Horoscop


Berbec

Ieşirile din rutina cotidiană vă vor da posibilitatea să vă îmbunătăţiţi relaţia cu persoana iubită. Puteţi avea încredere în propunerile ce vi se vor face. Mare atenţie dacă aveţi de semnat acte oficiale! Veţi avea parte de o serie de cheltuieli care nu erau trecute în program. N-ar fi exclus nici să începeţi o colaborare. Sănătatea nu este punctul dv. forte, dar tinde să se îmbunătăţească.
Taur

Colaborările vor fi importante pentru dv., dar lucrurile nu vor evolua uşor în această direcţie. Este posibil să primiţi o propunere interesantă, dar riscurile sunt mari şi ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie. O dorinţă mai veche se va realiza, ceea ce vă va surprinde şi bucura în acelaşi timp. Problemele cotidiene nu par să vă intereseze într-o prea mare măsură.

Gemeni

Capacitatea de a lua decizii este maximă. Totuşi, nu ar fi indicat să o folosiţi în domeniul tranzacţiilor financiare. Aţi putea însă să vă ocupaţi de relaţiile cu prietenii, cu condiţia să nu fiţi prea insistent sau poate prea indiscret. Veţi avea de semnat acte sau orice alt fel de documente oficiale, deci mare atenţie, să nu faceţi vreo greşeală. În week-end, mergeţi împreună cu partenerul într-o vizită.

Rac

Fără să vi se fi întâmplat nimic rău, sunteţi pesimist. Rezultatele unor demersuri pe care le-aţi întreprins întârzie să apară, iar ritmul în care trebuie să munciţi vă dă toate planurile peste cap. Încercaţi o ieşire în societate, fiindcă nu se știe niciodată de unde sare iepurele. Din punct de vedere sentimental, veţi avea o surpriză plăcută. Sunteţi ambiţios şi mai decis ca niciodată să finalizaţi tot ce aţi început.

Leu

Energia fizică va fi sub nivelul obişnuit, aşa că nu vă implicaţi în activităţi dificile. Încercaţi să vă faceţi un program echilibrat, pentru că surmenajul poate dăuna sănătăţii. În relaţia de cuplu, lucrurile evoluează constant, fără probleme. În cazul în care doriţi să faceţi o schimbare, s-ar putea să aveţi o surpriză. La serviciu aţi putea avea o divergenţă cu un coleg, din cauza unor bârfe.

Fecioară

Veţi avea de semnat multe acte, de obţinut aprobări. Toate se vor poticni la un moment dat, dar eforturile pe care le veţi face vor da până la urmă rezultate. De bani nu veţi duce lipsă, deşi veţi avea destule cheltuieli de făcut. Entuziasmul şi optimismul de care daţi dovadă vă vor ajuta să obţineţi rezultate bune în activităţile în care sunteţi implicat. Partenerul vă sprijină în tot ceea ce faceţi.

Balanţă

Nu sunteţi nici pe departe în forma dv. cea mai bună, aşa că faceţi-vă un program cât mai lejer. La serviciu, veţi avea parte de tot felul de evenimente care vă vor scoate din ritm şi nu veţi reuşi să realizaţi mare lucru. Aşteptaţi prea mult de la partenerul de viaţă. Dacă aţi fi ceva mai realist, ar fi mai bine pentru toată lumea. Încercați, atât cât e posibil, să vă stăpâniţi nervozitatea în discuţiile cu şefii.

Scorpion

Este posibil ca unele neplăceri legate de sănătate să vă împiedice să vă achitaţi cu succes de sarcinile de la serviciu. Dacă vi se va cere să rămâneţi peste program, nu este cazul să ezitaţi. Oricum, şefii vă vor aprecia într-o mai mare măsură eforturile depuse. Situaţia dv. financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, ceea ce vă va distrage atenţia de la aspectele mai puţin plăcute ale vieţii.

Săgetător

Farmecul personal vă va da ocazia să vă remarcaţi şi în rândul persoanelor de sex opus, ceea ce ar putea genera reproşuri din partea partenerului de viață. Mare atenţie şi la bani, deoarece şi din această zonă ar putea să apară o surpriză mai puţin plăcută. În cazul în care aveţi de pus la punct unele acte, va trebui să fiţi cât se poate de atent. Inteligenţa vă permite să luaţi decizii inspirate.

Capricorn

Veţi avea de făcut o mulţime de lucruri în domenii dintre cele mai diverse. Iniţiativele se vor bucura de succes, cu condiţia să daţi dovadă de mai multă răbdare. Evitaţi cu orice chip să vă implicaţi în activităţi cu un grad mare de risc, deoarece există pericolul să suferiţi un mic accident. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi. Sunteţi tulburat de sentimente contradictorii.

Vărsător

La serviciu, reuşiţi să vă puneţi în valoare calităţile, aşa că aveți șanse să vă faceţi apreciat atât de şefi, cât şi de colegi. Aveţi mai multe proiecte pe care doriţi să le puneţi în practică. Vă trebuie un colaborator şi n-ar fi exclus să îl găsiţi. Planurile referitoare la o investiţie serioasă încep să prindă contur. Acordaţi mai mult timp familiei, pe care aţi cam neglijat-o din cauza problemelor profesionale.

Peşti

Energia fizică este peste nivelul obişnuit şi, dacă veţi reuşi să o folosiţi în mod constructiv, este posibil să aveţi rezultate deosebite. La serviciu, veţi avea de depăşit câteva obstacole şi pentru orice nimic va trebui să vă zbateţi mai mult decât de obicei. Încercaţi să o luaţi încetişor şi nu forţaţi nota, chiar dacă vi se pare că sunteţi în situaţia de a vă putea impune punctele de vedere.