Horoscop


Berbec

La începutul săptămânii s-ar putea să fiţi iritat din cauza neînţelegerilor cu un coleg, iar acest lucru vă predispune, de asemenea, la conflicte cu cei din familie. Discutaţi calm, pentru a ajunge la o concluzie comună. Nu încercaţi să vă folosiţi de punctele sensibile ale celor din jur pentru a vă atinge anumite scopuri. Fiţi cinstit şi vorbiţi deschis, în orice situaţie v-aţi afla.

Taur

Puteţi avea mici întârzieri legate de finalizarea anumitor activităţi, cauzate de evenimente neprevăzute. Trebuie să încercaţi să vă organizaţi timpul cât mai riguros şi să vă stabiliţi priorităţile, dacă nu vreţi să daţi greş. Nu vă puneţi mari speranţe într-o colaborare, ca să nu fiţi dezamăgit de rezultatele finale. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul faţă de colegi.

Gemeni

Se pare că sunteţi stresat pentru că nu primiţi niciun sprijin la serviciu şi aveţi senzaţia că majoritatea colegilor sunt împotriva dv. Poate faceţi o greşeală fiindcă vă încăpățânați să nu le cereţi ajutorul. Trebuie să comunicaţi mai mult şi cu partenerul, să spuneţi ce apăsări aveţi, pentru că doar în acest mod va şti cum să se raporteze la dv. În plan financiar, lucrurile decurg normal.

Rac

E posibil să vă enervaţi la serviciu pentru că primiţi sarcini suplimentare, cărora ați reuşi să le faceţi faţă doar dacă depuneţi mari eforturi. Simţiţi că vă presează foarte tare timpul, iar dv. nu dați randament când sunteți stresat. Aveţi grijă să nu îi jigniţi pe cei din jur sau să îi puneţi în situaţii neplăcute. Financiar, situaţia pare să se îmbunătățească considerabil faţă de săptămâna trecută.

Leu

Dorinţa de afirmare este cea care vă face să renunţaţi la respectarea obligaţiilor familiale. Sunteţi conştient că şansele actuale nu vor dura o veşnicie şi aveţi de gând să le exploataţi cât puteţi de mult. Persoana iubită ar putea avea unele reacţii mai neobişnuite. Pentru ca tot ce v-aţi propus să fie dus la bun sfârşit, trebuie să depuneţi eforturi susţinute. Ocupaţi-vă din timp de toate sarcinile care vă revin.

Fecioară

Se anunţă schimbări importante în viaţa dv., care vă vor afecta şi în săptămânile ce urmează. Nu încercaţi să vedeţi doar partea negativă în aceste modificări, ci amintiţi-vă tot timpul că ceva nou aduce întotdeauna oportunităţi. Veţi fi uimit să descoperiţi că sunt multe persoane care vă vor sprijini să vă atingeţi scopul. N-ar fi exclus ca partenerul să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult.

Balanţă

S-ar putea să fiţi implicat într-o dispută la serviciu, din cauza bârfelor unui coleg. Aveţi însă grijă la ce vorbiţi de faţă cu alte persoane, mai ales dacă nu sunteţi convins că sunt de încredere. Mintea vă este preocupată de probleme legate de cămin şi de a-i mulţumi pe alţii. Faceţi schimbările necesare sau implicaţi-vă într-un proiect financiar care ar putea să vă dea mai multă libertate în viitor.

Scorpion

Este o perioadă bună pentru a face progrese într-un proiect profesional la care aţi cam bătut pasul pe loc de ceva timp încoace. S-ar putea să descoperiţi că o schimbare majoră în viaţă vă va deruta, dar o să ştiți cu siguranţă calea bună pe care să mergeţi. Dacă vreţi să cumpăraţi ceva nou, acum este momentul, pentru că ştiţi foarte bine ce vă doriţi cu adevărat şi care vă sunt prioritățile.

Săgetător

Un prieten sau o persoană cunoscută v-ar putea atrage într-un proiect în afara serviciului, care vă va afecta programul de muncă, aşa că va trebui să faceţi câteva ore suplimentare. În relaţia cu persoana iubită este o perioadă anostă, lipsită de evenimente. Curajul şi încrederea sunt cuvintele-cheie pentru această săptămână şi este posibil să fiţi mai direct şi mai incisiv decât de obicei cu cei din jur.

Capricorn

Problemele pe care le întâmpinaţi la locul de muncă vă pot afecta considerabil sănătatea şi capacitatea de concentrare. Cineva apropiat încearcă din răsputeri să vă facă pe plac, însă s-ar putea să fie vorba numai de interes. O călătorie scurtă vă poate aduce nişte întâlniri-surpriză cu prietenii şi sunt şanse să aveţi parte de mai multă distracţie decât credeaţi. Situaţia financiară arată şi ea destul de bine.

Vărsător

Sunteţi apreciat de şefi pentru felul în care vă faceţi treaba şi pentru dăruirea pe care o demonstraţi. Vă bucuraţi şi de respectul colegilor, iar cei din familie sunt foarte mândri de reuşitele dv. Totuşi, ar trebui să o lăsaţi mai moale cu treburile de la serviciu şi să vă mai păstraţi din energie pentru activităţile din cămin. S-ar putea să nu vă iasă o colaborare, din cauza unei situaţii neprevăzute.

Peşti

Aveţi tendinţa să fiţi irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu, pentru că nu vă aflaţi într-o stare potrivită pentru a face faţă unor dispute. Încercaţi să treceţi mai mult cu vederea anumite lucruri şi să fiţi mai optimist în ceea ce priveşte viitorul. Sunteţi predispus la mici probleme de sănătate, de aceea ar fi bine să duceţi un regim de viaţă echilibrat.