Horoscop


Berbec

Comunicarea cu persoana iubită evoluează armonios şi sunteţi plin de tandreţe. Veţi avea posibilitatea să începeţi o colaborare avantajoasă, dar n-ar fi exclus să vi se pună beţe-n roate de către cineva apropiat. Starea dv. generală este bună, sunteţi vioi şi plin de forţă. Veţi munci mult pentru a face faţă tuturor problemelor cu care vă confruntaţi, însă rezultatele vă vor satisface.

Taur

Traversaţi o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Veţi avea ocazia să faceţi o cucerire, dar şi să vă consolidaţi relaţia cu partenerul. Vă simţiţi, însă, lipsit de forţă şi ar trebui să nu vă implicaţi în prea multe activităţi fizice. Unele surprize se vor ivi în ceea ce priveşte situaţia dv. materială. Veţi avea de făcut cheltuieli peste aşteptări sau poate să împrumutaţi un prieten.

Gemeni

Iniţiativele dv. vor putea fi duse la bun sfârşit graţie şi bunei capacităţi de concentrare de care daţi dovadă în această perioadă. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată, în ciuda faptului că aceştia vă vor aprecia din toate punctele de vedere. Este posibil să vi se dea noi responsabilităţi, pe care le veţi finaliza doar primind ajutor din exterior.

Rac

Este posibil ca o rudă apropiată să aibă o realizare de care se va bucura întreaga familie. Veţi avea parte de o mulţime de evenimente care nu vă vor conveni câtuşi de puţin. E posibil să trăiţi un sentiment de nelinişte şi de nesiguranţă în plan afectiv, pentru că ştiţi că aţi greşit. Spre sfârşitul intervalului va fi mai bine. Ar fi de dorit să fiţi cât mai atent la sănătatea dv.

Leu

Aţi dori să vă consolidaţi relaţia de suflet, dar pentru asta ar trebui să încercaţi să fiţi ceva mai conciliant. Pe cât posibil, evitaţi să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece puteţi avea tot felul de surprize. Implicarea în activităţi intelectuale vă va ajuta să vă găsiţi mai uşor echilibrul interior. Cereţi sprijinul persoanelor din anturaj pentru finalizarea unui proiect.

Fecioară

Din punct de vedere mental aveţi reacţii prompte, ceea ce vă va fi de un real folos. Va trebui să fiţi foarte atent şi să nu vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece aţi putea avea probleme serioase. N-ar fi exclus ca o cunoştinţă să vă vorbească de rău. Vor fi apreciate calităţile dv. într-o mare măsură, iar starea de iritare ce v-a caracterizat în ultimul timp se va diminua.

Balanţă

Este posibil ca stresul şi munca intensă din ultima perioadă să vă fi afectat mai mult decât v-aţi fi imaginat. La serviciu, sunteţi destul de indispus în urma unei discuţii purtate cu şefii ierarhici. Vă descurcaţi foarte bine în plan financiar, dar va trebui să rezistaţi tentaţiilor din magazine. În plan sentimental, va trebui neapărat să vă stăpâniţi impulsivitatea şi astfel totul va fi bine.

Scorpion

Faceţi un plan pentru un proiect personal. Vă doriţi foarte mult independenţa şi aveţi mare încredere în forţele proprii. O întâlnire spre sfârşitul intervalului, cu o persoană mai în vârstă, vă aduce neaşteptate beneficii, de ordin financiar sau relaţional. Puteţi să primiţi ajutorul persoanei iubite pentru a elimina sau rezolva o problemă care v-a frământat în ultima perioadă.

Săgetator

Vă rezumaţi la a vorbi cât se poate de puţin cu persoanele din jur. Vi se pun tot felul de întrebări şi acest lucru vă deranjează mai mult decât lăsaţi să se vadă. Un coleg încearcă să vă provoace, dar ar fi mai bine să nu-i daţi satisfacţie. Uneori, faptul că vă concentraţi pe lucrurile mărunte vă face să nu vedeţi aspectele importante ale vieţii. Acordaţi mai multă importanţă partenerului!

Capricorn

Vă preocupă mai mult ca oricând sănătatea şi aspectul fizic. Încercaţi să vă schimbaţi stilul de viaţă şi sunteţi hotărât să faceţi orice sacrificiu. Din punct de vedere sentimental, există posibilitatea unui week-end reuşit, care depinde însă numai de bunăvoinţa dv. Este timpul să încercaţi o activitate extraprofesională pentru a ieşi din monotonie şi a câştiga bani.

Vărsător

Dacă nu puteţi să vă învingeţi duşmanii din viaţa profesională, atunci trebuie să faceţi compromisuri. Este o perioadă deosebit de frumoasă pe plan sentimental şi aveţi parte de multe satisfacţii. Financiar, feriţi-vă de riscuri, deoarece astrele nu vă sunt favorabile. Descoperiţi avantajele situaţiei de a fi „invizibil“, căci preferaţi să nu îi lăsaţi pe ceilalţi să îşi bage nasul în problemele dv.

Peşti

Sunteţi într-o formă fizică bună şi rezistaţi destul de bine factorilor externi. La serviciu colaboraţi cu un cerc mai larg de persoane, care îşi aduc contribuţia în funcţie de specialitatea fiecăreia. Încercaţi să vă temperaţi spiritul critic şi fiţi atent mai ales la tonul pe care îl folosiţi în discuţii. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceţi.