Horoscop


Berbec

Activităţile intelectuale vă vor permite să vă puneţi în valoare calităţile; în cazul în care va trebui să depăşiţi un moment de cumpănă, rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. La serviciu va fi agitaţie, deoarece va trebui să finalizaţi unele lucrări înainte de termen. Dacă doriţi să faceţi ceva investiţii, este bine să ştiţi că şansa va fi de partea dv., mai ales spre sfârşitul intervalului.

Taur

Veţi fi tot mai cufundat în probleme, dar cum şansele ca totul să se rezolve în favoarea dv. sunt mari, nu aveţi motive să fiţi îngrijorat. La serviciu veţi putea finaliza un proiect mai complicat, la care veţi colabora cu mai mulţi colegi. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, încercaţi pe cât posibil să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine.

Gemeni

Activităţile sociale vor fi prioritare pentru dv. în această perioadă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi şi nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania acestora. Energia este sub nivelul obişnuit, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în prea multe activităţi practice. E bine să ştiţi că va trebui să faceţi faţă unor situaţii mai delicate în familie, la începutul săptămânii viitoare.

Rac

Veţi manifesta o tendinţă spre impulsivitate, ceea ce vă poate aduce în situaţia de a avea conflicte cu cei apropiaţi. Va fi agitaţie în familie, pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. Şansa dv. de a câştiga bani există, dar este legată de multe drumuri.

Leu

Veţi fi destul de tensionat, ceea ce va influenţa negativ relaţiile cu cei din jur. Veţi găsi binevoitori care să vă susţină, dar cel mai bine ar fi să nu luaţi decizii în chestiunile importante şi să vă manifestaţi cu prudenţă. În prima jumătate a intervalului, este posibil să aveţi o mică pierdere financiară. Cel mai bine ar fi ca în chestiunile legate de bani să nu luaţi decizii de unul singur.

Fecioară

O mulţime de evenimente vă vor perturba, ceea ce vă va crea o stare de iritare, de nemulţumire, de insecuritate, precum şi dorinţa de a face unele schimbări majore în viaţa dv. Pe cât posibil, nu vă grăbiţi să luaţi decizii, căci n-ar fi exclus să le regretaţi mai târziu. Pe tot parcursul intervalului, prudenţa trebuie pusă pe primul plan, deoarece vă pândesc pericole de tot felul.

Balanţă

Unele încurcături financiare vă vor irita la începutul intervalului. Nu trebuie să vă grăbiţi, căci riscaţi să faceţi mai mult rău decât bine. Evitaţi să semnaţi documente oficiale sau să luaţi decizii la locul de muncă. După câteva zile, lucrurile se vor limpezi, spre mulţumirea dv., dar şi a celor apropiaţi. Dorinţa de o mai mare independenţă ar putea să genereze discuţii în familie.

Scorpion

În plan sentimental, vă aşteaptă o frumoasă perioadă de armonizare a relaţiilor cu persoana iubită. Simpatic şi entuziast, veţi reuşi să faceţi o bună impresie celor din jur, şi mai ales persoanelor de sex opus. Veţi avea de făcut câteva schimbări pentru care veţi consuma multă energie. Încercaţi să vă planificaţi activităţile gospodăreşti, mai ales la început de săptămână.

Săgetător

Acceptaţi dialogul în familie, fapt ce favorizează apropierea de cei dragi. Aveţi o mare putere de convingere şi veţi profita din plin de această calitate. Vă bucuraţi de momente de linişte alături de persoana iubită, dar asta nu înseamnă că nu mai trebuie să faceţi niciun efort. Pentru ca relaţia să meargă, ar fi bine să fiţi dispus să ţineţi cont şi de nevoile partenerului de viaţă.

Capricorn

Vă place să primiţi prieteni şi să fiţi înconjurat de cei dragi. Este bine însă să vă selectaţi atent anturajul, căci unii ar vrea să profite de ospitalitatea şi generozitatea dv. Învăţaţi să vă relaxaţi şi să râdeţi mai des – autocenzura nu vă ajută deloc să învingeţi stările de tristeţe. În familie vă supără unele probleme, dar, dacă vă păstraţi calmul, veţi vedea că puteţi găsi cu uşurinţă soluţii.

Vărsător

Dacă vreţi să finalizaţi un proiect mai vechi, gândiţi-vă la un posibil împrumut. Acasă aveţi parte de dispute cu partenerul de viaţă, indiferent de subiect, iar dacă nu veţi lua măsuri, situaţia se va agrava. Aveţi poftă de lucruri noi în viaţa dv. În plan financiar, lucrurile merg chiar foarte bine; ştiţi cum să vă jucaţi cărţile astfel încât să vă măriţi contul bancar.

Peşti

Dacă vă certaţi cu un coleg, nu faceţi o dramă din asta şi fiţi deschis la dialog, iar efortul vă va fi răsplătit. Unele decizii luate în casă nu sunt împărtăşite de partener, mai ales în privinţa banilor, astfel că va fi nevoie de o discuţie constructivă. În activitatea profesională, puneţi accentul pe performanţă şi vă propuneţi să vă atingeţi obiectivele, astfel încât niciun efort nu vi se pare prea mare.