Horoscop


Berbec 

Deşi şansa este de partea dv., sunteţi cam agitat şi oarecum nemulţumit. Aţi dori să faceţi cât mai multe şi cât mai repede. E bine să ştiţi că graba nu vă va ajuta câtuşi de puţin. Relaţia cu partenerul de viaţă vă va aduce bucurii, dându-vă posibilitatea să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Dorinţa dv. de mai multă independenţă vă poate crea unele probleme în raporturile cu cei din jur.

Taur 

Dorinţa de siguranţă şi stabilitate sentimentală îşi face din ce în ce mai mult simţită prezenţa. Dacă veţi fi mai înţelept şi mai înţelegător, veţi avea numai de câştigat. În a doua jumătate a intervalului, veţi fi ceva mai relaxat, dar şi mai puţin dornic de a vă implica în acţiuni noi. Tot atunci veţi fi tentat să vă implicaţi în activităţi financiare cu grad mare de risc, aşa că ar fi de dorit să vă mai gândiţi.

Gemeni 

O mulţime de evenimente minore vă vor consuma timpul şi energia, creându-vă o stare de agitaţie deosebită. În familie vor fi discuţii în legătură cu proiectele pentru sărbătorile ce urmează, dar nu este cazul să încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere. Oricum, până la urmă, lucrurile vor ieşi aşa cum doriţi. Activităţile profesionale vor deveni prioritare în a doua parte a intervalului.

Rac 

În plan profesional, aţi putea face multe, ceea ce e posibil să vă aducă unele critici din partea partenerului, care se va simţi neglijat. Viaţa socială vă va preocupa în mod deosebit, fiindcă veţi avea ocazia să vă exprimaţi public ideile, să-i convingeţi pe cei din jur să vă sprijine iniţiativele, într-un cuvânt, să străluciţi. Week-endul, însă, trebuie neapărat rezervat persoanei iubite, şi atunci totul va fi în regulă.

Leu 

În anturajul dv. vor apărea unele neînţelegeri, dar ar fi bine să nu încercaţi să le mediaţi, căci nu veţi reuşi mare lucru. Comunicarea dv. cu cei din jur nu evoluează nemaipomenit şi riscaţi să vă certaţi cu cei apropiaţi. Pe tot parcursul intervalului, este foarte posibil să se contureze o reuşită pe plan profesional. Superiorii ierarhici vor fi mulţumiţi de prestaţia dv. şi vă vor acorda sprijinul lor.

Fecioară 

Punerea în practică a unora dintre proiectele dv. mai vechi vă va capta întreaga atenţie, dar ar fi bine să ţineţi cont de faptul că şansa nu este de partea dv. Lucrurile vă ies destul de greu, este nevoie de eforturi susţinute pentru a realiza ce v-aţi propus, dar energia dv. interioară vă susţine, iar realizările obţinute se vor dovedi stabile. Din punct de vedere financiar, situaţia tinde să se amelioreze.

Balanţă 

Veţi avea de finalizat câteva activităţi pe care le-aţi început de mai mult timp. Şansa este de partea dv., dar timpul vă presează şi din acest motiv sunteţi încordat, agitat, irascibil. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs reacţiilor impulsive, deoarece relaţiile cu şefii s-a putea tensiona, mai ales în ultimele zile ale intervalului. Gândiţi-vă că e sfârşitul anului şi sărbătorile trebuie petrecute în linişte.

Scorpion 

Interesul dv. pentru consolidarea situaţiei materiale va atinge cote maxime, şi sunteţi dispus la orice efort pentru a avea siguranţă şi stabilitate. Rezolvările pe care le aşteptaţi vor întarzia, dar vor exista şi unele câştiguri, care vă vor permite să vă descurcaţi mai bine decât până acum. Pe plan sentimental, totul este perfect, persoana iubită vă sprijină în tot ceea ce întreprindeţi în această perioadă.

Săgetator 

La începutul intervalului, aţi putea face unele modificări în cămin. Cheltuielile pe care le veţi face pentru îmbunătăţirea confortului vor fi discutate în familie şi până la urmă veţi reuşi să îi convingeţi pe toţi să vă accepte propunerile. Sunteţi fericit că de sărbători veţi revedea un prieten drag. La locul de muncă, după unele tensiuni, se anunţă o perioadă liniştită.

Capricorn 

Energia fizică vă susţine, aşa că aţi putea să fructificaţi oportunităţile care se ivesc şi să vă puneţi în practică unele dintre ideile pe care le aveţi în plan de mai mult timp. Nu trebuie să vă aşteptaţi la rezultate imediate, totuşi ele vor veni, însă un pic mai târziu. În ciuda abilităţilor de care daţi dovadă, relaţia dv. cu colaboratorii va fi tensionată, iar pericolul unei rupturi nu este încă depăşit.

Vărsător 

Evenimentele nu vor evolua chiar aşa cum aţi plănuit, dar lucrul acesta nu vă va afecta. O mare parte din atenţia dv. se va îndrepta şi spre activităţile gospodăreşti şi relaţia cu familia. Iniţiativele dv. în aceste domenii se vor bucura de ceva rezultate, aşa că veţi avea motive să fiţi mai optimist. În plan profesional, este nevoie de multă conştiinciozitate în tot ce faceţi.

Peşti 

Nu prea veţi avea ocazia să vă bucuraţi de activităţile sociale pe care le plănuiaţi. Veţi avea mult de lucru, dar, din păcate, eforturile dv. nu vor fi răsplătite aşa cum vi s-ar părea normal. Chiar dacă această situaţie vă oboseşte, nu trebuie să încercaţi să faceţi schimbări fundamentale în viaţa dv., căci conjunctura astrală vă va avantaja într-o mult mai mare măsură, în cel mai scurt timp.