PROFIL DE CANDIDAT: OVIDIU CHIMIGERIU, CONSILIER JUDEȚEANUnul dintre cei mai tineri și activi consilieri județeni, Ovidiu Chimigeriu, s-a remarcat printr-o atitudine obiectivă și fidelă conjudețenilor săi.
Tânărul liberal se află pe lista de consilieri județeni a lui Romeo Dunca și totodată pe lista de consilieri locali în orașul său natal, Caransebeș în echipa lui Dumitru Rujan.
„Suntem cu toţii datori locurilor natale: a fi cetăţean înseamnă nu doar a trăi într-o societate, ci a o schimba”, precizează tânărul om politic liberal.
Ovidiu Chimigeriu este economist, din anul 2022 membru al Consiliului de Supraveghere al FRC.
De asemenea, este membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor din România.
Este expert în achiziţii publice, specialist în managementul deșeurilor, Inspector resurse umane.
A dat dovadă de bune abilități manageriale datorită experienței dobândite ca administrator și director.
Profesionist și diplomat, a dovedit o bună relaționare cu clienții și furnizorii printr-o bună cunoaştere a proceselor de control.
Ovidiu Chimigeriu este părinte, are o frumoasă familie și susține în interiorul PNL Caraș-Severin interesele generației sale, având drept scop determinarea tinerilor de a se implica în viața socială și pentru a rămâne acasă, în Caraș-Severin.
Alături de Romeo Dunca, tânărul liberal completează o echipă valoroasă propusă cetățenilor pentru 9 iunie.
Determinat, întotdeauna implicat și loial, Ovidiu Chimigeriu reprezintă un bun reper al #GenerațieiALTFEL de politicieni.
Comandat de PNL Filiala Caraş-Severin. Executat de ASOCIAŢIA CULTURALĂ 7 ZILE. Cod mandatar financiar 21240015

Lasă un comentariu