Horoscop


Berbec

În această perioadă nu este cazul să cereţi sprijinul partenerului de viaţă, deoarece dispuneţi de forţa necesară să duceţi totul la bun sfârşit. Orice veţi întreprinde, va necesita un efort mare şi timp îndelungat. Dacă aveţi de gând să faceţi o cheltuială mai mare, sfătuiţi-vă cu cineva apropiat. Spre sfârşitul intervalului, o informaţie vă va determina să vă modificaţi toate planurile.

Taur

Relaţiile cu cei din jur evoluează cel puţin mulţumitor. Aţi putea să vă faceţi un nou prieten sau să vă consolidaţi vechile relaţii. Cunoştinţele pe care le aveţi sunt cam împrăştiate, de aceea, din punct de vedere intelectual, nu daţi randamentul scontat. Puteţi miza pe sprijinul unei cunoştinţe mai vechi în cazul în care doriţi să rezolvaţi o problemă. Financiar, lucrurile stau bine.  

Gemeni

Din discuţiile cu colegii aflaţi tot felul de informaţii interesante, cărora nu ştiţi dacă să le daţi crezare sau nu. Ar fi mai bine să le verificaţi, înainte de a le folosi. Interesul pentru chestiunile legate de familie este mare, dar nu veţi reuşi să faceţi mai nimic din ceea ce v-aţi propus. Sunt favorizate întâlnirile cu prietenii, relaţia cu persoana iubită şi călătoriile.

Rac

Relaţiile de colaborare sunt avantajoase, cu condiţia să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Nu încercaţi niciun fel de schimbare în plan profesional, căci nu veţi reuşi nimic ce v-ar putea satisface. Un conflict cu şefii ierarhici vă va indispune, dar numai pentru scurt timp. Nu vă încăpăţânaţi să rezolvaţi singur toate problemele, un mic ajutor nu poate dăuna mândriei dv.

Leu

De cheltuieli nu veţi scăpa; n-ar fi exclus să aveţi ocazia să faceţi o investiţie de mai mari dimensiuni. Ar fi de dorit ca înainte de a scoate banii din buzunar să cereţi sfatul partenerului de viaţă. La serviciu aveţi de făcut o mulţime de mărunţişuri, care vă iau mult timp, dar se pare că rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. Relaţia sentimentală vă oferă mari satisfacţii.

Fecioară

Relaţia cu colegii este ceva mai tensionată şi nu reuşiţi să ajungeţi cu ei la un numitor comun. Aveţi de alergat mult pentru a vă rezolva problemele gospodăreşti. Veţi fi bucuros însă, căci veţi face chiar mai multe decât v-aţi propus. Din punct de vedere intelectual, randamentul dv. este maxim. Aţi putea lua unele decizii bune la serviciu, apreciate de tot colectivul.

Balanţă

Veţi avea o nemulţumire legată de cineva din anturajul apropiat, dar ar fi de dorit să lăsaţi lucrurile să se rezolve de la sine. În plan profesional, situaţia este destul de tensionată, aşa că încercaţi să daţi dovadă de conştiinciozitate. La sfârşitul intervalului, s-ar putea să mergeţi în vizită la un vechi prieten, care vă va da posibilitatea să cunoaşteţi o persoana influentă.

Scorpion

Energia este maximă, iar ideile par să vă scape de sub control. Colaborarea cu cei din jur vă avantajează din toate punctele de vedere. Un prieten vă va face o propunere ce pare interesantă, dar aveţi nevoie de timp să o studiaţi. Dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o nouă activitate, înarmaţi-vă cu răbdare, căci rezultatele se vor vedea cu întârziere şi vor necesita un efort susţinut.

Săgetător

Drumurile vă vor consuma o mare parte a timpului, dar veţi avea măcar satisfacţia de a fi putut rezolva o problemă importantă. Energia de care dispuneţi vă permite să faceţi chiar mai multe decât v-aţi propus. Un prieten are o problemă de sănătate, iar sprijinul dv. ar fi binevenit. Partenerul de viaţă vă va anunţa o mică realizare de care se va bucura întreaga familie.

Capricorn

Activităţile sociale vor fi prioritare în această perioadă. Discuţiile cu cei din jur vă relaxează; atenţie, totuşi, să nu fiţi prea pisălog, deoarece aţi putea deranja pe cineva. Popularitatea de care vă bucuraţi vă va ajuta să depăşiţi cu bine această situaţie. Cineva din familie vă va da un sfat, de care n-ar fi rău să ţineţi cont. Sunteţi decis să rezolvaţi o problemă financiară.

Vărsător

Pentru orice nimic trebuie să faceţi un efort mare, ceea ce vă oboseşte şi vă irită. Există cineva care încearcă să vă pună piedici, dar nu va reuşi mare lucru. Sunteţi profund nemulţumit şi de faptul că în anturajul apropiat sunt unele tensiuni şi ar fi bine să fiţi ceva mai rezervat. Încercaţi să vă spuneţi păsul partenerului, deoarece, după discuţia cu acesta, veţi fi ceva mai relaxat.

Peşti

Sunteţi cam obosit şi nu reuşiţi să vă concentraţi decât cu foarte mare greutate. N-ar fi exclus să pierdeţi sau să rătăciţi nişte acte. În familie, vor fi discuţii legate de modul de utilizare a banilor comuni. Un prieten ar putea avea o problemă gravă, financiară sau de sănătate, şi vă va solicita ajutorul. O activitate relaxantă v-ar putea ajuta să încheiaţi săptămâna într-o atmosferă de bună-dispoziţie.