Horoscop


Berbec

În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, şansa vă va favoriza. Partnerul vă va copleşi cu atenţii, ceea ce vă va face mare plăcere. Pentru a finaliza o activitate începută de mai mult timp, aveţi nevoie de sprijinul prietenilor. Oricum, ar fi bine să vă dozaţi cu grijă eforturile, pentru a fi în formă toată săptămâna. Este o perioadă favorabilă studiului, schimbărilor în plan profesional şi comunicării.

Taur

Nu este o perioadă bună pentru a vă implica în speculaţii financiare, deoarece este posibil să aveţi parte de tot felul de încurcături. De asemenea, fiţi atent, căci există o persoană care încearcă să vă pună beţe-n roate. Relaţia cu partenerul evoluează cum nu se poate mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul său în orice situaţie. Starea de spirit este bună şi vă ajută să depăşiţi cu uşurinţă o dezamăgire sentimentală.    

Gemeni

În plan afectiv, nu aveţi de ce vă plânge, deşi entuziasmul sentimental este sub nivelul obişnuit. Veţi fi tentat să vă implicaţi în diverse activităţi pe care nu veţi dori să i le dezvăluiţi partenerului, dar în acest caz nu faceţi decât să vă complicaţi singur existenţa. Ar fi bine ca, înainte de a lua o decizie sau de a face unele schimbări, să-i cereţi sfatul, măcar formal. Sunteţi foarte activ pe plan social.

Rac

O rudă apropiată vă va aduce la cunoştinţă o informaţie care vă va binedispune. Sunteţi foarte hotărât şi reuşiţi să terminaţi cu bine o activitate importantă, începută zilele trecute. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor înregistra unele modificări, care însă vă vor bucura. Prudenţa de care daţi dovadă în general v-ar putea fi de mare folos, căci nu orice persoană amabilă vă doreşte binele.

Leu

Colaborările vă vor avantaja într-o bună măsură, dar ar fi bine să nu vă grăbiţi să acceptaţi chiar orice propunere ce vi se va face. Veţi avea posibilitatea să puneţi la punct un proiect important. Poate fi vorba de o lucrare la serviciu sau de o afacere. În familie, vor avea loc câteva evenimente care vă vor suprasolicita, dar cărora le veţi face faţă cu bine. Se întrevăd schimbări favorabile pe plan financiar.

Fecioară

Nu vor ieşi toate aşa cum vă doriţi, dar acest lucru nu vă va deranja într-o prea mare măsură. Veţi avea unele discuţii constructive cu persoana iubită, discuţii referitoare la programul pentru timpul liber. Până la urmă, veţi reuşi să o convingeţi să vă accepte punctele de vedere. În cazul în care aveţi de gând să faceţi o investiţie de mai mari dimensiuni, gândiţi-vă şi la viitor.    

Balanţă

Daţi dovadă de mai multă sensibilitate decât în mod obişnuit, iar micile neînţelegeri cu partenerul vă marchează puternic. Spre sfârşitul perioadei vă veţi simţi mai relaxat în plan sentimental. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu, indiferent de domeniu. Activităţile de divertisment vor fi prioritare, dându-vă ocazia să depăşiţi cu uşurinţă neplăcerile din ultimul timp.


Scorpion

Cheltuielile vor fi mari, probabil chiar peste aşteptări. Nu vă implicaţi în niciun caz în acţiuni financiare riscante. În ceea ce priveşte activităţile de divertisment, aveţi toate şansele să vă puneţi în practică proiecte pe care le-aţi făcut în compania partenerului de suflet. Pe plan profesional, sfaturile celor din colectiv se vor dovedi inspirate, aşa că n-ar fi rău să le ascultaţi.  

Săgetător

Există toate condiţiile pentru a avea o realizare în plan profesional. Chiar dacă nu este vorba de o reuşită spectaculoasă, se va vedea măcar că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Dacă doriţi să obţineţi o aprobare, va trebui să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. În a doua parte a intervalului este posibil să întâlniţi o cunoştinţă cu care nu v-aţi mai văzut de multă vreme. Acordaţi mai multă atenţie familiei şi relaţiilor sentimentale.

Capricorn

Activităţile sociale vă vor face mare plăcere, mai ales că vă vor da posibilitatea de a vă întâlni cu prietenii, de a vă distra, de a vă relaxa. N-ar fi exclus să cunoaşteţi o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Ceva mai multă atenţie va trebui să acordaţi chestiunilor legate de sănătate. Ar fi bine să evitaţi orice discuţie în contradictoriu cu membrii familiei.

Vărsător

Traversaţi o perioadă bună, dar, totuşi, rezultatele pe care le aşteptaţi se vor vedea ceva mai târziu. Răbdarea va trebui pusă pe primul plan. Sunteţi nemulţumit de atitudinea celor din anturaj.  Din punct de vedere sentimental, aţi putea avea realizări. Farmecul personal va ieşi din nou în evidenţă, dar mare atenţie, căci nu este cazul să faceţi schimbări în această direcţie.

Peşti

Problemele cu care v-aţi tot confruntat tind să se accentueze. Aţi putea avea şi o realizare de mai mici dimensiuni, dar care vă va demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Sunteţi iritat, pentru că vi se pare că situaţia nu vă avantajează; dacă aţi fi mai atent la detalii, aţi putea constata că, fără a face un efort deosebit, aţi putea realiza ceva mai neobişnuit.