Horoscop


Berbec

Persoana iubită va fi mai sensibilă, mai suspicioasă, şi va trebui să fiţi foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. În rest, veţi avea parte de tot felul de evenimente, care vă vor ţine în priză. Ar putea apărea unele discuţii legate de bani, dar intervenţia unui prieten vă va salva de la o dispută obositoare. Nu vă lăsaţi descurajat în plan profesional!

Taur

S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu vadă cu ochi buni intenţia dv. de a demara noi activităţi. Încercaţi să fiţi mai realist şi să vă stabiliţi clar priorităţile. Ar fi bine să vă abţineţi de la speculaţii financiare. Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată şi, dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi probleme de sănătate. Fiţi atent pe ce cheltuiţi banii.  

Gemeni

Capacitatea dv. de concentrare va atinge un maxim, iar deciziile pe care le veţi lua în aceste zile se vor dovedi extrem de inspirate. Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa.

Rac

Capacităţile mentale se situează la cote înalte, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile dintre problemele cu care vă confruntaţi. La serviciu, doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ şi acest lucru vă poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii vă vor aprecia implicarea şi n-ar fi exclus să-şi propună să mai apeleze şi altă dată la sugestiile și inițiativele dv.

Leu

Comunicarea cu cei din jur va evolua cât se poate de bine, acest lucru permiţându-vă să găsiţi persoane dornice să vă sprijine. În ceea ce priveşte chestiunile legate de serviciu, aţi putea să vă implicaţi în rezolvarea unei lucrări mai deosebite. Din punct de vedere sentimental, situaţia generală se îmbunătăţeşte. N-ar fi exclus să aveţi ocazia de a vă implica într-un proiect care se va dovedi rentabil.

Fecioară

Chiar dacă vi se pare că numai dv. aveţi dreptate, nu trebuie să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu superiorii ierarhici. Proiectele pot fi puse în practică oricum, aşa că o atitudine mai cerebrală nu ar face decât să vă ajute. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale în care sunteţi implicat. Partenerul de viaţă vă sprijină în toate iniţiativele.    

Balanţă

Rezultatele pe care le aşteptaţi întârzie să apară, ceea ce vă nelinişteşte şi vă nemulţumeşte totodată. Nu trebuie să vă faceţi probleme, ideile dv. sunt bune, dar trebuie să învăţaţi să daţi dovadă de mai multă răbdare. Oricum, traversaţi o perioadă fastă, în care eforturile dv. sunt recunoscute la toate nivelurile. Din punct de vedere sentimental, veţi avea parte de o mică bucurie.

Scorpion

Aveţi în jurul dv. multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alegeţi-vă cu grijă colaboratorii, altfel puteţi avea surprize mai puţin plăcute. N-ar fi exclus să primiţi un cadou neaşteptat de la persoana iubită. În cazul în care aveţi nevoie de bani, şansa va fi de partea dv. Nu comentaţi deciziile pe care le iau şefii şi, în general, fiţi diplomat şi evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Săgetător

Este posibil să aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu cineva care v-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi dificile, deoarece este puţin probabil să le puteţi face faţă. E posibil să fiţi pus în situaţia de a arbitra o dispută între colegi, ceea ce vă va aduce în centrul atenţiei. S-ar putea să aveţi unele discuţii cu partenerul, dacă refuzaţi să ascultaţi şi părerea lui.

Capricorn

Cineva din familie vă va solicita sfatul într-o problemă importantă. Timpul liber ar putea fi alocat partenerului sau chestiunilor domestice, la care aţi cam rămas restanțier de ceva vreme. Sunteţi încordat într-o oarecare măsură, dar, după ce veţi pune la punct planurile de viitor, vă veţi simţi mult mai bine. Ar fi indicat să nu căutaţi nod în papură celor din jur, care, de fapt, fac tot posibilul să vă ajute.

Vărsător

Cheltuielile vor fi mari, iar investiţiile pe care le aveţi în plan vă vor goli buzunarele. Gândiţi-vă bine înainte de a scoate banii din portofel, deoarece aţi putea avea neplăceri. Întâlnirile cu prietenii vor fi cât se poate de binevenite, căci vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi şi să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Rezolvarea problemelor de serviciu vă va preocupa în mod special.

Peşti

Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar sunt şanse ca în scurt timp să reuşiţi să vă echilibraţi balanţa de venituri şi cheltuieli. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi, căci o rudă apropiată vă va anunţa că a finalizat o activitate începută de mai mult timp. N-ar fi exclus nici ca partenerul de viaţă să vă aducă la cunoştinţă o realizare pe care o veţi sărbători împreună.