Horoscop


Berbec

Activităţile sociale vă vor interesa în mod special. Relaţia cu prietenii va fi foarte importantă pentru dv. şi nu veţi pierde niciun prilej de a vă petrece timpul liber în compania acestora. Sunteţi plin de energie, gata în orice moment să vă implicaţi într-o nouă acţiune. Veţi câştiga ceva bani prin intermediul activităţilor extraprofesionale, iar negocierile se vor dovedi avantajoase. 

Taur

Veţi fi tentat să încercaţi unele schimbări şi, dacă veţi proceda cu diplomaţie, acestea ar putea fi primite cu entuziasm de partenerul de viaţă. Puteţi miza şi pe sprijinul colegilor pentru punerea în practică a proiectelor. Un eveniment oarecum neaşteptat vă va pune nervii la grea încercare, dar numai pentru puţin timp. Sunt şanse mari să finalizaţi o lucrare pe care aţi început-o de mai mult timp.

Gemeni

Se pare că şefii sunt mulţumiţi de felul în care vă faceţi treaba, motiv pentru care vă vor repartiza sarcini noi. Nu trebuie să vă deranjeze acest lucru, căci şi câştigurile vor fi pe măsură. O ieşire în aer liber vă poate ajuta să vă debarasaţi de surplusul de energie nervoasă care s-a acumulat. Este de dorit să nu vă neglijaţi partenerul, altfel riscaţi să aveţi probleme în viitorul apropiat. 

Rac

Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii financiare, căci nu vă avantajează. Dacă totuşi nu vă puteţi opune tentaţiei, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi nişte decizii măcar rezonabile. Evitaţi excesele alimentare, deoarece aţi putea avea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Faceţi faţă destul de greu cheltuielilor, care par a nu se mai termina.

Leu

Faceţi o mulţime de încercări pentru a găsi nişte colaboratori. Reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă duceţi, aşa că propunerile dv. vor entuziasma pe toată lumea. Chiar dacă energia vă susţine în toate demersurile pe care le aveţi în plan, nu este cazul să faceţi mai mult decât este nevoie. Păstraţi-vă ceva timp şi pentru odihnă şi relaxare. Vă simţiţi foarte bine în compania partenerului.

Fecioară

Superficilialitatea de care daţi dovadă vă poate aduce în situaţia de a avea o discuţie mai aprinsă cu partenerul. Sfatul unui prieten se va dovedi foarte util, chiar dacă vi se pare un pic fantezist. Veţi avea un dialog cu o persoană cu autoritate şi ar fi bine să ajungeţi la un acord. Treburile gospodăreşti par a nu se mai termina şi deja simţiţi că nu mai aveţi răbdare cu ele.   

Balanţă

Veţi fi deosebit de irascibil şi acest lucru ar putea determina apariţia unor neînţelegeri cu cei din jur, mai ales cu partenerul sau cu colegii. Dacă veţi reuşi să vă păstraţi calmul, veţi putea evita multe dispute. Energia de care dispuneţi nu este nici pe departe la nivelul obişnuit, iar suprasolicitarea vă poate crea neplăceri. Fiţi cu băgare de seamă, căci cineva vă urmăreşte fiecare mişcare.

Scorpion

În ansamblu, se poate spune că beneficiaţi de o conjunctură care vă avantajează, atât pe plan sentimental, cât şi pe cel financiar. Pe cât posibil, evitaţi să vă exprimaţi nemulţumirile, deoarece oricând ar putea izbucni discuţii neplăcute. Profesional, există toate condiţiile pentru a avea o realizare. Chiar dacă nu este vorba de o reuşită spectaculoasă, se va vedea măcar că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp.

Săgetător

Este posibil ca o cunoştinţă să vă transmită veşti care nu vă vor încânta într-o prea mare măsură. Nu trebuie însă să vă alarmaţi, deoarece se va demonstra că lucrurile nu sunt chiar atât de grave precum s-ar putea crede. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi riscante. Prudenţa va trebui să fie prioritară în tot ce întreprindeţi în acest interval.

Capricorn

Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu experienţă de viaţă, care vă împărtăşeşte câteva dintre secretele sale. Sunteţi puţin confuz, ceea ce ar putea să vă afecteze atât relaţiile sociale, cât şi pe cele sentimentale. Nu începeţi activităţi noi în această perioadă, chiar dacă primiţi propuneri tentante. Relaţiile cu colegii sunt foarte bune şi ar fi bine să profitaţi de această conjunctură familială.

Vărsător

S-ar putea să aveţi o perioadă tensionată din cauza divergenţelor cu partenerul de viaţă. Arătaţi-i persoanei iubite mai multă afecţiune şi nu puneţi problemele profesionale pe primul loc. Ar fi bine să amânaţi deciziile importante, pentru că este posibil să fiţi confuz şi să nu vă puteţi concentra. Încercaţi să înţelegeţi problemele celor din jur, care aşteaptă de la dv. mai mult decât le oferiţi.

Peşti

Nu vă puteţi respecta programul, aşa că este indicat să nu vă faceţi un plan strict. Sunteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Ar trebui să vă temperaţi, pentru a nu crea neplăceri în colectiv. Doriţi să faceţi schimbări în casă, dar sunteţi înţeles greşit şi se poate ajunge la divergenţe majore cu partenerul de viaţă. Apelaţi la calmul ce vă caracterizează, pentru a clarifica situaţia.