Horoscop


Berbec

Cineva din familie are nevoie de sprijin într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta este suficient de bună pentru a compensa neplăcerile cotidiene.

Taur

Vă aşteaptă o săptămână bună, căci se va dovedi că aveţi o intuiţie deosebit de eficientă. Aţi putea obţine realizări nesperate în activităţi comerciale sau artistice. O vizită neaşteptată vă va face mare plăcere şi vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care intenționați să faceţi o investiţie. Pe plan sentimental, totul decurge normal.

Gemeni

Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii financiare, căci nu vă avantajează. Dacă totuşi nu vă puteţi opune tentaţiei, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi decizii cel puţin rezonabile. Evitaţi excesele de orice fel, deoarece aţi putea avea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Faceţi faţă greu cheltuielilor din cămin, care par a nu se mai termina.

Rac

Ocaziile de a vă petrece timpul într-un mod plăcut nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Starea fizică şi psihică este excelentă. Energia şi îndemânarea vă ajută să rezolvaţi o mulţime de treburi, într-un timp extrem de scurt. Nu este momentul să apelaţi la colaboratori! Este foarte posibil să faceţi o bună impresie unei anumite persoane, care vă va fi de folos în viitorul apropiat.

Leu

Veţi avea o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomina activităţile de rutină. Este foarte posibil să vi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Încercaţi să vă faceţi un program în care să alternaţi eforturile cu odihna. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece nu veţi reuşi decât să accentuaţi neînţelegerile cu cei din jur.

Fecioară

Sunteţi mai agitat decât de obicei şi nu prea aveţi stare pentru nimic. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi riscante. Sunt o mulţime de lucruri de făcut, dar, cum munciţi cu plăcere, efortul nu vă va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să necesite un efort suplimentar. Relaţia cu persoana iubită vă va interesa în mod special. Pe plan social, aveţi satisfacţii neaşteptate.

Balanţă

În această perioadă veţi avea posibilitatea să comunicaţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp. Informaţiile pe care le veţi primi de la aceasta vă vor ajuta să priviţi viaţa într-un mod optimist. Va fi nevoie să faceţi câteva drumuri, pentru a rezolva unele probleme legate de cămin. Simţul practic vă ajută să fiţi apreciat de şefi şi de colegi, în egală măsură.

Scorpion

Comunicarea cu cei din jur vă face mare plăcere, căci vă ajută să vă relaxaţi după zilele agitate pe care le-aţi avut. Aţi putea face câteva drumuri, ocazie cu care veţi cunoaşte o persoană ce v-ar putea fi de ajutor în viitor. Interesul pentru relaţia de cuplu va creşte simţitor în această perioadă. Aţi putea afla o veste interesantă referitoare la activitatea dv. profesională.

Săgetător

Sunteţi oarecum nemulţumit de tot ce se întâmplă, dar, de fapt, exageraţi. Dacă aţi fi mai conciliant şi mai înţelegător, aţi putea rezolva chiar mai multe decât v-aţi propus. O surpriză plăcută ar putea veni de la nişte prieteni vechi. Starea de nelinişte va fi mare pe tot parcursul săptămânii. Relaţia cu partenerul va fi tensionată din cauza agitaţiei ce vă stăpâneşte. Nu faceţi eforturi mari la serviciu!

Capricorn

Nu vă implicaţi în activităţi fizice deosebite. Starea psihică nu va fi dintre cele mai bune la începutul intervalului. La serviciu este o perioadă foarte agitată pentru dv. şi trebuie să fiţi în formă. Aveţi parte de tot felul de schimbări în plan profesional, dar mai devreme sau mai târziu acestea vă vor avantaja. Este indicat să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoane cu funcţii.

Vărsător

Din punct de vedere fizic, veţi funcţiona la cel mai înalt nivel. Veţi fi dinamic, iar reacţiile rapide vă vor permite să vă descurcaţi în situaţii dintre cele mai diverse. Aveți idei excelente, aşa că puteţi să vă implicaţi în tot felul de activităţi intelectuale. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce vă ajută să fiţi mai relaxat. Încercaţi să vă faceţi mai mult timp pentru partener, și nu veți avea decât de câștigat.

Peşti

Pentru călătoriile pe care le aveţi în plan, conjunctura astrală vă va avantaja în mod special în această perioadă. Oricum, nu vor lipsi ocaziile de a îmbina plăcutul cu utilul, ceea ce va fi chiar pe placul dv. O chestiune de serviciu nerezolvată la timpul ei revine în actualitate, dar până la urmă totul va ieşi cum vă doriţi. Nu este exclus ca un membru al cercului dv. de prieteni să aibă probleme și să vă solicite ajutorul.