Horoscop


Berbec

Activităţile intelectuale vă vor permite să vă puneţi în valoare capacităţile; în cazul în care veţi avea de făcut o investiţie, rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. La serviciu va fi mare agitaţie, căci va fi nevoie să finalizaţi unele lucrări înainte de termen. Dacă veţi pleca la drum, este bine să ştiţi că şansa va fi de partea dv. Deşi vă plângeţi de singurătate, sunteţi rece cu cei din jur.

Taur

Veţi fi mai cufundat în propriile probleme, dar cum şansele ca totul să se rezolve în favoarea dv. sunt mari, nu aveţi motive să fiţi îngrijorat. La serviciu veţi putea finaliza un proiect mai complicat, la care veţi avea de colaborat cu mai mulţi colegi. În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul, încercaţi, pe cât posibil, să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine.

Gemeni

Activităţile sociale vor fi prioritare pentru dv. în această perioadă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil şi nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania acestora. Energia este sub nivelul obişnuit, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în prea multe activităţi practice. Este bine să ştiţi că va trebui să faceţi faţă unor situaţii inedite în viaţa de cuplu.

Rac

Veţi manifesta o tendinţă spre impulsivitate, ceea ce vă poate aduce în situaţia de a avea conflicte cu cei apropiaţi. Va fi mare agitaţie în familie, pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. Şansa de a câştiga bani există, dar ea este legată de drumuri.

Leu

În plan profesional veţi avea unele mici realizări, care vă vor demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. În această perioadă veţi avea de făcut faţă şi unor activităţi de rutină, care vă vor cam plictisi, dar nu aveţi nicio şansă să le ocoliţi. De obicei, sunteţi întreprinzător, dar acum ignoraţi problema. Vă faceţi că plouă şi veţi vedea că atitudinea dv. rece chiar dă roade.

Fecioară

Persoana iubită va fi mai sensibilă, mai suspicioasă, şi va trebui să fiţi foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. În rest, veţi avea parte de tot felul de evenimente, care vă vor ţine în priză. La începutul intervalului ar putea apărea unele discuţii legate de bani, dar intervenţia unui prieten vă va salva de la o dispută obositoare. Posibile probleme de sănătate.

Balanţă

Va trebui să depuneţi un efort susţinut dacă doriţi ca rezultatele muncii dv. să vă satisfacă pe deplin. Chestiunile profesionale vor fi prioritare şi pentru dv. căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituţiei la care lucraţi. N-ar fi exclus nici să vi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii ierarhici vă apreciază eforturile. Veţi avea parte de o surpriză extrem de plăcută.

Scorpion

Capacitatea de concentrare va fi maximă, iar deciziile pe care le veţi lua îşi vor demonstra în scurt timp eficienţa. Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele îşi vor arăta curând roadele. Sfaturile partenerului se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele.

Săgetător

În această perioadă veţi face cheltuieli peste aşteptări în compania persoanei iubite. O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea conducerii. Puteţi depăşi acest hop numai datorită sprijinului cuiva apropiat, care poate să preia pe umerii săi o parte din probleme şi asta vă va da un nou impuls.

Capricorn

Situaţia financiară va înregistra o îmbunătăţire, ceea ce vă va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se vor îndrepta în mod special interesul şi energia dv. Ceva nu merge la serviciu, de aceea poate ar fi bine să vă gândiţi să cereţi sprijin de la un coleg. A sosit timpul să vă liniştiţi, să încheiaţi o situaţie ce v-a pus pe jar o perioadă.

Vărsător

Aţi putea cunoaşte o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. În familie vor fi de lămurit chestiuni importante, dar până la urmă veţi reuşi să ajungeţi la un consens. În a doua jumătate a intervalului veţi reuşi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de timpul liber alături de cei dragi. Ceva bani vă vor intra în buzunar, astfel că vă puteţi permite o mică nebunie.

Peşti

Capacităţile dv. mentale vor atinge un maxim, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile dintre problemele cu care vă confruntaţi. La serviciu doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ şi acest lucru vă poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii vă vor aprecia ideile şi n-ar fi exclus să vrea să mai apeleze la sugestiile dv. Momentele petrecute cu apropiaţii vă vor remonta.