Horoscop


Berbec

Conjunctura astrală vă avantajează într-o oarecare măsură. Se pare că aveţi şansa de a câştiga o sumă de bani. Pe plan sentimental, veţi avea o reuşită care vă va aduce o nesperată satisfacţie. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile singur, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate. Este un moment bun pentru a începe o colaborare pe termen lung.

Taur

Relaţia cu prietenii va fi prioritară, căci cei din anturajul apropiat vă vor susţine iniţiativele. De asemenea, veţi veni în contact cu multă lume şi vă veţi face noi cunoştinţe. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, veţi avea o surpriză dintre cele mai plăcute. La serviciu, veţi primi nişte bani, semn că şi şefii vă apreciază. Păstraţi-vă modestia şi nu vă lăsaţi orbit de laudele celor din jur.

Gemeni

Se pare că sunteţi stresat pentru că nu primiţi niciun sprijin la serviciu şi aveţi senzaţia că majoritatea colegilor sunt împotriva dv. Poate faceţi o greşeală fiindcă vă încăpăţânaţi să nu le cereţi ajutorul. Trebuie să comunicaţi mai mult şi cu partenerul, să spuneţi ce apăsări aveţi, pentru că doar în acest mod va şti cum să se raporteze la dv. În plan financiar, lucrurile decurg normal.

Rac

E posibil să vă enervaţi la serviciu pentru că primiţi sarcini suplimentare, cărora aţi reuşi să le faceţi faţă doar dacă depuneţi mari eforturi. Simţiţi că vă presează foarte tare timpul, iar dv. nu daţi randament când sunteţi stresat. Aveţi grijă să nu îi jigniţi pe cei din jur sau să îi puneţi în situaţii neplăcute. Financiar, situaţia pare să se îmbunătăţească considerabil faţă de săptămâna trecută.

Leu

Lucrurile nu vă ies prea uşor şi aveţi senzaţia că eforturile pe care le depuneţi nu-i interesează pe cei din anturaj. Şi acasă veţi avea mult de muncit, şi nu întotdeauna meritele vă vor fi recunoscute. Conştiinciozitatea vă va fi de un real folos, aşa că nu este cazul să precupeţiţi niciun efort pentru a vă achita de sarcinile de serviciu. Pe plan sentimental, lucrurile merg bine.

Fecioară

Vor fi multe de pus la punct, iar răbdarea nu va fi punctul dv. forte în această perioadă. Încercaţi să nu fiţi încăpăţânat şi, mai ales, nu daţi curs pornirilor impulsive, care pot determina apariţia unor neînţelegeri cu partenerul. Spre sfârşitul intervalului, situaţia se va îmbunătăţi considerabil şi veţi petrece clipe excelente în compania acestuia.

Balanţă

Activităţile intelectuale vă avantajează şi vă dau posibilitatea să vă puneţi în valoare inteligenţa şi inspiraţia. Situaţia financiară nu este nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Este foarte posibil să vi se propună o colaborare care vă va tenta. Totuşi, studiaţi cu atenţie toate detaliile înainte de a o accepta. În week-end, e posibil ca partenerul să vă facă o surpriză plăcută.

Scorpion

Comunicarea cu cei din jur nu va fi aşa cum v-o doriţi. Mare atenţie în cazul în care v-aţi propus să faceţi cuiva o promisiune, căci nu se ştie ce va urma. Îngrijiţi-vă sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să vă dea serios de furcă. Dacă vă veţi păstra ceva mai mult timp pentru odihnă, vă veţi simţi mai bine din toate punctele de vedere. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

Săgetător

Ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive, deoarece relaţia cu cei din jur, dar mai ales cu cei apropiaţi, s-ar putea deteriora. În continuare vă preocupă legătura cu persoana iubită. Aţi dori să o îmbunătăţiţi, dar pentru asta ar trebui să faceţi unele compromisuri. Puteţi încerca şi veţi vedea că nu este chiar aşa de greu. Situaţia financiară este într-un echilibru fragil, fără prea mari şanse de redresare.

Capricorn

În plan profesional veţi avea unele mici realizări, care vă vor demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile rudelor apropiate se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele. În această perioadă veţi avea de făcut faţă şi unor activităţi de rutină, care vă vor cam plictisi, dar nu aveţi nicio şansă să le ocoliţi. S-ar putea să aveţi o mică problemă sentimentală, care însă se va rezolva repede.

Vărsător

În această perioadă veţi face cheltuieli peste aşteptări în compania persoanei iubite. Contactul cu colaboratorii vă va favoriza din toate punctele de vedere. Aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă. Oricum, vor începe să se întrevadă, în sfârşit, soluţii de rezolvare a unor probleme financiare. O activitate începută de mai mult timp va fi finalizată.

Peşti

Capacităţile mentale vor atinge un maxim, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile probleme. La serviciu doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ şi acest lucru vă poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii vă vor aprecia propunerile şi puterea de muncă, şi n-ar fi exclus să mai apeleze şi altă dată la sugestiile dv. S-ar putea să aveţi discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă.