Horoscop


Berbec

Problemele cu care v-aţi confruntat până acum par a-şi găsi rezolvările căutate. Conjunctura vă favorizează, dându-vă posibilitatea de a vă implica în colaborări rentabile. Comunicarea cu cei din jur decurge foarte armonios, ceea ce vă permite să aflaţi informaţii diverse şi utile. Cineva din familie vă va aduce o veste care vă va bucura. Aveţi prilejul să începeţi o nouă activitate, într-un cadru organizat.

Taur

În cămin se mizează mult pe ajutorul dv.; faceţi un efort pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi. Deşi vor fi tentaţii mari, ar fi bine să nu vă aventuraţi în a face speculaţii financiare. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu, aţi putea cere sfatul unui coleg. În timpul liber ar fi bine să vă ocupaţi cu mai multă stăruinţă de chestiunile domestice, căci aţi rămas mult în urmă la acest capitol.

Gemeni

Dacă doriţi să plecaţi la drum, atenţie, căci vă puteţi confrunta cu situaţii oarecum neaşteptate. În plan sentimental, lucrurile evoluează bine; veţi avea parte de ceva surprize, dar, din fericire, vor fi dintre cele plăcute. Dacă învăţaţi să vă stăpâniţi tendinţa de a vă impune punctele de vedere, dacă veţi reuşi să daţi dovadă de diplomaţie, veţi reuşi să-i convingeţi pe cei din jur să vă susţină.

Rac

Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale. O bună parte a timpului liber v-o veţi dedica partenerului. N-ar fi exclus să faceţi o impresie excelentă unei persoane de sex opus, dar nu este cazul să faceţi schimbări în plan sentimental. Conjunctura astrală vă favorizează în realizarea de colaborări rentabile în week-end.

Leu

În cazul în care doriţi să vă îmbunătăţiţi confortul în apartament, conjunctura astrală vă favorizează. În relaţia cu superiorii vor fi discuţii aprinse şi ar fi de dorit să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să evitaţi discuţiile în contradictoriu şi, mai ales, să fiţi ceva mai conciliant. Încercaţi să vă îndreptaţi atenţia numai spre problemele importante!

Fecioară

Este posibil să aveţi parte de un câştig ce vă va permite să vă echilibraţi pentru un timp situaţia financiară. În cazul în care doriţi să vă cumpăraţi un lucru mai scump, mai gândiţi-vă. Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale. Ocaziile de a petrece clipe plăcute în compania partenerului de viaţă nu se vor lăsa prea mult aşteptate.

Balanţă

Este o perioadă bună pentru a pune în practică proiectele pe care vi le-aţi făcut de mai mult timp. Unele dintre nemulţumirile legate de chestiunile financiare vor putea fi rezolvate, ceea ce vă va lua o piatră de pe inimă. La serviciu va fi agitaţie mare şi aţi putea primi noi sarcini. În plan financiar, vă recomandăm să speculaţi ocaziile care vi se oferă, dar nu vă forţaţi norocul!

Scorpion

Se vor ivi unele neînţelegeri cu colaboratorii, dar până la urmă veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun. Traversaţi o perioadă agitată, în care vă confruntaţi cu situaţii de tot felul şi nu aveţi timp nici măcar să respiraţi. De energie nu duceţi lipsă, dar aveţi tendinţa de a v-o risipi în chestiuni minore şi lipsite de perspectivă. Relaţia de cuplu se va îmbunătăţi considerabil.

Săgetător

O rudă vă va da nişte informaţii pe care ar trebui să le verificaţi înainte de a le folosi. Oricum, sunteţi cam împrăştiat şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Sănătatea v-ar putea crea unele probleme: vă puteţi confrunta cu migrene sau stări febrile. La serviciu va fi foarte multă forfotă, dar acest lucru nu vă va afecta câtuşi de puţin, deoarece veţi fi cu gândurile în altă parte.

Capricorn

În această perioadă va trebui să faceţi unele compromisuri, ceea ce nu vă surâde, dar altfel nu se va putea. Din fericire, comunicarea cu cei din jur evoluează cât se poate de bine şi acest lucru vă va ajuta în discuţiile pe care le veţi avea. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă; cel mai bine ar fi să amânaţi luarea unei decizii.

Vărsător

În aceste zile, starea dv. generală nu va fi cea cu care v-aţi obişnuit colegii. Veţi obosi mai repede, iar consumul nervos va fi mai mare pentru orice nimic. Nu este un moment favorabil nici pentru o investiţie. Cel mai bine ar fi să nu începeţi prea multe treburi deodată, întrucât riscaţi să încurcaţi lucrurile. Timpul petrecut în compania celor apropiaţi vă va remonta.

Peşti

Sunteţi cam agitat, neliniştit, în această perioadă, iar impulsivitatea vă poate determina să luaţi decizii care vă pot conduce pe căi greşite. Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan. Proiectele de petrecere a timpului liber se vor dovedi deosebit de inspirate. Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce vă dă un plus de încredere în propriile forţe.