Horoscop


Berbec

Eforturile pe care va trebui să le faceţi la serviciu vor fi mari, ceea ce vă va ţine încordat o bună bucată de vreme. Aveţi de purtat discuţii referitoare la programul pentru timpul liber. Cei din anturaj vă vor susţine într-o controversă pe care o veţi avea cu o persoană mai puţin cunoscută; până la urmă, lucrurile se vor termina în favoarea dv. Perseverenţa este necesară în tot ce faceţi.    

Taur

Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Chestiunile cu care vă veţi confrunta acasă nu vă vor permite să daţi tot randamentul la serviciu, dar colegii vă vor sprijini atât cât veţi avea nevoie. Evitaţi să faceţi speculaţii financiare, căci şansele de a câştiga sunt minime.

Gemeni

Mintea vă este plină de idei, dar, contrar obiceiului, este cam împrăştiată, aşa că este cazul să fiţi prudent în luarea deciziilor. La serviciu, veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile, dar vă veţi descurca cu brio. Aveţi multe de făcut şi prin casă, dar cum nimic nu este urgent, aţi putea lăsa lucrurile aşa cum sunt şi să vă petreceţi timpul cu partenerul.
Rac

La serviciu, veţi avea o mică realizare, aşa că faceţi o bună impresie şefului, care vă va oferi sprijinul de care aveţi nevoie. De asemenea, este posibil să demaraţi o activitate care vă va entuziasma şi vă va da posibilitatea să vă puneţi în valoare calităţile. Mintea vă este plină de idei, care uneori par să vă scape de sub control. Dacă veţi şti să le folosiţi, veţi avea avantaje de pe urma lor.

Leu

Este foarte posibil să cunoaşteţi pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. În discuţiile pe care le veţi avea, fiţi atent la tot ce spuneţi, căci există riscul de a face o gafă. Hărnicia de care daţi dovadă nu va trece neobservată. La serviciu, va fi mult de muncă, dar veţi avea rezultate bune, astfel încât efortul nu vă va obosi. Familia va fi prioritară în această perioadă.

Fecioară

Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte vertiginos. Aţi putea să vă consolidaţi relaţia cu persoana iubită, dar şi să faceţi o cucerire. La serviciu va trebui să faceţi faţă unei activităţi dificile. Din punct de vedere financiar, există unele nemulţumiri care nu se pot rezolva atât de repede pe cât v-aţi dori. Nu este nici o grabă, deci nu forţaţi lucrurile!.

Balanţă

Este foarte posibil să primiţi veşti de la un vechi prieten. În cazul în care sunteţi implicat într-o colaborare, mare atenţie, căci ceva vă va bloca iniţiativele. Relaţia cu colegii se îmbunătăţeşte pe zi ce trece, aşa că puteţi spera la sprijinul acestora pentru a finaliza mai repede activităţile în care v-aţi implicat. Sunteţi cam nemulţumit de felul în care evoluează lucrurile în familie.

Scorpion

Dacă doriţi să plecaţi la drum, este bine să ştiţi că şansa este de partea dv., indiferent că este vorba de probleme de serviciu sau de divertisment. Timpul liber vă va permite să vă întâlniţi cu prietenii şi să petreceţi clipe relaxante în compania acestora. Încercaţi să fiţi cât mai prudent dacă se pune problema antamării unor activităţi pe termen mediu sau lung.

Săgetător

Relaţiile cu şefii ar putea fi mai tensionate dacă veţi încerca un dialog pe teme financiare. Sunteţi nevoit să vă modificaţi programul de mai multe ori, dar schimbările sunt benefice. Faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va ajuta cu sfaturi la demararea unei activităţi profitabile. În familie, se va petrece un eveniment care vă va trezi interesul, dar în scurt timp se va dovedi că nu este ceva important.

Capricorn

În cazul în care vă doriţi de mai mult timp să faceţi o schimbare în plan profesional, oportunităţile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Totul este să nu vă grăbiţi. Cineva mai puţin cunoscut încearcă să vă obstrucţioneze iniţiativele, dar îi veţi veni de hac în cel mai scurt timp. Cheltuielile sunt în continuare mari. În plan personal aţi putea avea o reuşită.

Vărsător

Aveţi tendinţa de a cheltui mai mult decât câştigaţi, ceea ce vă poate accentua problemele cu care vă confruntaţi în plan financiar. Din punct de vedere sentimental există toate condiţiile pentru a avea succes. Pe plan profesional, conjunctura nu vă permite să vă implicaţi în activităţi care să vizeze o reuşită imediată. În cazul în care doriţi să faceţi un împrumut, şansa ar putea fi de partea dv.

Peşti

Aţi muncit suficient, dar tot nu se poate spune că aţi rezolvat ceea ce v-aţi propus. Dialogul în contradictoriu cu colegii vă va obosi şi ar fi bine să faceţi un efort şi să mai lăsaţi câte ceva de la dv. Aţi putea să vă preocupaţi mai mult de propria persoană. Banii nu vă lipsesc, aşa încât aţi putea să vă satisfaceţi un moft. Viaţa sentimentală are şanse să se îmbunătăţească.