HOROSCOP


Berbec

Evitaţi să vă angrenaţi şi în alte acţiuni în afara celor programate, căci este puţin probabil să le faceţi faţă. O activitate socială vă va aduce un câştig mai puţin aşteptat. Cineva din familie vă va sprijini material, dar va trebui să fiţi foarte atent cu banii, căci riscaţi o pierdere semnificativă. Veţi avea ocazia să petreceţi clipe frumoase în compania persoanei iubite.

Taur

Aţi putea obţine nişte bani pentru un proiect pe care îl aveţi în plan de mai mult timp. Pe acasă vor fi multe de făcut. Curăţenie, reparaţii, toate se vor aduna şi vă vor consuma ceva mai mult timp decât aţi fi fost dispus să alocaţi acestui sector. Veţi fi stimulat spre joc şi aventură, spre noi cuceriri, dar nu este cazul să vă implicaţi în activităţi riscante.

Gemeni

Lucrurile vă ies destul de uşor, dar nu chiar aşa cum v-aţi dori. V-aţi programat o mulţime de activităţi mărunte, astfel încât nu v-a mai rămas nici măcar o clipă pentru dv. Rapiditatea cu care faceţi conexiunile vă ajută la serviciu. În ceea ce priveşte punerea în practică a ideilor, veţi avea nevoie de ajutor. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi financiare.

Rac

Din punct de vedere financiar este posibil să aveţi o surpriză mai puţin plăcută. Nu e exclus să fiţi pus în situaţia de a lua unele decizii la limita legalităţii. Mare atenţie, deoarece s-ar putea să vi se ceară socoteală. Relaţia cu prietenii va evolua mulţumitor. E posibil ca o cunoştinţă să încerce să intervină în relaţia de cuplu, făcând mai mult rău decât bine.

Leu

În această perioadă, veţi fi mai vioi şi mai dinamic decât de obicei. Dacă până acum nu aţi avut o realizare în plan familial, este foarte probabil să aveţi spre sfârşitul intervalului. În cazul în care un coleg s-a confruntat cu o problemă de sănătate sau de serviciu, mai mult ca sigur aceasta se va rezolva. N-ar fi exclus nici să faceţi o investiţie în cămin.

Fecioară

Farmecul personal vă face irezistibil, astfel încât, oriunde vă veţi duce, veţi face o bună impresie. Veţi avea ocazia să faceţi noi cunoştinţe, să vă lărgiţi cercul de prieteni, ceea ce vă va îmbunătăţi considerabil starea de spirit. Situaţia financiară va înregistra o uşoară îmbunătăţire. Oportunitatea de a avea câştiguri prin intermediul colaborărilor este destul de mare.

Balanţă

În familie veţi avea parte de multă agitaţie. Veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile, ceea ce vă va obosi peste măsură, dar cum eforturile vă vor fi răsplătite, nu aveţi de ce să vă plângeţi. În dialogul cu colaboratorii, daţi dovadă de o abilitate deosebită, ceea ce vă permite să vă impuneţi punctele de vedere. Încercaţi să menţineţi în echilibru relaţia cu partenerul.

Scorpion

Starea fizică nu va fi dintre cele mai bune, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Impulsivitatea de care daţi dovadă v-ar putea determina să faceţi greşeli ce vă vor costa destul de mult în viitorul apropiat. În timpul liber ar trebui să vă ocupaţi ceva mai mult de propria persoană. Întâlnirile cu prietenii vă vor îmbunătăţi starea de spirit.

Săgetător

Atât din punct de vedere fizic, cât şi mental, energia se află la limita superioară. Puteţi să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai dificile, fiindcă mai mult ca sigur le veţi face faţă cu bine. Din punct de vedere financiar, traversaţi o perioadă în care şansa la câştiguri este mare, aşa că vă puteţi permite să vă satisfaceţi unele mofturi. Pe acasă, este posibil să aveţi unele discuţii în contradictoriu.

Capricorn

În această perioadă aveţi şanse mari de a vă arăta adevărata valoare. Vă puteţi implica în noi activităţi, care să vă stimuleze din punct de vedere intelectual. În ceea ce priveşte sănătatea, aceasta este în principiu bună. Este bine totuşi să fiţi mai atent la alimentaţie. Veţi avea o serie de nemulţumiri în familie, pe care, chiar dacă le veţi discuta, va fi greu să le rezolvaţi.

Vărsător

Activităţile sociale vă vor da ocazia să petreceţi clipe excelente în compania prietenilor. În cazul în care până acum v-aţi confruntat cu o problemă de sănătate, ea s-ar putea rezolva sau măcar ameliora. De asemenea, unul dintre proiectele secrete ar putea căpăta contururi reale. Mare atenţie, căci nu ar fi exclus nici să se deterioreze ceva în relaţia de cuplu.

Peşti

Veţi avea o nesperată ocazie de a vă pune în practică proiectele mai vechi. Discreţia se cere pusă pe primul plan, dar asta nu este o problemă pentru dv. Relaţia cu prietenii vă interesează parcă mai mult decât în mod obişnuit. Vă bucuraţi de realizările acestora şi nu pierdeţi ocazia de a sărbători împreună reuşitele. Dacă aveţi de gând să plecaţi la un drum, mare atenţie!