Horoscop


Berbec

N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii şi să vă faceţi un control de rutină. Veţi avea parte de o săptămână extrem de agitată, cu evenimente care vă vor ţine cu sufletul la gură, chiar dacă unele nu vă vor privi personal. Iniţiativele din această perioadă se vor bucura de aprecierea celor din jur, dar nu trebuie să vă aşteptaţi la rezultate spectaculoase.

Taur

Interesul pentru chestiunile materiale va creşte simţitor în această perioadă, când vi se va oferi ocazia să faceţi o investiţie tentantă. Totuşi, nu este momentul să vă asumaţi riscuri. Veţi avea de făcut o mulţime de treburi mărunte, care vă plictisesc, dar nu veţi avea cui să le pasaţi. Sfaturile colegilor, chiar dacă sunt binevoitoare, poate nu sunt inspirate, aşa că nu vă grăbiţi să le puneţi în practică.

Gemeni

Este posibil să aveţi ocazia să obţineţi un câştig bănesc dintr-o activitate de colaborare sau parteneriat. Un proiect mai vechi ar putea prinde contururi reale. Sentimentele dv. vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi dorinţa de a domina, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Surplusul de energie de care dispuneţi aţi putea să-l îndreptați spre activităţi practice.

Rac

Entuziasmul afectiv este la limita superioară, aşa că petrecerea timpului liber în compania partenerului de viaţă va fi o plăcere. Din păcate, programul pentru timpul liber nu va fi cel pe care vi-l doriţi. Relaţia cu colegii va fi cam agitată şi veţi avea parte de obstacole oarecum neaşteptate. Traversaţi o perioadă în care aveţi toate şansele să vă consolidaţi stabilitatea financiară pe termen lung.

Leu

Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil ca partenerul să se confrunte cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta şi pe dv. într-o bună măsură. N-ar fi exclus nici să fie obligat să plece la un drum. Sunteţi dornic să vă implicați în tot felul de activităţi, căci forma fizică vă permite. Ţineţi cont, totuşi, că sunteţi mai sensibil în această perioadă, şi nu exageraţi.    

Fecioară

Aţi putea face unele mici schimbări în cămin, ceea ce vă va îmbunătăţi starea de spirit. Interesul pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obişnuit în această perioadă. Veţi avea ocazia să faceţi o investiţie sau să semnaţi actele pentru o colaborare pe care o aveaţi în plan de ceva timp. Ar fi bine să acordaţi mai mult timp partenerului de viaţă, care s-ar putea simţi neglijat.  

Balanţă

Şansele de a avea realizări în domeniul serviciului sunt mari, dar sunt condiţionate de conştiinciozitate. În cazul în care aveţi de luat decizii importante, ar fi bine să vă sfătuiţi cu cineva de încredere. Este posibil să primiţi o ofertă pentru o colaborare şi ar fi bine să o analizaţi pe toate fețele înainte de a da un răspuns. Nu vă aşteptaţi ca rezultatele eforturilor dv. să se vadă imediat.

Scorpion

Relaţia cu cei din familie va fi cam tensionată şi ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive. În schimb, cea cu prietenii evoluează excelent, aceştia fiind de partea dv. în tot ce faceţi. Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activităţi sociale care vă vor da posibilitatea de a vă relaxa, dar şi de a găsi susţinători pentru proiectele în care sunteţi implicat în această perioadă.

Săgetător

Veţi munci destul de mult şi vă va deranja faptul că şefii nu par a vă observa meritele. Relaţia cu colegii este bună, iar faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni deosebite. Activităţile intelectuale vă favorizează. Relaţia cu partenerul de viaţă este în continuare tensionată. Ar fi bine să evitaţi discuţiile de orice fel, în acest context probelemele putându-se agrava.

Capricorn

Cheltuielile sunt destul de mari în această perioadă, dar cum şansa este de partea dv., reuşiţi să vă descurcaţi cu bine. Este posibil să apară unele noutăţi la nivelul instituţiei la care lucraţi. De asemenea, în cazul în care doriţi să vă schimbaţi serviciul, aţi putea primi o ofertă care să vă tenteze. Totuşi, ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o hotărâre. Consultaţi-vă şi cu partenerul.

Vărsător

Colaborările v-ar putea aduce unele satisfacţii în plan material, dar va fi nevoie de eforturi mari. Drumurile vă vor avantaja, indiferent că este vorba de chestiuni de serviciu sau personale. În această perioadă, sunteţi mai impulsiv şi riscaţi să aveţi tot felul de neînţelegeri cu cei din jur. Pe cât posibil, cenzuraţi-vă pornirile critice, care nu vor face decât să vă încurce planurile.
Peşti

La serviciu va fi mare agitaţie, deoarece veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile. Ar fi bine să evitaţi controversele cu superiorii ierarhici. Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar trebui să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Dozaţi-vă cu grijă eforturile, fiindcă altfel nu veţi reuşi să vă descurcaţi la nivelul aşteptărilor. S-ar putea să vă loviţi de probleme financiare, dar nu este cazul să vă lăsaţi demoralizat.