Horoscop


Berbec

O nouă idilă se întrezăreşte la orizont, însă lucrurile nu vor merge foarte bine la început. Va fi nevoie de răbdare, până ce situaţia va fi aşa cum vă doriţi. În viaţa profesională sunt favorizate domeniile artistic şi comercial. Reuşiţi să coordonaţi bine activitatea întregului colectiv. Întâlniţi persoane care se disting prin felul de a gândi şi care vă ajută să descoperiţi noi orizonturi.

Taur

Situaţia de la serviciu este satisfăcătoare, cel puţin atâta timp cât nu vă asumaţi riscuri inutile. Veţi avea cheltuieli cam mari în această perioadă. Cu toate acestea, sunteţi destul de abil încât să daţi cu o mână şi să luaţi cu cealaltă, câştigând nişte bani în plus, pentru a vă reechilibra bugetul. Viaţa de cuplu merge destul de bine dacă vă stăpâniţi pornirile impulsive.

Gemeni

Un coleg este dornic să vă sprijine şi să vă ofere un sfat util, dacă aveţi nevoie. Vă bucuraţi de armonie în viaţa de cuplu şi vă manifestaţi în mod deschis sentimentele faţă de persoana iubită. Se poate să faceţi cunoştinţă cu câteva personaje interesante, cel puţin din punct de vedere profesional. Puneţi suflet în tot ce faceţi şi sunteţi hotărât să terminaţi tot ce aţi început.

Rac

Schimbările care au loc la serviciu nu reuşesc să vă afecteze moralul. Priviţi partea plină a paharului şi acest lucru vă ajută să fiţi în continuare eficient. Daţi dovadă de tenacitate, având voinţa de a schimba lucrurile. Cu toate acestea, nu vă lăsaţi absorbit de aceste planuri salvatoare, ignorând cu totul persoanele dragi sau familia.Situaţia dv. financiară devine instabilă.

Leu

Cu greu reuşiţi să vă înfrânaţi tendinţa de a face excese alimentare, mai ales dacă sunteţi stresat. La serviciu, proiecte dificile, la care credeaţi că se va renunţa, încep să se mişte, promiţând mai mult decât speraţi. Bazaţi-vă pe munca în echipă şi veţi avea parte de succesul dorit. Păreţi mai dispus ca oricând să vă manifestaţi afecţiunea faţă de partener şi trăiţi momente de pasiune împreună.

Fecioară

Vă puneţi în valoare parcă mai mult ca oricând: cuceriţi, seduceţi, convingeţi, încântaţi şi implementaţi un proiect important. În timpul liber sunteţi preocupat de chestiuni sentimentale, şi orice nebunii amoroase vi se propun, sunteţi gata să acceptaţi. Fiţi foarte atent la cei din jur, pentru că printre ei pot fi persoane mai puţin prietenoase. Situaţia financiară vă obligă să faceţi economii.

Balanţă

Constataţi că aveţi o mulţime de cunoştinţe care vă răpesc o bună parte din timp cu lucruri lipsite total de valoare sau importanţă. Aţi putea lua câteva decizii pentru eficientizarea muncii. Este o perioadă favorabilă colaborărilor, din care vă puteţi alege cu mari satisfacţii financiare.În relaţia de cuplu atmosfera este tensionată, mai ales că aveţi grijă să puneţi paie pe foc.

Scorpion

În prima parte a intervalului, veţi primi numai aprecieri din partea superiorilor şi a colaboratorilor. Există totuşi riscul unor conflicte sau tensiuni cu un coleg, astfel încât este recomandat să fiţi prudent. Pentru a păstra echilibrul vieţii sentimentale, trebuie să începeţi să trasaţi o linie între sentimente şi grijile din celelalte arii ale existenţei. Pe plan financiar, totul decurge perfect.

Săgetător

Aveţi momente în care vă doriţi foarte mult să vă puteţi exterioriza sentimentele şi să exprimaţi cu voce tare ceea ce gândiţi. Pe de altă parte, vă abţineţi de fiecare dată, de teamă să nu fiţi judecat aspru. La locul de muncă cineva vă face câteva propuneri deosebit de interesante, care vă asigură în continuare o activitate independentă. S-ar putea să primiţi vizita unei persoane pe care n-o prea simpatizaţi.

Capricorn

Aveţi parte de satisfacţii la locul de muncă, mai mult ca de obicei. Nu ezitaţi să vă exprimaţi părerea dacă aveţi idei bune care pot îmbunătăţi rezultatele întregii echipe.  Aveţi mare nevoie de stabilitate în relaţia de cuplu şi din acest motiv sunteţi gata să faceţi orice concesii. Dacă, totuşi, aveţi mereu discuţii în contradictoriu cu partenerul pe anumite teme, poate ar fi cazul să le abordaţi şi să găsiţi o soluţie.

Vărsător

După o serie de neînţelegeri cu cei din colectiv, vine momentul să le puneţi punct şi să restabiliţi un echilibru. Dacă aţi greşit, este bine să recunoaşteţi, mai ales dacă aţi insistat că aveţi dreptate, fără să fiţi îndreptăţit. Unii nativi decid să facă schimbări esenţiale în viaţa lor. Nu amestecaţi activităţile de la serviciu, ci triaţi-le, organizaţi-le, deoarece numai aşa veţi putea să daţi randament maxim.

Peşti

O metodă eficientă de a preveni tensiunile din familie este să nu lăsaţi pe nimeni să intervină în viaţa privată. Persoane din anturaj vă dau tot felul de sfaturi fără ca dv. să le fi solicitat şi astfel de acte de bunăvoinţă nu vă sunt deloc de folos în această perioadă. Primiţi mai multe responsabilităţi la serviciu şi reuşiţi să le organizaţi, obţinând rezultate mulţumitoare.