Horoscop


Berbec

În plan social, este o perioadă în care aţi putea face unele schimbări, în cazul în care doriţi acest lucru. Oricum, capacitatea de decizie este bună şi puteţi miza pe ea în orice situaţie. Totuşi, este nevoie de mai multă răbdare, de o analiză mai profundă atunci când doriţi să luaţi hotărâri în chestiuni importante. Asumarea riscurilor pe termen lung v-ar putea aduce nemulţumiri din partea partenerului.

Taur

În plan financiar, veţi avea parte de multă agitaţie; câştigurile şi cheltuielile se vor succeda şi vă vor determina să vă schimbaţi planurile. Dacă aveţi de finalizat o lucrare, şansa vă va surâde. Interesul pentru relaţia cu persoana iubită va creşte considerabil. Din păcate, starea de nelinişte care vă caracterizează în ultimul timp v-ar putea determina să aveţi discuţii aprinse cu o persoană cu funcţie.

Gemeni

Nu este un moment favorabil pentru a lua decizii în chestiunile sentimentale. Implicarea în relaţia cu partenerul este profundă şi tocmai de aceea aţi putea greşi. Cheltuielile vor fi destul de mari şi acest lucru poate genera controverse în familie. În cazul în care doriţi să începeţi o colaborare, propunerile nu vor lipsi. Nu este o perioadă bună pentru a vă implica în prea multe activităţi.

Rac

Situaţiile prin care aţi trecut în ultimele zile v-au adus la limita răbdării. Va trebui să luaţi unele decizii şi, chiar dacă nu vor fi dintre cele importante, nu vă va fi uşor. Nu trebuie să vă aşteptaţi la sprijinul superiorilor ierarhici, ci încercaţi să faceţi totul de unul singur şi, până la urmă, veţi reuşi să vă remarcaţi. În anturajul apropiat vor fi tot felul de neînţelegeri şi ar fi bine să nu vă implicaţi.

Leu

Popularitatea dv. în rândul persoanelor de sex opus va creşte simţitor, dar acest lucru ar putea determina gelozia partenerului. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate nouă, mare atenţie, căci aţi putea avea parte de o situaţie mai puţin plăcută. Fie colegii de serviciu nu vă vor sprijini, fie veţi avea probleme cu partenerul. Din punct de vedere financiar, totul este în regulă.

Fecioară

Pe cât posibil, nu iniţiaţi activităţi noi, ci încercaţi să le finalizaţi pe cele pe care deja le-aţi început. N-ar fi exclus să aveţi tot felul de discuţii cu partenerul de viaţă, legate de modul în care înţelegeţi să cheltuiţi banii. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt. Unul dintre colegi v-ar putea ajuta să vă puneţi în practică unul din proiectele mai vechi.  

Balanţă

Veţi fi deosebit de irascibil şi acest lucru ar putea determina apariţia unor neînţelegeri cu cei din jur, mai ales cu partenerul sau cu colegii. Dacă veţi reuşi să vă păstraţi calmul, veţi putea evita multe dispute. Energia de care dispuneţi nu este nici pe departe la nivelul obişnuit, iar suprasolicitarea vă poate crea neplăceri. Fiţi cu băgare de seamă, căci cineva vă urmăreşte fiecare mişcare.

Scorpion

În ansamblu, se poate spune că beneficiaţi de o conjunctură care vă avantajează, atât pe plan sentimental, cât şi pe cel financiar. Pe cât posibil, evitaţi să vă exprimaţi nemulţumirile, deoarece oricând ar putea izbucni discuţii neplăcute. Profesional, există toate condiţiile pentru a avea o realizare. Chiar dacă nu este vorba de o reuşită spectaculoasă, se va vedea măcar că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp.

Săgetător

Este posibil ca o cunoştinţă să vă transmită veşti care nu vă vor încânta într-o prea mare măsură. Nu trebuie însă să vă alarmaţi, deoarece se va demonstra că lucrurile nu sunt chiar atât de grave precum s-ar putea crede. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi riscante. Prudenţa va trebui să fie prioritară în tot ce întreprindeţi în acest interval.

Capricorn

Aveţi tendinţa de a vă enerva din orice, şi acest lucru poate accentua starea de nelinişte, de iritare. Nu este cazul să daţi curs pornirilor impulsive, deoarece aţi putea avea surprize neplăcute, mai ales în ceea ce priveşte relaţia cu familia. Ceva bani veţi câştiga, dar, fie veţi avea cheltuieli mari, fie veţi avea parte de o pierdere. Ascultaţi cu atenţie şi ţineţi cont de sfaturile celor din jur!

Vărsător

Cheltuielile vor fi mari, iar investiţiile pe care le aveţi în plan vă vor goli buzunarele. Gândiţi-vă bine înainte de a scoate banii din buzunar, deoarece aţi putea avea neplăceri. Întâlnirile cu prietenii vor fi cât se poate de binevenite, căci vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi şi să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Rezolvarea problemelor de la serviciu vă va preocupa în mod special.

Peşti

Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar sunt şanse mari ca în scurt timp să reuşiţi să vă echilibraţi balanţa de venituri şi cheltuieli. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi, căci o rudă apropiată vă va anunţa că a finalizat o activitate începută de mai mult timp. N-ar fi exclus nici ca partenerul de viaţă să vă aducă la cunoştinţă o realizare.