Horoscop


Berbec

În plan social, este o perioadă în care aţi putea face unele schimbări, în cazul în care doriţi acest lucru. Oricum, capacitatea de decizie este bună şi puteţi miza pe ea în orice situaţie. Totuşi, este nevoie de mai multă răbdare, de o analiză mai profundă atunci când doriţi să luaţi hotărâri în chestiuni importante. Asumarea riscurilor pe termen lung v-ar putea aduce nemulţumiri din partea partenerului.

Taur

În plan financiar, veţi avea parte de multă agitaţie; câştigurile şi cheltuielile se vor succeda şi vă vor determina să vă schimbaţi planurile. Dacă aveţi de finalizat o lucrare, şansa vă va surâde. Interesul pentru relaţia cu persoana iubită va creşte considerabil. Din păcate, starea de nelinişte care vă caracterizează în ultimul timp v-ar putea determina să aveţi discuţii aprinse cu o persoană cu funcţie.

Gemeni

Aveţi succes în activitatea profesională, dar şi în treburile gospodăreşti. Ar fi bine să ţineţi seama şi de părerile unei persoane mai în vârstă. Aveţi grijă să nu începeţi prea multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu le puteţi duce pe toate la bun sfârşit. Veţi primi vizita unui prieten cu care nu v-aţi mai văzut demult. În această perioadă, încercaţi să acordaţi mai multă atenţie familiei.

Rac

O serie de probleme pe care nu le-aţi rezolvat la timpul potrivit vor deveni urgente. Veţi avea o agendă încărcată, dar dispuneţi de forţă suficientă pentru a face faţă situaţiei. Simţul posesiunii şi dorinţa de a fi cât mai autoritar vă pot aduce unele neplăceri în relaţia cu persoana iubită. Ar trebui să fiţi mai indulgent, altfel veţi pierde un sprijin important în acţiunile pe care doriţi să le întreprindeţi.

Leu

Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu, vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce demonstrează că şefii vă apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze ca de obicei. Ceva mai multă atenţie ar fi bine să acordaţi sănătăţii, mai ales dacă aveţi o suferinţă cronică.

Fecioară

Dacă aveţi de gând să plecaţi la drum, conjunctura astrală vă avantajează. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi mai complicate, fiţi cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Nu este cazul să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus; mai lăsaţi timp şi pentru odihnă, şi totul va fi în regulă. Ar fi bine să nu alergaţi după profituri imediate.  

Balanţă

Rezultatele pe care le aşteptaţi întârzie să apară, ceea ce vă nelinişteşte şi vă nemulţumeşte totodată. Nu e cazul să vă faceţi probleme; ideile dv. sunt excelente, dar trebuie să învăţaţi să daţi dovadă de mai multă răbdare. Oricum, traversaţi o perioadă bună, în care eforturile dv. sunt recunoscute. Din punct de vedere sentimental, veţi avea parte de o mică bucurie.

Scorpion

În jurul dv. există multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alegeţi-vă cu grijă colaboratorii, altfel puteţi avea surprize mai puţin plăcute. N-ar fi exclus să primiţi un cadou neaşteptat de la o cunoştinţă apropiată. În cazul în care aveţi nevoie de un împrumut, şansa va fi de partea dv. Aveţi tendinţa să vă dedicaţi total muncii şi să neglijaţi relaţiile sentimentale.

Săgetător

E posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar traversaţi o perioadă în care prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce faceţi. Informaţiile care vă vor parveni vă vor entuziasma. Nu vă lăsaţi copleşit de bucurie până când nu aveţi certitudinea că toate datele sunt corecte. N-ar fi exclus să încerce cineva să vă păcălească, dar, cu abilităţile dv., nu va avea nicio şansă.

Capricorn

Dorinţa de a acţiona decisiv este mare, dar traversaţi o perioadă în care nu este indicat să vă asumaţi niciun fel de riscuri. Conjunctura astrală se anunţă favorabilă, în ciuda faptului că nu reuşiţi decât cu mare greutate să vă relaxaţi. În plus, această perioadă vă va aduce unele mici câştiguri suplimentare. La serviciu, cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să țineți cont de ea fără a o verifica.

Vărsător

Sunteţi mai nervos decât de obicei şi aveţi tendinţa de a vă implica în tot felul de acţiuni fără o matură chibzuinţă. Sentimentele vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie, partenerul ar putea avea o realizare de care vă veţi bucura împreună. Chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat, nu vă neglijaţi sănătatea.

Peşti

Energia va fi la limita superioară, dar veţi avea dificultăţi în a v-o canaliza spre un scop concret. Starea de iritare ce vă caracterizează în ultimul timp v-ar putea determina să vă certaţi cu cineva. Alături de partenerul de viaţă veţi pune la punct proiecte de interes comun şi vă veţi simţi mai aproape sufleteşte de acesta. Pe cât posibil, nu vă lăsaţi influenţat de comentariile unor persoane răutăcioase.