Horoscop


Berbec

Vă aflaţi într-o perioadă în care aveţi de luat decizii care vă vor marca mult timp de acum încolo. Judecaţi lucrurile cu calm, nu aveţi niciun motiv să vă grăbiţi. Chiar dacă unele activităţi nu se finalizează aşa cum vă doriţi, nu trebuie să vă enervaţi. Partenerul de viaţă vă va aduce la cunoştinţă veşti îmbucurătoare. La serviciu, evitaţi activităţile de rutină şi folosiţi-vă creativitatea, care este în creştere.

Taur

Traversaţi o perioadă în care sunteţi obligat la cheltuieli. Acest lucru vă irită, căci nu vă este uşor să faceţi rost de sumele de care aveţi nevoie. În a doua parte a intervalului, lucrurile încep să se mai regleze şi asta vă face să vă simţiţi mai uşurat. Va trebui să reveniţi asupra unor activităţi nefinalizate la timpul potrivit. Nu daţi curs nemulţumirilor, căci puteţi genera discuţii.

Gemeni

Dinamic şi vioi, sunteţi gata să vă apucaţi de lucruri noi. Forţa fizică vă susţine, energia mentală de asemenea. Pe la mijlocul intervalului, veţi afla despre necazurile unui prieten, ceea ce vă va impresiona. Ajutorul pe care i-l veţi da îl va ajuta să depăşească acest moment. Banii pe care îi aşteptaţi vor veni ceva mai târziu decât aţi estimate, iar relaţia de cuplu evoluează simţitor.

Rac

Deşi nu vă simţiţi în cea mai bună formă, va trebui să vă asumaţi anumite responsabilităţi. Dacă veţi da dovadă de abilitate, veţi câştiga ceva bani, care însă nu vă vor rămâne prea mult timp în buzunar. În cazul în care aveţi de gând să faceţi o investiţie de amploare, ar trebui să vă sfătuiţi cu partenerul. Nu luaţi decizii la întâmplare nici măcar în probleme care nu vă interesează direct.

Leu

Sunteţi mai agitat decât de obicei. Doriţi să faceţi cât mai multe şi cât mai repede, şi vă nemulţumeşte orice impediment. Un membru al familiei ar putea să aibă o problemă de sănătate, ceea ce vă va da peste cap nişte planuri. Spiritul dv. posesiv poate genera neînţelegeri cu persoana iubită, dar acestea se vor rezolva. Activităţile extraprofesionale vă vor rotunji bugetul.

Fecioară

Mai odihnit, dar nu întru totul relaxat, veţi avea mult spor la locul de muncă, mai ales că veţi avea de rezolvat chestiuni la care aţi rămas restant. Colaborarea cu cei din jur nu vă avantajează, aşa că ar fi bine să faceţi totul de unul singur. Din punct de vedere financiar, lucrurile vor merge din ce în ce mai bine, aşa că vă puteţi aştepta la o recompensă materială.

Balanţă

Unele încurcături financiare vă vor irita la începutul intervalului. Nu trebuie să vă grăbiţi, căci riscaţi să faceţi mai mult rău decât bine. Evitaţi să semnaţi documente oficiale sau să luaţi decizii la locul de muncă. După câteva zile, lucrurile se vor limpezi, spre mulţumirea dv., dar şi a celor apropiaţi. Dorinţa de o mai mare independenţă ar putea să genereze discuţii aprinse în familie.

Scorpion

În plan sentimental, vă aşteaptă o frumoasă perioadă de armonizare a relaţiilor cu persoana iubită. Simpatic şi entuziast, veţi reuşi să faceţi o bună impresie celor din jur, şi mai ales persoanelor de sex opus. Veţi avea de făcut câteva schimbări pentru care veţi consuma multă energie. Încercaţi să vă planificaţi activităţile gospodăreşti, mai ales la început de săptămână.

Săgetator

Veţi avea unele realizări în plan socio-profesional sau chiar financiar. Nişte bani împrumutaţi se vor întoarce la dv. mai devreme decât vă aşteptaţi. Totuşi, dacă aveţi de gând să demaraţi un proiect de mai mare anvergură, fiţi cât se poate de precaut.
În cămin, veţi face unele cheltuieli care vă vor ridica oarecari8 probleme, dar vă veţi descurca mulţumitor.

Capricorn

Situaţia dv. profesională e dificilă şi căutaţi o persoană de încredere cu care să vă sfătuiţi. În scurtă vreme, se va observa că lucrurile nu sunt deloc grave. Un prieten va avea nişte neplăceri şi este cazul să-i acordaţi tot sprijinul de care are nevoie. Energia nu este nici pe departe la cote maxime, aşa că nu este cazul să vă suprasolicitaţi. Încercaţi să vă ocupaţi numai de priorităţi.

Vărsător

În această perioadă, şansa vă va surâde, cu condiţia să vă depăşiţi superficialitatea. Veţi fi angrenat în activităţi care îşi vor dovedi, în scurt timp, rentabilitatea. Veţi avea de făcut faţă unor situaţii mai dificile, care vă vor irita într-o oarecare măsură, dar nu vă vor ridica probleme. Chestiunile materiale vă vor interesa mai mult decât de obicei. Relaţia de cuplu merge excelent.

Peşti

În ultimul timp, familia este alături de dv. şi de aceea vă este mai uşor să vă descurcaţi prin noianul de probleme cu care vă confruntaţi. Oricum, conjunctura generală vă avantajează în mare măsură, aşa că sunt suficiente motive să fiţi optimist. Dacă veţi primi o invitaţie pentru petrecerea week-endului, profitaţi de ea, dacă nu, odihniţi-vă, fiindcă urmează o săptămână foarte încărcată.