Horoscop


Berbec

Pe acasă sunt multe de făcut, dar nu este cazul să exageraţi cu activităţile în această direcţie. Energia îndreptată înspre rezolvarea chestiunilor de serviciu îşi  va dovedi eficienţa. Colaborarea cu cei din jur vă va permite să rezolvaţi chiar mai multe decât v-aţi propus în această săptămână. Una dintre dorinţele mai vechi se va finaliza. Petreceţi clipe frumoase alături de partener.

Taur

Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă v-aţi putea dori o schimbare de mai mare anvergură. Totuşi, nu vă aruncaţi cu capul înainte. Acceptaţi cu încredere colaborările ce vi se propun. Unul dintre proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber va înregistra schimbări majore. Lipsa banilor vă indispune.

Gemeni

Nemulţumirile pe care le aveţi pot genera discuţii obositoare. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă aţi fi mai înţelegător, mai tolerant. Ar fi bine să vă temperaţi nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei din colectiv. În plan profesional, există toate condiţiile pentru a avea o realizare. Posibile cheltuieli în compania partenerului.

Rac

Fiţi alături de partener pentru a-l sprijini în problemele cu care se confruntă. Nu duceţi lipsă de energie, dar nu reuşiţi să o folosiţi într-un scop concret. Excesele alimentare nu vă vor face decât rău. Verificaţi cu conştiinciozitate actele şi în general documentele oficiale şi nu vă puneţi semnătura pe nimic ce nu aţi apucat să studiaţi cu atenţie. Se pare că sunteţi nervos pentru că nu vă ajung banii.

Leu

Vă frământă problemele cu care vă confruntaţi, dar acestea nu sunt atât de grave pe cât par la prima vedere. Încercaţi să luaţi lucrurile mai uşor şi veţi vedea că va fi bine pentru toată lumea. O surpriză plăcută vă va ajuta să vedeţi viaţa în culori mai vesele. Nu prea veţi reuşi să faceţi ceea ce v-aţi propus, dar până la urmă s-ar putea spune că tot răul este spre bine.  

Fecioară

Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru nimic. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi riscante. Sunt o mulţime de lucruri de făcut, dar cum munciţi cu plăcere, efortul nu vă va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să necesite un efort suplimentar. Relaţia cu partenerul vă va interesa în mod special. Veţi avea ocazia de a vă distra în compania prietenilor.

Balanţă

Nu sunteţi în forma cea mai bună, iar activităţile în care sunteţi implicat vă solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia vă va ajuta să vă descurcaţi cel puţin mulţumitor. Comunicarea cu prietenii nu vă mulţumeşte. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice, doar de dragul schimbării. Veţi cheltui o mulţime de bani. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci nu e exclus să vă păcălească cineva.

Scorpion

Veţi avea o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomina activităţile de rutină. Este foarte posibil să vi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Încercaţi să vă faceţi un program în care să alternaţi eforturile cu odihna. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece nu veţi reuşi decât să accentuaţi neînţelegerile din grup.

Săgetător

Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din colectiv, dar acestea se vor finaliza într-un mod care vă favorizează. Nu e exclus ca partenerul să se confrunte cu o problemă de serviciu, care îl indispune. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă va da posibilitatea de a vă consolida relaţia cu acesta. Aveţi un simţ critic mai pronunţat ca de obicei, care vă poate afecta relaţiile parteneriale.

Capricorn

Va trebui să reveniţi asupra unor lucrări de care aproape aţi şi uitat. Pentru ceea ce va trebui să întreprindeţi în această perioadă este nevoie de perseverenţă. Dacă aveţi de luat decizii, încercaţi să priviţi situaţia în ansamblu şi nu zăboviţi prea mult asupra detaliilor. Nu veţi fi în cea mai bună formă, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în activităţi mari consumatoare de energie.

Vărsător

Relaţia cu persoana iubită evoluează cum nu se poate mai bine. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară. Nici starea fizică nu vă va dezamăgi. Totuşi, suprasolicitarea poate genera probleme de sănătate, pe fond nervos. Încercaţi să vă treceţi în program şi o activitate care să vă relaxeze. Chestiunile financiare se vor dovedi prioritare pentru dv.

Peşti

Veţi avea multe de făcut, mai ales pe acasă. Discuţiile în contradictoriu cu partenerul nu vor face decât să vă accentueze starea de iritare ce vă caracterizează. Situaţia materială va reprezenta un interes major pentru dv. în această perioadă. La serviciu veţi avea o surpriză mai puţin plăcută, dar îi veţi face faţă cu brio. În week-end, veţi avea ocazia să participaţi la o activitate socială.