Horoscop


Berbec

Cineva din familie are nevoie de sprijin într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta este suficient de bună pentru a compensa neplăcerile cotidiene.

Taur

Vă aşteaptă o săptămână bună, căci se va dovedi că aveţi o intuiţie deosebit de eficientă. Aţi putea obţine realizări nesperate în activităţi comerciale sau artistice. O vizită neaşteptată vă va face mare plăcere şi vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care doriţi să faceţi o investiţie. Pe plan sentimental, totul decurge normal.

 Gemeni

Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii financiare, căci nu vă avantajează. Dacă totuşi nu vă puteţi opune tentaţiei, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi nişte decizii cel puţin rezonabile. Evitaţi excesele de orice fel, deoarece aţi putea avea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Faceţi faţă destul de greu cheltuielilor din cămin, care par a nu se mai termina.

Rac

Ocaziile de a vă petrece timpul într-un mod plăcut nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Starea fizică şi psihică este excelentă. Energia şi îndemânarea vă ajută să rezolvaţi o mulţime de treburi, într-un timp extrem de scurt. Nu este momentul să apelaţi la colaboratori! Este foarte posibil să faceţi o bună impresie unei anumite persoane, care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat.

Leu

În plan personal, sunt create condiţiile pentru a avea o reuşită. Eforturile pe care le-aţi făcut până acum vor fi apreciate de cei din jur. Situaţia financiară are mari şanse să se îmbunătăţească, datorită unor câştiguri din colaborări. În cazul în care doriţi să faceţi un împrumut, şansa ar putea fi de partea dv. în această săptămână. Nu trebuie decât să profitaţi de ea.

Fecioară

Din punct de vedere sentimental, veţi fi oarecum nemulţumit în această perioadă, fără un motiv anume. Este posibil, de asemenea, ca planurile pentru timpul liber să vă fie date peste cap de un eveniment neaşteptat. De fapt, veţi avea ocazia să vă faceţi remarcat în anturajul apropiat, aşa că nu are de ce să vă pară rău. Este posibil să vi se facă o propunere legată de o investiţie.

Balanţă

Sunteţi oarecum nemulţumit de felul în care evoluează lucrurile în familie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu este exclus, însă, ca o rudă apropiată să aibă o problemă mai delicată, care se va rezolva din mers. O activitate de divertisment, dar şi prezenţa partenerului v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi. La începutul intervalului, vă indispune o problemă minoră de sănătate.

Scorpion

La serviciu veţi avea parte de o săptămână obişnuită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la toate sarcinile. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase. Staţi cât mai mult timp cu persoana iubită şi încercaţi să o convingeţi de profunzimea sentimentelor. Din păcate pentru dv., pe plan financiar se anunţă vremuri grele.

Săgetător

Veţi fi agitat, nu veţi avea tragere de inimă pentru a face ceva. De energie fizică nu duceţi lipsă, dar veţi avea probleme serioase în a v-o canaliza spre un scop concret. Interesul pentru chestiunile legate de casă sau familie va fi mai mare decât în mod obişnuit. Este foarte posibil ca un coleg să se confrunte cu o problemă deosebită. Situaţia financiară ar putea înregistra o îmbunătăţire.

Capricorn

Energia dv. fizică va fi punctul forte în această perioadă, aşa că nu este o problemă să vă treceţi cât mai multe activităţi pe ordinea de zi. Din punct de vedere financiar, nu aveţi de ce vă plânge, aşa că puteţi face unele cheltuieli pentru divertisment. De alergătură nu veţi scăpa nici în a doua parte a intervalului, dar asta nu vă va deranja într-o prea mare măsură.

Vărsător

Cheltuielile vor fi peste nivelul aşteptărilor, dar nici câştigurile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Va trebui să faceţi o mulţime de drumuri pentru rezolvarea unor probleme personale, destul de plictisitoare. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăţi. În ultima vreme, aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic şi că toate vă sunt potrivnice. Vă indispune un eşec într-o colaborare care se încheie prost.

Peşti

Este posibil să câştigaţi o sumă de bani din colaborări, ceea ce vă va ajuta să faceţi faţă cheltuielilor din această perioadă şi chiar să vă satisfaceţi unele capricii. Relaţiile cu prietenii evoluează cel puţin mulţumitor, în ciuda faptului că sunteţi mai suspicios decât de obicei. Nu este exclus ca partenerul să aibă probleme de sănătate şi să vă solicite ajutorul, în a doua parte a intervalului.