Horoscop


Berbec
Vă veţi agita cu tot felul de treburi, care mai de care mai importante, şi nu vă va mai rămâne timp pentru divertisment. În schimb, veţi avea posibilitatea de a finaliza o situaţie ce ar putea aduce ceva mai multă stabilitate în viaţa dv. afectivă. Dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o nouă activitate, nu vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă imediat.

Taur

Starea dv. generală va fi în ansamblu bună, în ciuda agitaţiei ce vă caracterizează de ceva vreme. În cazul în care v-aţi confruntat cu ceva probleme de sănătate zilele trecute, ele s-ar putea rezolva. Ar fi bine totuşi să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Cheltuielile făcute în scopul îmbunătăţirii confortului în cămin vor fi eficiente.       

Gemeni

Propunerile pe care le veţi primi vor fi tentante, dar nu este cazul să vă implicaţi decât în acţiuni pe termen scurt. Unele schimbări pe care le aveaţi în minte de mai multă vreme nu vor mai putea fi evitate. Activităţile intelectuale vă vor favoriza, căci vă vor permite să vă puneţi în evidenţă spiritul practic şi capacitatea de sinteză. Profitaţi de clipele petrecute în compania partenerului.

Rac

Un aşa-zis prieten e posibil să intervină în relaţia cu partenerul, ceea ce ar putea genera unele discuţii. Dacă nu veţi vorbi mai mult decât este cazul, nu se va întâmpla nimic neplăcut. Este posibil să primiţi o veste care vă va bine-dispune. Drumurile nu vor lipsi în această perioadă, dar vă vor da ocazia să rezolvaţi o problemă importantă. În plan financiar, încercaţi să fiţi cumpătat.

Leu

Vor exista unele tensiuni în ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită. Nu este un moment prielnic pentru a discuta despre nemulţumirile pe care le aveţi, deoarece în orice clipă poate izbucni o ceartă obositoare. Nu este momentul să faceţi schimbări de anvergură nici la serviciu, pentru că în scurt timp veţi constata că aţi făcut o greşeală. Cuvântul de ordine: răbdare!

Fecioară

Vă aşteaptă o săptămână bună în plan sentimental. Farmecul personal este la limita superioară şi oriunde vă veţi duce vi se vor face complimente. Iniţiativele în orice domeniu se vor bucura de succes, dar nu este cazul să faceţi schimbări de anvergură. Dacă aveţi de gând să începeţi o colaborare nouă, partenerul vă va susţine din toate punctele de vedere.

Balanţă

Veţi avea un sentiment de frustrare, căci eforturile dv. nu se vor concretiza atât de repede pe cât v-aţi aştepta. Cineva din familie vă va susţine, cu condiţia să faceţi tot ce vi se spune. Fiţi însă atent, deoarece este posibil să fiţi victima unor persoane care vă invidiază. Pe plan sentimental, luaţi o decizie care determină schimbări benefice pentru viitor.

Scorpion

Este posibil să apară unele neînţelegeri cu colaboratorii. Cel mai bine ar fi să faceţi totul de unul singur. În cazul în care vi se vor repartiza noi sarcini de serviciu, înarmaţi-vă cu răbdare, căci soluţiile vor veni cu întârziere. Nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil, căci sunt persoane care vă pândesc orice greşeală. Spre sfârşitul săptămânii veţi primi o informaţie interesantă.

Săgetător

Se anunţă o perioadă deosebit de favorabilă tuturor iniţiativelor în plan sentimental. Relaţia cu persoana iubită evoluează cum nu se poate mai bine şi acest lucru vă ajută să vă simţiţi mai relaxat. Colegii vor încerca să-şi impună punctul de vedere şi ar fi bine să acceptaţi lucrurile aşa cum sunt. Vă puteţi baza pe intuiţie, dar ar fi bine să ascultaţi şi sfaturile lor.

Capricorn

Vor fi multe de făcut şi nu prea veţi avea timp pentru dv. N-ar fi exclus ca o activitate pe care o practicaţi în timpul liber să vă dea ocazia să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. Colaborările nu sunt indicate, aşa că ar fi mai bine să faceţi totul de unul singur. Nu este cazul să începeţi lucruri deosebite decât dacă sunteţi pregătit să aşteptaţi mai mult timp rezultatul.

Vărsător

Sunteţi cam irascibil, ceea ce vă poate determina să luaţi decizii pripite. Fiţi cât se poate de atent, deoarece este posibil să faceţi greşeli cu repercusiuni majore. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii, deoarece este posibil să aveţi parte de o surpriză mai puţin plăcută. Activităţile sociale vă vor avantaja, căci vă vor da posibilitatea să faceţi cunoştinţe care vă vor fi de un real folos.

Peşti

În cazul în care aveţi o problemă de sănătate, ea şi-ar putea găsi o rezolvare neaşteptată. În plan financiar puteţi avea o realizare. Câştigurile nu se lasă prea mult aşteptate şi eforturile pe care le-aţi făcut îşi vor demonstra eficienţa. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit şi suprasolicitarea vă face să vă simţiţi pur şi simplu epuizat. Cel mai bin ear fi să luaţi o pauză.

.
.