Horoscop


Berbec

Vi se va face o propunere de colaborare pe care ar fi bine să o analizaţi cu atenţie. Este adevărat că v-ar putea aduce ceva câştiguri, dar trebuie să ţineţi cont şi de riscurile pe care le implică. Partenerul va avea parte de un câştig suplimentar. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, mai ales în a doua parte a intervalului. E momentul să investiţi în garderoba dv.

Taur

În această perioadă veţi fi mai energic, aşa că nu este cazul să refuzaţi activităţile care vi se vor propun. Un eveniment mai puţin aşteptat este posibil să se producă, lăsându-vă fără replică. Nu este cazul să reacţionaţi cu promptitudine; mai bine aşteptaţi să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei. O persoană cu funcţie vă va da o mână de ajutor într-o problemă importantă.

Gemeni

Este posibil să primiţi veşti de la nişte persoane pe care nu le-aţi mai văzut demult. Cheltuielile vor fi ceva mai mari decât v-aţi planificat, dar veţi reuşi să vă descurcaţi. Veţi avea ocazia să petreceţi clipe plăcute cu prietenii, ceea ce vă va ajuta să depăşiţi cu mai multă uşurinţă neplăcerile cotidiene. Instabilitatea afectivă vă poate determina să luaţi decizii greşite.

Rac

Cheltuielile vor fi ceva mai mari decât de obicei, dar nu este cazul să intraţi în panică. În această perioadă vă confruntaţi cu tot felul de probleme, dar nu ale dv., ci ale celor din jur. Încercaţi să evitaţi orice fel de conflict şi să nu vă amestecaţi în treburile celorlalţi. Cel mai bine pentru dv. ar fi să vă concentraţi cât puteţi de bine asupra activităţilor personale restante.

Leu

La serviciu veţi afla o veste care vă va pune pe gânduri, dar în scurt timp se va dovedi o alarmă falsă. Activităţile sociale vă vor da ocazia să vă relaxaţi, dar şi să vă puneţi în valoare cunoştinţele. Spre sfârşitul intervalului este posibil să aflaţi că una dintre rude are o problemă de sănătate. Nu trebuie să aveţi emoţii, căci problemele se vor rezolva într-un timp scurt.

Fecioară

Dacă doriţi să plecaţi la drum, este bine să ştiţi că şansa este de partea dv., indiferent că este vorba de probleme de serviciu sau de divertisment. Timpul liber vă va permite să vă întâlniţi cu prietenii şi să petreceţi clipe relaxante în compania acestora. Ştiţi să vă apăraţi proiectele într-un mod convingător şi să adoptaţi noi modalităţi de a rezolva problemele cu care vă confruntaţi.

Balanţă

Aţi putea rezolva una dintre situaţiile apărute la serviciu, ceea ce vă va aduce aprecierea şefilor. Atenţie la relaţia cu colegii, căci se pare că aceştia au nevoie de mai mult ajutor din partea dv. N-ar fi rău să vă dedicaţi ceva mai mult din timpul liber activităţilor recreative. Cheltuielile nu vă vor face probleme. Nativii căsătoriţi trec printr-o fază dificilă în viaţa de cuplu.

Scorpion

Aveţi tendinţa de a cheltui mai mult decât câştigaţi, ceea ce vă poate accentua problemele cu care vă confruntaţi în plan financiar. Din punct de vedere sentimental, există toate condiţiile pentru a avea o reuşită. Pe plan profesional, conjunctura nu vă permite să vă implicaţi în activităţi care să vizeze un succes imediat. Nu neglijaţi eventualele probleme de sănătate!

Săgetător

Vă preocupă în mod special situaţia materială, dar, deocamdată, nu este cazul să vă faceţi probleme în această direcţie. Este posibil să obţineţi unele câştiguri din colaborări, care vă vor ajuta să vă menţineţi la un nivel rezonabil. La serviciu veţi avea de luat decizii sau de făcut faţă unei activităţi intelectuale. Resursele de care dispuneţi nu vă vor face de râs.

Capricorn

Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte vertiginos. Aţi putea să vă consolidaţi relaţia cu persoana iubită, dar şi să faceţi o cucerire. La slujbă va trebui să faceţi faţă unei activităţi dificile. Din punct de vedere financiar, există unele nemulţumiri care nu se pot rezolva atât de repede pe cât v-aţi dori. Sunteţi într-o formă fizică bună şi aveţi un moral puternic.

Vărsător

Atmosfera din cămin va fi mai calmă în această perioadă. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor putea fi puse în practică, ceea ce vă va îmbunătăţi considerabil starea de spirit. Farmecul personal vă va da posibilitatea să obţineţi unele succese. Nu vă încredeţi, însă, în orice zâmbet amabil. Ar fi indicat să vă relaxaţi în week-end, fiindcă urmează o perioadă grea.

Peşti

Relaţia cu partenerul este din nou tensionată şi ar fi bine să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. În gospodărie, aţi cam rămas în urmă cu activităţile; în cazul în care doriţi să faceţi unele schimbări, puteţi miza pe sprijinul celorlalţi membri ai familiei. La serviciu situaţia se anunţă liniştită, iar propunerile dv. vor fi încurajate de o persoană cu funcţie.