Horoscop


Berbec

E posibil să primiţi musafiri din altă localitate şi sunteţi nevoit să vă schimbaţi complet programul. Cu răbdare şi tact, veţi reuşi să fiţi o gazdă desăvârşită, dar şi să vă rezolvaţi propriile probleme. În partea a doua a intervalului, un coleg vă dă o veste neplăcută. Se pare că aveţi dificultăţi de comunicare. Ar fi bine să evitaţi luarea deciziilor importante. Fiţi mai atent cu partenerul de viaţă.

Taur

În prima parte a săptămânii sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. Dacă vi se propune asocierea într-o colaborare, ar fi bine să nu o refuzaţi. Cu eforturi mici şi riscuri minime, puteţi obţine un beneficiu important pentru bugetul familiei. Ţineţi cont şi de opinia partenerului de viaţă. Începeţi o activitate care vă va solicita, dar care vă poate aduce multe satisfacţii.

Gemeni

Un prieten vă ajută să rezolvaţi o problemă sentimentală. Ar fi bine să aveţi încredere în sfaturile lui şi să vă temperaţi orgoliul. E posibil să aflaţi despre problemele grave de sănătate ale unei cunoştinţe şi să vă schimbaţi programul. Dacă prietenii vă invită să ieşiţi undeva în week-end, vă recomandăm să nu staţi pe gânduri. Aveţi nevoie şi de relaxare.

Rac

Nervozitatea vă poate crea probleme la locul de muncă şi în relaţiile cu partenerul de viaţă. Se pare că starea dv. are drept cauze un eşec la serviciu sau pierderea unei sume de bani. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul, altfel riscaţi să faceţi gesturi necontrolate şi să tensionaţi relaţiile sentimentale. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi colegii. În week-end, încercaţi să vă relaxaţi.

Leu

Şefii vă anunţă că e posibil să rămâneţi peste program, din cauza unor lucrări importante care trebuie finalizate urgent. Dacă nu reuşiţi să vă temperaţi nervozitatea, există riscul să declanşaţi o ceartă cu urmări foarte neplăcute. Păstraţi-vă calmul şi la serviciu, şi în discuţiile cu membrii familiei. S-ar putea să constataţi că v-aţi făcut planuri total nerealiste.

Fecioară

Partenerul vă reproşează că nu vă implicaţi suficient în rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de dv. Relaţiile cu şefii sunt şi ele tensionate. Din fericire, aveţi o excelentă capacitate de comunicare şi puteţi lămuri toate neînţelegerile. Situaţia financiară începe să se îmbunătăţească spre sfârşitul intervalului, după ce primiţi o sumă importantă, pe nepusă masă.      

Balanţă

Din cauza stării de confuzie pe care o resimţiţi, s-ar putea să înţelegeţi greşit recomandările şefilor ierarhici într-o sarcină de serviciu mai dificilă. Situaţia financiară se va îmbunătăţi în scurt timp. Dacă doriţi să cumpăraţi un obiect de valoare pentru locuinţă, ar fi bine să nu faceţi nimic fără să vă consultaţi cu familia. Nu provocaţi discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă.

Scorpion

Vă manifestaţi în mod exagerat dorinţa de libertate sentimentală, iar partenerul de viaţă vă înţelege greşit. Fiţi ponderat în afirmaţii şi acordaţi mai multă atenţie relaţiei de cuplu. Se pare că nici prietenii nu sunt de acord cu ideile dv. Ar fi bine dacă aţi asculta sfaturile celor apropiaţi, mai ales în privinţa priorităţilor pentru viitorul apropiat. Exprimaţi-vă clar, pentru a evita neînţelegerile.

Săgetător

În această săptămână survin evenimente neprevăzute, care vă obligă să întârziaţi faţă de programul stabilit anterior. Nu este un moment prielnic pentru a începe o nouă colaborare, deoarece există riscul unui eşec care v-ar putea descuraja pe termen lung. Ascultaţi cu atenţie sfaturile oferite de o persoană cu experienţă. Aveţi tendinţa să vă supraapreciaţi capacitatea de efort.

Capricorn

Sunteţi cam nemulţumit de tot ce se întâmplă la serviciu. Aţi dori o schimbare, şi n-ar fi exclus să vi se facă o propunere în acest sens. Nu trebuie să aveţi emoţii, deoarece sunteţi într-o perioadă în care conjunctura astrală vă avantajează. Dacă veţi fi mai conciliant, veţi avea multe de câştigat. Este o perioadă bună pentru a vă implica în activităţi noi, care să vă aducă şi ceva bani.

Vărsător

Aveţi multe drumuri de făcut şi s-ar putea să pierdeţi o sumă de bani din cauza neatenţiei. Nu luaţi în tragic cele petrecute şi nu vă descărcaţi nervii pe familie. Vă preocupă găsirea unor noi surse de venituri, dar cel mai bine ar fi să mai aveţi puţină răbdare. O cunoştinţă pe care aţi ajutat-o mai demult vă întoarce în aceste zile serviciul. Deşi aveţi nevoie de bani, încercaţi să evitaţi speculaţiile.

Peşti

Sunteţi indispus din cauză că aţi pierdut o colaborare sau aţi făcut o investiţie nerentabilă. Aveţi senzaţia că nimic nu vă reuşeşte şi că toţi sunt împotriva dv. Pentru a ieşi din starea de pesimism care v-a cuprins, relaxaţi-vă. Nu refuzaţi invitaţiile prietenilor. Cel mai bine pentru nativii zodiei e să nu ia decizii importante în grabă, pentru că riscă să sufere o mare dezamăgire.