Horoscop


Berbec

Vă frământă unele probleme pe care nu aţi reuşit să le finalizaţi. Tot ce veţi întreprinde în această perioadă se va rezolva cu o oarecare întârziere. Unele posibile propuneri de colaborare se vor dovedi în scurt timp deosebit de avantajoase. Chestiunile profesionale vă vor stresa mai mult ca de obicei. Va trebui să discutaţi cu partenerul de viaţă despre modul în care să utilizați bugetul.

Taur

În această perioadă, aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de la nişte prieteni. O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea conducerii. Relaţia cu partenerul de viaţă vă va ridica probleme şi n-ar strica să daţi dovadă de mai multă toleranţă pentru a le rezolva.

Gemeni

La serviciu veţi avea parte de o săptămână liniştită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la activităţile pe care le aveţi trecute în agendă. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase. Staţi de vorbă cu partenerul, dacă se dovedește că trece prin momente mai delicate. Dacă doriţi să aveţi succes, arătaţi-vă cât mai modest.

Rac

Sunteţi nemulţumit că lumea nu vă împărtăşeşte părerile. Vă pândeşte chiar o criză de personalitate, care v-ar putea aduce în situaţia de a avea discuţii neplăcute cu multă lume. Încercaţi să fiţi mai calm şi gândiţi-vă că numai perseverenţa vă poate ajuta să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea prinde contur în aceste zile.

Leu

Comunicarea cu cei din jur va fi ceva mai dificilă. Atât colaboratorii, cât şi partenerul de viaţă şi-ar putea exprima nemulţumirea în legătură cu atitudinea dv. autoritară. Cineva care nu prea vă apreciază încearcă să vă bruieze iniţiativele, dar lucrurile vor evolua aşa cum vă doriţi dv. Fiţi atent la sănătate, deoarece ar putea să apară neplăceri. Se anunţă o perioadă deosebită, cel puţin pe plan sentimental.

Fecioară

Chiar dacă nu v-aţi programat o deplasare, veţi fi nevoit să o faceţi. Dacă aveţi de obţinut o aprobare, şansa vă va surâde, cu condiţia să daţi dovadă de calm și răbdare. Colaborările nu vă avantajează în această perioadă. Este posibil să vi se facă o propunere interesantă, dar ar fi bine să nu daţi un răspuns imediat, ci încercaţi să mai trageţi de timp sau sfătuiţi-vă cu partenerul.

Balanţă

În cazul în care cineva din familie are probleme de sănătate, în această perioadă ele s-ar putea atenua sau chiar rezolva. Capacitatea de concentrare este minimă, deci feriţi-vă să luaţi decizii. Veţi primi o informaţie pe care este bine să o stocaţi în memorie. În această perioadă, tot ce faceţi va trebui pus sub semnul prudenţei. Se pare că aveţi probleme pe plan sentimental şi deveniţi irascibil.

Scorpion

O reuniune de familie este pe primul plan, căci se vor discuta probleme de interes comun. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece sunt posibile accidente de tot felul. Oricum, ocoliţi reacţiile bruşte, care v-ar putea deteriora destul de grav relaţiile cu cei din jur. O dispută cu o persoană din anturaj va scoate în evidenţă stresul cu care vă confruntaţi în ultimul timp.

Săgetător

Inteligenţa vie şi spiritul de observaţie vor ieşi din nou în evidenţă, aducându-vă respectul colegilor, dar şi aprecierea şefilor. Din punct de vedere financiar, situaţia nu este nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Oricum, cheltuielile vor fi mari în această perioadă. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate de mai mare anvergură, înarmaţi-vă cu răbdare.

Capricorn

Mare atenţie, căci aveţi tendinţa de a vă neglija sănătatea, ceea ce v-ar putea crea probleme serioase. În această perioadă va trebui să vă ocupaţi de treburile gospodăreşti rămase nerezolvate de mai mult timp. Problemele cu care v-aţi confruntat până acum în plan profesional vor începe să se rezolve într-o oarecare măsură. Se pare că sunteţi indispus şi aveţi dificultăţi de comunicare.

Vărsător

În anturajul apropiat este posibil să apară discuţii în contradictoriu. În gospodărie aţi cam rămas în urmă cu activităţile, dar în cazul în care doriţi să faceţi unele schimbări, puteţi miza pe sprijinul celorlalţi membri ai familiei. La serviciu, situaţia se anunţă liniştită, iar propunerile dv. vor fi încurajate de o persoană cu funcţie. Ar fi bine să rezolvaţi problemele cu partenerul, pe care le-aţi tot amânat.

Peşti

Este o săptămână bună pentru a vă ocupa mai mult de propria persoană. O vizită prin magazine v-ar putea da ocazia să vă înnoiți garderoba şi implicit să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. Relaţia cu prietenii va fi pusă la încercare din cauza unor vorbe spuse la întâmplare. Nu este cazul să vă pripiţi cu concluziile, mai bine lăsaţi timpul să-şi spună ultimul cuvânt, şi totul va fi bine.