Horoscop


Berbec

Nu vor lipsi ocaziile de a vă vedea cu prietenii şi de a pune la punct proiecte de interes comun. Veţi afla tot felul de noutăţi, iar hotărârile pe care le veţi lua vor fi cu totul spontane. Mare atenţie la ce discutaţi cu cei din jur, căci o neglijenţă verbală v-ar putea pune într-o situaţie destul de delicată. Dacă veţi ieşi la cumpărături, ar fi bine să nu exageraţi cu cheltuielile.

Taur

Deşi vă concentraţi puţin mai greu, ideile nu vă lipsesc. Intenţionaţi să vă îmbunătăţiţi imaginea publică şi bine faceţi, căci evenimentele vă vor aduce în centrul atenţiei anturajului. Câte ceva trebuie făcut şi prin gospodărie. În relaţia de cuplu, lucrurile evoluează bine. Dacă doriţi să puneţi la punct chestiuni de interes comun, această săptămână v-ar putea aduce realizări.

Gemeni

În această perioadă sunteţi ceva mai impulsiv, ceea ce vă poate aduce în situaţia de a avea conflicte cu cei apropiaţi. Va fi mare agitaţie în familie, pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Evitaţi să vă exprimaţi prea apăsat punctele de vedere, căci orice discuţie vă poate accentua starea de agitaţie, de nelinişte. De asemenea, evitaţi cheltuielile.

Rac

Curăţenia, reparaţiile şi alte astfel de activităţi pe care le consideraţi atât de plictisitoare vă vor mânca o bună parte din timpul liber. Veţi fi, însă, recompensat de aprecierile celor din familie. Capacitatea de concentrare a energiilor vă va permite să vă organizaţi rapid în orice situaţie nou-creată, dar şi să vă bucuraţi de orice clipă de relaxare.
Leu

Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu, vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce va demonstra că şefii vă apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. Ceva mai multă atenţie ar fi bine să acordaţi sănătăţii, mai ales dacă aveţi o suferinţă cronică.

Fecioară

Dacă aveţi de gând să plecaţi la drum, conjunctura astrală vă avantajează. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi mai complicate, fiţi cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Nu este cazul să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus; mai lăsaţi timp şi pentru odihnă şi totul va fi în regulă. Ar fi bine să nu alergaţi după profituri imediate.  

Balanţă

Veţi avea de făcut faţă unei întâlniri cu oameni importanţi. Calităţile vă vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună colegilor de serviciu. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dv., pe care le vor susţine necondiţionat. Acasă se vor petrece evenimente oarecum neaşteptate, dar care nu vă vor crea niciun fel de probleme.

Scorpion

Veţi avea ocazia să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, ceea ce va aduce o creştere a popularităţii dv. Cineva încearcă să vă facă rău, aşa că fiţi atent şi, mai ales, nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil. Farmecul personal vă permite să vă îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul de viaţă, dar n-ar fi exclus nici ca o persoană să vă facă complimente. Financiar, staţi foarte bine.

Săgetător

Aţi putea avea o realizare mai deosebită în plan sentimental; fiţi atent, căci beneficiaţi de o şansă care nu se ştie când va mai apărea. De la o rudă veţi primi nişte bani, cărora le veţi găsi repede o utilizare. De activităţile gospodăreşti nu prea aveţi şanse să scăpaţi, oricât de mult v-aţi dori-o. Eficienţa de care daţi dovadă vă va permite să le finalizaţi cu rapiditate.

Capricorn

Împreună cu prietenii, aţi putea pune la cale o o activitate la care să participe mai multă lume. Nu este cazul să fiţi stresat; lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. De energie nu duceţi lipsă, aşa că nu este o problemă dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită. În plus, veţi beneficia de sprijinul partenerului. Dificultăţile din relaţiile de la serviciu vă vor afecta randamentul.

Vărsător

Dacă plecaţi la drum, puteţi să fiţi optimist, căci totul se va derula conform planului iniţial. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, dacă îl neglijaţi. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie. Ascultaţi şi părerile celor din jur! S-ar putea să vă certaţi cu colegii dacă plecaţi urechea la tot felul de bârfe.

Peşti

Este posibil să aveţi probleme la serviciu, dacă nu respectaţi indicaţiile şefilor. În acest interval, amânaţi tranzacţiile financiare şi deciziile importante. Ar fi bine să comunicaţi mai mult cu persoana iubită. Schimbările de la locul de muncă vă nemulţumesc. Încercaţi să vă stăpâniţi nervozitatea, pentru că riscaţi să complicaţi şi mai mult situaţia.