ca partenerul să aibă probleme de sănătate şi să vă solicite ajutorul, în a doua parte a intervalului.