Horoscop


Berbec

Pretenţiile dv. sunt exagerate şi acest lucru poate genera mici neînţelegeri în relaţia cu partenerul de viaţă. Dacă doriţi o discuţie lămuritoare, ar trebui să daţi dovadă în primul rând de calm şi stăpânire de sine. Atmosfera la serviciu va fi plăcută, aşa că eforturile pe care le veţi face nu vă vor obosi. Intuiţia v-ar putea ajuta să luaţi o decizie care îşi va demonstra eficienţa în scurt timp. Începeţi o serie de schimbări în cămin.

Taur

În această perioadă dispuneţi de multă energie fizică, pe care v-o puteţi distribui spre domenii dintre cele mai diverse. Sunteţi foarte interesat de tot ce se întâmplă la serviciu, dar nu reuşiţi să vă concentraţi la ce aveţi de făcut. Ar fi bine dacă aţi apela la sprijinul celor apropiaţi, măcar pentru a vă sfătui asupra deciziilor pe care urmează să le luaţi. Puteţi să vă faceţi liniştit planuri de viitor.

Gemeni

Aveţi succes în activităţile desfăşurate pentru cămin. Reuşiţi să faceţi schimbări atât în casă, cât şi în viaţa profesională. Ar fi indicat să ţineţi seama şi de părerile unui prieten. Aveţi grijă să nu începeţi prea multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu le puteţi duce pe toate la bun sfârşit. Ar fi bine dacă aţi acorda mai multă atenţie familiei, şi nu doar carierei.

Rac

Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii financiare, căci nu vă avantajează. Dacă totuşi nu vă puteţi opune tentaţiei, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi nişte decizii măcar rezonabile. Evitaţi tensiunile de orice fel, deoarece aţi putea avea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Relaţia cu partenerul decurge foarte bine în această perioadă.

Leu

Faceţi o mulţime de încercări pentru a găsi nişte colaboratori. Reuşiţi să lăsați o impresie bună oriunde vă duceţi, aşa că propunerile dv. vor entuziasma pe toată lumea. Chiar dacă energia vă susţine în toate demersurile pe care le aveţi în plan, nu este cazul să faceţi mai mult decât este nevoie. Păstraţi-vă ceva timp şi pentru odihnă şi relaxare. Vă simţiţi foarte bine în compania partenerului.

Fecioară

Superficialitatea de care daţi dovadă vă poate aduce în situaţia de a avea o discuţie mai aprinsă cu partenerul. Sfatul unui prieten se va dovedi foarte util, chiar dacă pe moment vi se pare un pic fantezist. Veţi avea un dialog mai aprins cu o persoană cu autoritate şi ar fi indicat să ajungeţi la un acord. Treburile gospodăreşti par a nu se mai termina şi deja simţiţi că nu mai aveţi răbdare cu ele.   

Balanţă

Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară. La serviciu vă puteţi ocupa de mai multe sarcini şi aveţi ambiţia să terminaţi lucrări mai vechi. Este o perioadă favorabilă comunicării cu cei tineri din familie. Ar fi bine însă să nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le puteţi respecta. Aveţi tendinţa să vă lăsaţi dominat de sentimente şi să deveniţi subiectiv.

Scorpion

Intenţionaţi să vă concentraţi pe sarcinile de serviciu, dar ar fi bine să nu uitaţi că aveţi şi treabă acasă. Sunteţi inspirat şi rezolvaţi probleme dificile. N-ar strica, totuşi, să ţineţi seama de sfaturile partenerului de viaţă. O rudă apropiată vă cere ajutorul într-o problemă de sănătate. Sunteţi stresat de ritmul intens de muncă, deveniţi irascibil şi aveţi tendinţa să vă certaţi chiar şi cu cei dragi.  

Săgetător

Pe plan profesional, calităţile dv. vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună şefilor. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dv., pe care le vor susţine fără rezerve. În cămin sunt multe de făcut, aşa că e timpul să luaţi în sfârşit taurul de coarne. Persoana iubită vă sprijină necondiţionat pe toate planurile.

Capricorn

În această perioadă, doriţi să faceţi foarte multe, dar, contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Relaţia cu partenerul de viaţă, dar şi cu colaboratorii, va fi tensionată şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Sunteţi în faţa unei schimbări de direcţie, dar nu sunteţi foarte sigur încotro trebuie să mergeţi.

Vărsător

Comunicarea cu cei din jur evoluează ceva mai bine, ceea ce vă va permite să aflaţi lucruri interesante, dar şi să vă faceţi noi prieteni. Încercaţi totuşi să fiţi atent la ceea ce spuneţi, căci riscaţi să faceţi nişte afirmaţii care vor genera discuţii aprinse, obositoare. Dacă demaraţi o nouă activitate, înarmaţi-vă cu răbdare, căci rezultatele se vor vedea abia după un timp.

Peşti

Vă agitaţi exagerat şi fără niciun rost. Sunteţi oarecum nemulţumit de faptul că se mizează prea mult pe efortul dv. în cămin, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu încercaţi să întreprindeţi activităţi deosebite, deoarece sunteţi uşor bulversat şi aţi încurca mult mai rău lucrurile. În definitiv, nu aveţi nimic atât de urgent pe ordinea de zi încât să nu mai poată aştepta până se liniştesc apele.