Horoscop


Berbec

Entuziasmul sentimental va fi la limita superioară. Veţi comunica bine cu persoana iubită şi veţi reuşi să vă puneţi de acord asupra unor proiecte de interes comun. Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii, deoarece este posibil să apară tot felul de probleme pe fond nervos. La serviciu, sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa să vă criticaţi colegii.

Taur

O lucrare pe care aţi considerat-o finalizată se va dovedi a nu fi chiar aşa, aşa că va trebui să mai reveniţi asupra ei. Unul dintre prieteni vă va da un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont. Dacă doriţi să iniţiaţi ceva nou, nu trebuie să aşteptaţi rezultate imediate. Nemulţumirile de natură financiară nu vor fi rezolvate acum, aşa că ar trebui să lăsaţi un timp ca lucrurile să se aşeze de la sine.

Gemeni

Veţi fi mai deschis, mai optimist, ceea ce va avea efecte benefice asupra relaţiei cu anturajul. Puterea de muncă de care beneficiaţi în această perioadă vă va permite să rezolvaţi o mulţime de situaţii. În felul acesta, cercul de prieteni s-ar putea lărgi prin apariţia de noi membri. Nu este exclus să aveţi probleme în relaţiile sentimentale. O veche cunoştinţă s-ar putea să vă facă o vizită.

Rac

Veţi avea parte de o mulţime de evenimente care vă vor ţine cu sufletul la gură. Relaţia de cuplu se poate îmbunătăţi. Aşadar, veţi trăi clipe plăcute în compania partenerului, ceea ce vă face să priviţi spre viitor cu optimism. Puteţi avea mai multă încredere în afecţiunea unui prieten mai vechi. Se pare că nu sunteţi mulţumit la serviciu şi vă enervaţi din orice.

Leu

În acest interval veţi fi mai agitat, mai irascibil, dar cu un efort constant veţi reuşi să vă canalizaţi energia spre chestiuni concrete. Veţi avea sentimentul că munciţi în zadar, că eforturile dv. nu sunt apreciate aşa cum se cuvine. Este important să adoptaţi politica paşilor mărunţi, dacă doriţi să faceţi lucruri deosebite. În familie, încercaţi însă să vă păstraţi calmul.

Fecioară

Unele neînţelegeri mai vechi pe care le-aţi avut cu colaboratorii s-ar putea accentua în această perioadă. Nu este cazul să iniţiaţi o activitate nouă decât dacă sunteţi dispus să daţi dovadă de răbdare. În cazul în care aveţi unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea, acestea şi-ar putea găsi rezolvarea. Perseverenţa vă va fi de un real folos în această perioadă.

Balanţă

Un proiect mai vechi ar putea fi încheiat, ceea ce va atrage asupra dv. aprecierile tuturor celor care vă cunosc. Este foarte posibil să aveţi parte de unele reuşite în plan social. Deşi există unele nemulţumiri, relaţia de cuplu funcţionează bine. Este totuşi posibil să apară unele discuţii legate de investiţiile ce ar trebui să fie făcute în comun. Păstraţi-vă calmul şi înarmaţi-vă cu răbdare!

Scorpion

Nu sunteţi în forma cea mai bună, aşa că ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, deoarece riscaţi să vă epuizaţi fără a realiza mare lucru. Nici din punct de vedere mental nu veţi funcţiona la nivelul obişnuit. Relaţia cu persoana iubită va funcţiona excelent. Entuziasmul sentimental va fi la limita maximă, mai ales că veţi avea şi o mică surpriză.

Săgetător

Deşi de o bună bucată de vreme lucrurile evoluează mai încet decât aţi dori, în această perioadă vă veţi putea bucura de rezultatele eforturilor depuse. Dacă doriţi o schimbare în situaţia profesională, aţi putea primi o ofertă în această direcţie. Cu un regim de viaţă echilibrat, veţi reuşi să fiţi eficient. Dacă aveţi ocazia să vă relaxaţi într-un fel sau altul, nu staţi pe gânduri!

Capricorn

În prima parte a săptămânii sunteţi confuz şi indispus. Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi care să vă obosească. Aveţi tendinţa de a fi mai puţin tolerant, mai puţin diplomat cu partenerul de viaţă şi din acest motiv aţi putea avea o discuţie mai aprinsă. De asemenea, este posibil ca acesta să aibă o problemă de sănătate.

Vărsător

Iniţiativele dv. se vor bucura de succes, ceea ce vă va îmbunătăţi, într-o bună măsură, starea de spirit. Veţi reuşi să vă canalizaţi energia spre scopuri practice, ceea ce vă va adduce o mulţime de satisfacţii. Nu este, însă, o perioadă bună pentru a încerca să-i convingeţi pe cei din jur de valabilitatea punctelor dv. de vedere. Nu încercaţi să vă implicaţi în mai multe activităţi odată!

Peşti

Este posibil să cheltuiţi o sumă de bani pentru pregătirea Sărbătorilor, dar nu trebuie să fiţi supărat, căci rezultatele vă vor satisface. La serviciu, încercaţi să fiţi mai ponderat, altfel există riscul de a face greşeli. Aveţi tendinţa de a vă asuma riscuri inutile, ceea ce vă poate aduce neplăceri. Timpul liber petrecut în compania partenerului va fi un prilej de relaxare.