Horoscop


Berbec

Chiar dacă sunteţi sincer, nu trebuie să spuneţi anumite lucruri într-un mod brutal; prietenii sau cei avizaţi se vor simţi jigniţi de lipsa dv. de tact. Acasă vă bucuraţi de o atmosferă liniştită şi armonioasă. Evitaţi, aşadar, să provocaţi conflicte şi să stricaţi această atmosferă. Aveţi nevoie de ceva stimulativ pentru a vă continua energia şi este posibil să vă găsiţi refugiul în muncă.

Taur

Sunteţi intransigent şi această atitudine vă creează multe probleme, atât în relaţiile cu persoanele apropiate, cât şi pe plan profesional. Sentimental, vă oboseşte partenerul, care încearcă să vă ceară tot felul de lucruri, deoarece aveţi impresia că vă răpeşte libertatea. La serviciu, puteţi face progrese considerabile, dar nu vă grăbiţi, ci încercaţi să clarificaţi lucrurile.

Gemeni

Relaţiile bune pe care le aveţi cu anumite persoane trebuie exploatate. E indicat să luaţi iniţiativa, pentru ca aceste legături să fie cât mai stabile. Este o săptămână plină, în care vă rămâne foarte puţin timp pentru familie. Din fericire, cei dragi vă înţeleg şi nici nu le trece prin cap să vă reproşeze ceva. Pe plan financiar, trebuie să fiţi răbdător şi să puneţi în balanţă toate riscurile.

Rac

Vă gândiţi la bani, dar nu este o preocupare de bază pentru dv. Sunteţi practic şi materialist, dar în jurul dv. se întâmplă şi lucruri frumoase, pe care este bine să le apreciaţi. Vă faceţi planuri pentru o minivacanţă alături de persoana iubită şi vă gândiţi foarte serios să vă organizaţi judicios timpul, pentru a nu rămâne în urmă cu sarcinile de la locul de muncă.

Leu

Aveţi de făcut mai multe lucruri deodată şi asta vă nemulţumeşte. Familia exercită unele presiuni pentru a vă determina să acţionaţi într-o problemă financiară. E un moment în care trebuie să decideţi dacă vă opriţi şi reevaluaţi ce înseamnă viaţa dv., sau dacă vreţi să grăbiţi pasul. Indecizia este pierdere de timp, aşa că nu mai lăsaţi orgoliul să vă domine şi cereţi ajutor.

Fecioară

Este bine să ţineţi cont şi de părerea celor din jur în ceea ce priveşte o eventuală viitoare colaborare. Dacă aţi avut probleme cu partenerul de viaţă, discutaţi deschis despre ceea ce nu funcţionează. Dacă iniţiativele dv. de la locul de muncă nu v-au adus încă rezultatele dorite, poate ar trebui să mai aşteptaţi puţin, pentru că vă vor veni noi idei legate de carieră.

Balanţă

Gândiţi-vă de două ori înainte de a spune sau de a face ceva, pentru că s-ar putea să răniţi un membru al familiei. La serviciu veţi avea o mulţime de situaţii de rezolvat şi nu vă va fi prea uşor. Inspiraţia vă va fi de un real folos în luarea deciziilor. Relaţia cu cei din jur va fi ceva mai puţin comodă. Pe plan finaciar, staţi destul de bine, dar nu e cazul să faceţi chetuieli prea mari.

Scorpion

În această săptămână va trebui să acordaţi mai multă atenţie sănătăţii. Sunt posibile probleme pe fond nervos. În plan familial n-ar fi exclus să fie nevoie să reveniţi asupra unei decizii pe care nu aţi luat-o la vreme. Tot ce veţi demara acum se va finaliza cu o oarecare întârziere. Sunteţi într-o perioadă în care încercaţi să faceţi tot felul de modificări pe plan profesional.

Săgetator

Impulsivitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă poate aduce serioase neînţelegeri cu colegii, şi nu numai. În plan sentimental, situaţia va fi relaxată, iar farmecul personal vă va permite să faceţi o bună impresie persoanelor de sex opus. Starea dv. generală nu este foarte bună. Din fericire, partenerul va fi de partea dv. Iniţiativele financiare vor fi avantajoase.

Capricorn

Sunteţi mai optimist, mai încrezător, şi în felul acesta reuşiţi să influenţaţi parcă şi evenimentele. De altfel, relaţiile cu colaboratorii se vor arăta favorabile, indiferent că este vorba de cele profesionale sau de divertisment. În relaţia cu partenerul vor exista controverse pe teme financiare. Nu încercaţi să rezolvaţi ceva deosebit, deoarece nu veţi reuşi mai nimic. Sunteţi un pic confuz.

Vărsător

Aţi putea primi o ofertă de colaborare care, cel puţin deocamdată, se va dovedi avantajoasă. Cineva din familie v-ar putea da o mână de ajutor pentru a rezolva mai uşor chestiunile profesionale. Farmecul personal şi ambiţia care vă caracterizează vă vor face remarcat şi apreciat de persoanele de sex opus. Nu vor lipsi nici ocaziile să câştigaţi nişte bani în plus.

Peşti

N-ar fi exclus ca persoana iubită să aibă unele neplăceri la serviciu. Totuşi, relaţia dintre voi va evolua mulţumitor. Sunteţi cam agitat şi de aceea încercaţi să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă şi, mai ales, nu vă implicaţi în mai multe activităţi deodată. Sunteţi hotărât să vă puneţi în practică toate proiectele, dar ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie.