Horoscop


Berbec

O lucrare pe care aţi considerat-o finalizată se va dovedi a nu fi chiar aşa, deci va trebui să mai reveniţi asupra ei. Un prieten vă va da un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont. Nemulţumirile de natură financiară nu vor fi rezolvate acum, aşa că ar trebui să lăsaţi un timp ca lucrurile să intre singure pe făgaşul normal. Adoptaţi o atitudine ofensivă faţă de o persoană cu care nu reuşiţi să vă mai înţelegeţi deloc.

Taur

Entuziasmul sentimental va fi la limita superioară. Veţi comunica bine cu persoana iubită şi veţi reuşi să vă puneţi de acord asupra unor proiecte de interes comun. Dacă doriţi să iniţiaţi ceva nou la serviciu, nu trebuie să aşteptaţi rezultate imediate. Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii, deoarece este posibil să apară tot felul de probleme pe fond nervos.

Gemeni

Veţi avea parte de o mulţime de evenimente care vă vor ţine cu sufletul la gură. Relaţia dv. de cuplu se poate îmbunătăţi. Oricum, veţi trăi clipe plăcute în compania partenerului, ceea ce vă face să priviţi spre viitor cu mai mult optimism. Puteţi avea mai multă încredere în ajutorul colegilor. O serie de probleme pe care nu le-aţi rezolvat la timpul potrivit vor deveni urgente.

Rac

Veţi fi mai deschis, mai optimist, ceea ce va avea efecte benefice asupra relaţiei dv. cu anturajul. Puterea de muncă de care beneficiaţi în această perioadă vă va permite să rezolvaţi o mulţime de situaţii la serviciu. În felul acesta, cercul dv. de prieteni s-ar putea lărgi cu noi membri din rândul colegilor. Timpul liber petrecut în compania partenerului va fi un prilej de relaxare.

Leu

Unele neînţelegeri mai vechi pe care le-aţi avut cu colaboratorii s-ar putea accentua în această perioadă. Nu este cazul să iniţiaţi o activitate nouă decât dacă sunteţi dispus să daţi dovadă de răbdare. În cazul în care aveţi unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea, acestea şi-ar putea găsi rezolvarea. Perseverenţa vă va fi de un real folos în această săptămână.

Fecioară

Veţi fi mai agitat, mai irascibil, dar cu un efort constant veţi reuşi să vă canalizaţi energia spre chestiuni concrete. Veţi avea sentimentul că munciţi în zadar, că eforturile dv. nu sunt judecate aşa cum se cuvine. Este important să adoptaţi politica paşilor mărunţi, dacă doriţi să evoluaţi. În plan financiar, este momentul să vă puneţi în practică strategia pe care aţi elaborat-o atâta timp.

Balanţă

Nu sunteţi în forma cea mai bună, aşa că ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, deoarece riscaţi să vă epuizaţi fără a realiza mare lucru. Nici din punct de vedere mental nu veţi funcţiona la nivelul obişnuit. Relaţia cu persoana iubită merge însă excelent. Mare atenţie la bani, mai ales că veţi avea cheltuieli mari în perioada imediat următoare.

Scorpion

O lucrare mai veche ar putea fi încheiată, ceea ce vă va atrage aprecierea mai mult a şefilor, decât a colegilor. Este foarte posibil să aveţi parte de mai multe reuşite în plan profesional. Deşi există unele nemulţumiri, se poate spune că relaţia dv. de cuplu funcţionează bine. Este totuşi posibil să apară unele discuţii legate de investiţiile ce ar trebui făcute în cămin.

Săgetător

Este posibil să cheltuiţi o sumă mare de bani, dar nu trebuie să fiţi supărat, căci rezultatele vă vor satisface. Încercaţi să fiţi mai ponderat în discuţii, altfel există riscul de a face greşeli. Aveţi tendinţa de a vă asuma riscuri inutile, ceea ce vă poate aduce neplăceri. Se poate ca o persoană să vă păcălească sau ca unele lucruri să iasă la iveală, în adevărata lor lumină.

Capricorn

Iniţiativele dv. se vor bucura de succes, ceea ce vă va îmbunătăţi, într-o bună măsură, starea de spirit. Veţi reuşi să vă canalizaţi energia spre scopuri practice, ceea ce vă va adduce, în afară de satisfacţii, şi ceva relaxare. O persoană de sex opus din anturajul dv. vă cam agasează verbal.  Implicarea în discuţii în contradictoriu poate determina o accentuare a stării de iritare.

Vărsător

Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi de dorit să nu vă implicaţi în activităţi care să vă obosească. Contrar obiceiului, aveţi tendinţa de a fi mai puţin tolerant, mai puţin diplomat cu partenerul de suflet, şi din acest motiv aţi putea avea o discuţie mai aprinsă. Acesta e posibil şi să aibă o problemă de sănătate. Nu este cazul să faceţi investiţii deosebite.

Peşti

Deşi de o bună bucată de vreme lucrurile evoluează mai încet decât aţi dori, în această perioadă vă veţi putea bucura de rezultatele eforturilor depuse. Dacă doriţi o schimbare în situaţia dv. profesională, aţi putea să primiţi o ofertă în această direcţie. Dacă veţi avea un regim de viaţă echilibrat, veţi reuşi să fiţi foarte eficient. Nu încercaţi să vă implicaţi în mai multe activităţi odată.