Horoscop


Berbec

Surplusul de energie vă determină să vă implicaţi în prea multe activităţi, dar ar fi bine să vă stabiliţi cu atenţie priorităţile. Evenimentele se succed cu o repeziciune care vă oboseşte, dar, cum sunteţi într-o perioadă bună, vă descurcaţi. Nu încercaţi să vă puneţi în practică planurile secrete, căci veţi înregistra un eşec total. O perioadă excelentă din punct de vedere sentimental.

Taur

Aveţi multe activităţi pe ordinea de zi, dar nu aveţi niciun chef să le duceţi la bun sfârşit. De energie nu duceţi lipsă, aşa că, dacă veţi face un efort să vă mobilizaţi, cu siguranţă nu vă va părea rău. La serviciu veţi avea o discuţie cu un coleg, dar se va demonstra că dreptatea este de partea dv. Este posibil să vi se facă diverse propuneri de colaborare avantajoase.

Gemeni

Vă simţiţi obosit, nemulţumit, iar starea generală nu este dintre cele mai bune. Neplăcerile pe care le-aţi tot avut pe acasă se vor atenua într-o oarecare măsură. Evitaţi speculaţiile sau orice fel de angrenare în activităţi financiare. Ceva bani aţi putea câştiga, dar, cu siguranţă, nu vă vor rămâne prea mult în buzunar. Încercaţi pe cât posibil să aveţi răbdare cu partenerul.

Rac

Conjunctura generală vă avantajează, dar, cum mintea vă este cam împrăştiată, nu este momentul pentru a vă implica în iniţiative deosebite. Activităţile de rutină sunt singurele care nu v-ar ridica probleme în acest interval. Realizările unui prieten apropiat vă bucură nespus, ceea ce vă mai echilibrează starea emoţională. Persoana iubită vă va face o surpriză plăcută.

Leu

Problemele de la serviciu v-au obligat la eforturi deosebite, astfel încât ar fi binevenită o pauză. Încercaţi o activitate relaxantă sau măcar să citiţi ceva uşor; în felul acesta starea de iritare s-ar diminua considerabil. În familie, vă paşte o discuţie aprinsă cu partenerul. Nu iniţiaţi conflicte inutile, pentru că în timp acestea s-ar putea să vă afecteze.

Fecioară

Chiar dacă lucrurile vă ies greu, astăzi situaţia generală nu vă dezavantajează, cel puţin în aparenţă. Fiţi totuşi foarte atent, căci cineva încearcă să vă facă rău. Nu va reuşi, căci poziţia dv. la serviciu este deocamdată stabilă, dar n-ar strica să vă purtaţi cu mai multă precauţie. Veţi avea ocazia să faceţi o investiţie de mai mari dimensiuni. Energia fizică este în exces.

Balanţă

Propunerile pe care le veţi primi sunt deosebit de ademenitoare, dar prudenţa vă îndeamnă să nu acţionaţi. Şansa este de partea dv., dar orice risc asumat vă poate aduce şi unele neplăceri. Acordaţi mai multă atenţie colaborărilor, deoarece există unele probleme ce ar putea pune în pericol un contract. Activităţile intelectuale vă favorizează însă în această săptămână.

Scorpion

Nu faceţi eforturi să găsiţi adepţi pentru proiectele dv., căci încă nu a sosit timpul. Cu tenacitatea şi perseverenţa de care sunteţi capabil, mai puteţi aştepta. Un coleg are o problemă financiară şi aşteaptă să fiţi alături de el din toate punctele de vedere. Obosiţi mai uşor decât în mod obişnuit, aşa că este important pentru dv. să vă treceţi în program ceva mai multe ore de odihnă.

Săgetător

Încercaţi să acordaţi mai multă înţelegere celor din jur şi, mai ales, renunţaţi la încăpăţânarea de care daţi dovadă adesea. În week-end, aţi putea să vă relaxaţi într-o vizită sau ieşind undeva cu prietenii. Relaţia cu persoana iubită are toate şansele să se îmbunătăţească, ceea ce vă va face să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Fiţi atent la tot ceea ce se spune în jurul dv.

Capricorn

În această săptămână sunteţi cam impulsiv şi din acest motiv riscaţi să vă certaţi cu cei din jur. Relaţia cu aceştia va fi destul de tensionată şi cel mai bine ar fi să vă feriţi din calea lor. Evitaţi să vă ocupaţi de chestiuni financiare, căci nu aveţi nicio şansă să rezolvaţi ceva. Partenerul are nevoie de sprijin din partea dv. şi n-ar fi rău să faceţi un effort în acest sens.

Vărsător

N-ar fi exclus să câştigaţi o sumă de bani dintr-o activitate extraprofesională. O veste proastă de la un prieten vă creează o stare de disconfort psihic. Este posibil să aveţi un mic conflict cu partenerul, dar nu este cazul să vă faceţi probleme; în scurtă vreme, lucrurile se vor rezolva. O persoană în care aveaţi încredere va răspândi anumite zvonuri care vă vor strica reputaţia în anturaj.

Peşti

Aveţi multe de făcut şi sunteţi hotărât să nu rămâneţi cu nimic restant pentru săptămâna viitoare. De altfel, energia fizică este la limita superioară şi de aceea vă simţiţi în stare de orice. Un coleg vă invidiază pentru rezultatele dv. din ultima vreme, dar nu este cazul să-l luaţi în seamă. Partenerul de viaţă vă va da o veste surprinzătoare, care vă va entuziasma.