HoroscopBerbec
În plan afectiv, nu aveţi de ce vă plânge, deşi entuziasmul sentimental este sub nivelul obişnuit. Veţi fi tentat să vă implicaţi în activităţi pe care nu veţi dori să i le dezvăluiţi partenerului, dar în acest caz nu faceţi decât să vă complicaţi singur existenţa. Ar fi bine ca, înainte de a lua o decizie, să cereţi sfatul persoanei iubite, măcar formal. Doriţi să vă afirmaţi şi faceţi eforturi mari la serviciu.
Taur
Nu este o perioadă bună pentru a vă implica în speculaţii, deoarece este posibil să aveţi parte de tot felul de încurcături. De asemenea, fiţi cu mare băgare de seamă, căci există o persoană care încearcă să vă pună beţe-n roate. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul lor în orice situaţie. Nu este cazul să vă asumaţi riscuri, mai ales financiare.
Gemeni
Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii financiare, căci nu vă avantajează. Dacă totuşi nu vă puteţi opune tentaţiei, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi decizii cel puţin rezonabile. Evitaţi excesele de orice fel, deoarece aţi putea avea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Faceţi faţă greu cheltuielilor din cămin, care par a nu se mai termina.
Rac
Ocaziile de a vă petrece timpul într-un mod plăcut nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Starea fizică şi psihică este excelentă. Energia şi abilitatea vă ajută să rezolvaţi o mulţime de treburi, într-un timp extrem de scurt. Nu este momentul să apelaţi la colaboratori! Este foarte posibil să faceţi o bună impresie unei anumite persoane, care vă va fi de folos în viitorul apropiat.
Leu
Energia fizică va fi sub nivelul obişnuit, aşa că nu vă implicaţi în activităţi dificile. Încercaţi să vă faceţi un program echilibrat, pentru că surmenajul poate dăuna sănătăţii. În relaţia de cuplu, lucrurile evoluează constant, fără probleme. În cazul în care doriţi să faceţi o schimbare, s-ar putea să aveţi o surpriză. La serviciu aţi putea avea o divergenţă cu un coleg, din cauza unor bârfe.
Fecioară
Veţi avea de semnat multe acte, de obţinut aprobări. Toate se vor poticni la un moment dat, dar eforturile pe care le veţi face vor da până la urmă rezultate. De bani nu veţi duce lipsă, deşi veţi avea destule cheltuieli de făcut. Entuziasmul şi optimismul de care daţi dovadă vă vor situa în centrul atenţiei în cercul de prieteni şi în colectivul de la serviciu. Partenerul vă sprijină în tot ceea ce faceţi.
Balanţă
Aveţi spor în treburile gospodăreşti, aşa că vă va rămâne timp şi pentru ceva relaxare. Prezenţa dv. nu va trece neobservată la o reuniune. În ceea ce priveşte chestiunile profesionale, fiţi mai conştiincios, căci aţi putea avea discuţii cu superiorii. Tot la serviciu, cineva încearcă să vă pună beţe-n roate. Sunteţi dezamăgit din cauza unui eşec financiar, dar vă veţi reveni repede.
Scorpion
Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dv. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi bine să daţi dovadă de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce încercaţi să faceţi. Dacă doriţi, puteţi să întreprindeţi ceva nou, dar într-un domeniu la care vă pricepeţi. Evitaţi să faceţi cheltuieli pe care nu vi le puteţi permite.
Săgetător
Nemulţumirile pe care le aveţi pot genera discuţii obositoare şi, în plus, sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă aţi fi mai înţelegător, mai tolerant. Posibile cheltuieli în compania partenerului. Sunteţi stresat din cauza unor probleme de serviciu. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi, dar mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă.
Capricorn
Nu sunteţi în forma cea mai bună, iar activităţile în care vă implicaţi vă solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia vă va ajuta să vă descurcaţi cel puţin satisfăcător. Comunicarea cu prietenii nu vă mulţumeşte. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice doar de dragul schimbării. Veţi cheltui o mulţime de bani. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci nu e exclus să încerce să vă păcălească cineva.
Vărsător
Vă frământă o chestiune de familie căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber. N-ar fi exclus să primiţi o propunere tentantă de la o cunoştinţă apropiată.
Peşti
Comunicarea cu cei din jur evoluează ceva mai bine, ceea ce vă va permite să aflaţi lucruri interesante, dar şi să vă faceţi noi prieteni. Încercaţi, totuşi, să fiţi atent la ceea ce spuneţi, mai ales în familie, căci riscaţi să faceţi nişte afirmaţii care pot genera discuţii aprinse, obositoare. Dacă demaraţi o nouă activitate, înarmaţi-vă cu răbdare, căci rezultatele se vor vedea abia după un timp.