Horoscop


Berbec

Puteţi să începeţi o activitate nouă, mai ales pe plan social. Sunteţi entuziast şi vă puteţi baza pe sprijinul prietenilor şi al partenerului. Dacă aveţi de luat decizii importante, ţineţi cont de sfaturile unei persoane cu experienţă în acel domeniu. În general, activităţile sociale vă vor face mare plăcere, mai ales că acestea vă vor da posibilitatea să vă puneţi în evidenţă calităţile.

Taur

Se pare că aveţi probleme sentimentale şi sunteţi nevoit să luaţi o hotărâre tranşantă. Puteţi să vă ascultaţi intuiţia. Apar rezultatele eforturilor din ultima perioadă – câştiguri financiare şi afirmarea în societate. Sunt şanse să vă cumpăraţi un obiect de valoare pe care vi-l doriţi de multă vreme. Nu încercaţi nicio speculaţie, pentru că nu este un moment prielnic pentru acest lucru.

Gemeni

Veţi fi tentat să faceţi unele investiţii, dar analizaţi cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. Este posibil ca o persoană pe care o cunoaşteţi de mai mult timp să vă facă o propunere tentantă. Se anunţă o săptămână plină de evenimente neaşteptate din punct de vedere sentimental. Din fericire, surprizele vor fi dintre cele care vă vor face plăcere.

Rac

Situaţia financiară se va îmbunătăţi, căci veţi primi o sumă de bani de la cineva din imediata dv. apropiere. Este posibil şi să primiţi un cadou de la partener. În cazul în care vă simţiţi copleşit de activităţile în care v-aţi implicat, cu siguranţă veţi beneficia de sprijinul colegilor. Iniţiativele în plan sentimental vor fi bine primite de partenerul de viaţă.

Leu

Aveţi de dat nişte bani şi ar fi bine să nu mai amânaţi momentul. Nu este cazul să vă lansaţi în noi activităţi, ci încercaţi să vă ocupaţi mai mult de cele pe care le-aţi abandonat în trecut. E indicat să evitaţi excesele alimentare, pentru că sunteţi predispus la complicaţii digestive. În această perioadă puteţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche.

Fecioară

Vă aşteaptă o săptămână destul de bună, căci, orice veţi încerca, veţi reuşi să rezolvaţi. Ar fi bine să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci nu veţi reuşi altceva decât să deterioraţi relaţiile cu cei din jur. O discuţie cu persoana iubită v-ar ajuta să lămuriţi unele mici neînţelegeri. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea căpăta contururi reale.   

Balanţă

Sunteţi ceva mai suspicios, şi nimic nu pare să vă mulţumească. Nu vă implicaţi în activităţi riscante. Sunt multe lucruri de făcut, dar munca nu vă va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să necesite un efort suplimentar. Relaţia cu partenerul vă va interesa în mod special. Dacă veţi da dovadă de răbdare, va fi mai bine pentru toată lumea.

Scorpion 

Nemulţumirile pe care le aveţi pot genera discuţii obositoare şi, în plus, sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă aţi fi mai înţelegător, mai tolerant cu cei din jurul dv. Colaborările vă vor aduce o mulţime de avantaje săptămâna aceasta. Cheltuielile nu vor fi mari în această perioadă, dar banii nu vi se par niciodată suficienţi.

Săgetător

La serviciu, cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o luaţi în serios. Înclinaţia către independenţă vă poate deteriora relaţia cu partenerul, aşa că ar fi bine să-i oferiţi cât mai multe clipe petrecute împreună. Este posibil să apară o problemă de sănătate pe fond nervos. Nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere în faţa colegilor, fiindcă s-ar putea să le pierdeţi sprijinul.

Capricorn

Încheiaţi săptămâna obosit şi nervos, motiv pentru care nu este exclus să aveţi probleme la serviciu şi în relaţia de cuplu. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales că şi colegii vor fi dispuşi să vă dea o mână de ajutor. Vă implicaţi în prea multe activităţi, şi de aceea sunteţi mai puţin eficient ca de obicei. Dacă plecaţi la drum, verificaţi-vă cu atenţie toate actele.

Vărsător

Din punct de vedere sentimental, nevoia de stabilitate este foarte mare. Unele nemulţumiri mai vechi vă vor apăsa în continuare, dar nu este cazul să faceţi ceva în această direcţie. Lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, căci ele se vor rezolva de la sine. Pe acasă veţi avea parte de tot felul de activităţi mărunte pe care, însă, le veţi rezolv. Evitaţi luarea unei decizii importante.

Peşti

Vă implicaţi în prea multe activităţi, şi de aceea sunteţi mai puţin eficient ca de obicei. Colegii vă vor sprijini şi astfel veţi depăşi mai uşor neplăcerile cotidiene. Un prieten v-ar putea ajuta să rezolvaţi o problemă mai delicată. Nu este momentul să vă exprimaţi nemulţumirile. Dacă doriţi să faceţi o schimbare de anvergură, ar fi bine să vă sfătuiţi cu cineva de încredere.