HoroscopBerbec
Vă preocupă în mod special situaţia materială, dar deocamdată nu este cazul să vă faceţi probleme în această direcţie. La serviciu veţi avea de luat decizii sau de făcut faţă unor activităţi intelectuale. Resursele de care dispuneţi nu vă vor face de râs. Farmecul personal vă va da posibilitatea să vă bucuraţi de compania unor persoane interesante. Nu vă încredeţi, însă, în orice zâmbet amabil.
Taur
Atmosfera din cămin va fi mai calmă, mai relaxată, în această perioadă. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor putea fi puse în practică, ceea ce vă va îmbunătăţi considerabil starea de spirit. Este posibil să obţineţi unele câştiguri din colaborări, ceea ce vă va ajuta să vă menţineţi bugetul la un nivel rezonabil. Nu sunteţi însă prea sociabil şi riscaţi să vă izolaţi de cei din jur.
Gemeni
Veţi fi pus în faţa unei situaţii mai puţin obişnuite, pe care o veţi rezolva cu ajutorul unui prieten. În relaţia de cuplu vor exista unele disensiuni care vă vor pune nervii la încercare, dar acestea se vor rezolva chiar mai repede decât aţi putea crede. Situaţia financiară nu este nemaipomenită şi, dacă doriţi să faceţi o cheltuială mai mare, va trebui să analizaţi problema pe toate feţele. Cei din jur nu sunt de acord cu toate ideile dv.
Rac
Relaţiile cu colegii evoluează cel puţin mulţumitor, în ciuda faptului că sunteţi cam suspicios. N-ar fi rău să vă gândiţi de două ori înainte de a deschide gura, deoarece există riscul să intraţi în conflict cu un şef. E posibil ca un membru al familiei să se confrunte cu o problemă mai delicată şi să vă solicite ajutorul. Dacă vreți să începeţi o colaborare, şansa va fi de partea dv. Apar mici neînţelegeri în relaţia cu partenerul.
Leu
Aveţi şanse să fiţi satisfăcut, căci reuşiţi să rezolvaţi o problemă cu care vă confruntaţi de mai mult timp. În ceea ce priveşte situaţia financiară, se poate spune că veţi avea ceva motive de bucurie, dar cum şi cheltuielile vor fi mai mari şi va trebui să vă achitaţi de obligaţii, fie că doriţi, fie că nu, tot nu veţi reuşi să puneţi ceva deoparte. N-ar fi rău să mai ascultaţi şi de sfaturile celor din jur şi să vă consultaţi cu partenerul.
Fecioară
O săptămână în care veţi avea parte de tot felul de surprize. Se întrezăreşte posibilitatea unor schimbări, pe care, de fapt, vi le doreaţi de multă vreme, şi, chiar dacă la început lucrurile nu se vor prezenta chiar aşa cum vă doriţi, nu trebuie să fiţi circumspect. O persoană mai puţin cunoscută vă va solicita ajutorul, dar, înainte de a face un pas, lămuriţi-vă foarte exact despre ce este vorba.
Balanţă
În jur aveţi multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alegeţi-vă cu grijă colaboratorii, altfel veţi avea surprize mai puţin plăcute. În cazul în care aveţi nevoie urgentă de bani, şansa va fi de partea dv. Nu comentaţi deciziile pe care le iau cei din jur. Revine în actualitate o problemă sentimentală mai veche şi s-ar putea să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă în această privinţă.
Scorpion
Rezultatele pe care le aşteptaţi întârzie să apară, ceea ce vă nelinişteşte şi vă nemulţumeşte totodată. Nu trebuie să vă faceţi probleme, deoarece ideile dv. sunt excelente, dar trebuie să daţi dovadă de mai multă răbdare. Oricum, traversaţi o perioadă bună, în care eforturile dv. sunt recunoscute la toate nivelurile. Puţină mişcare în aer liber vă va face să vă simţiţi alt om.
Săgetător
Aveţi un sentiment de nemulţumire, de iritare, care nu vă permite să faceţi ceea ce v-aţi propus. Nu e exclus nici ca relaţia cu partenerul de viaţă să fie ceva mai tensionată. Cel mai bine ar fi să aveţi o discuţie deschisă cu acesta, fără a-i face, însă, prea multe reproşuri. Activităţile sociale vă vor da ocazia să vă relaxaţi şi să vedeţi şi aspectele frumoase ale vieţii.
Capricorn
Există şanse să câştigaţi bani din colaborări. Sunt persoane care vă pândesc greşelile, dar nu le băgaţi în seamă şi bine faceţi. În schimb, din punct de vedere sentimental, se pare că lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine, căci aţi putea face o cucerire sau vă veţi consolida relaţia cu persoana iubită. Nu uitaţi nici de activităţile gospodăreşti, pe care le-aţi cam neglijat în ultimul timp.
Vărsător
Calităţile de care daţi dovadă vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această perioadă destul de agitată. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica temeinic autenticitatea. S-ar putea ca un prieten să vă ceară ajutorul într-o problemă mai delicată.
Peşti
De energie fizică oricum nu duceţi lipsă, dar ar fi de dorit să v-o consumaţi într-un mod mai eficient. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu, aţi putea cere sfatul unui coleg cu mai multă experienţă. În timpul liber ar fi bine să vă ocupaţi de chestiunile domestice, căci aţi rămas mult în urmă la acest capitol. Partenerul de viaţă ar putea avea un câştig oarecum neaşteptat, de care vă veţi bucura împreună.