Horoscop


Berbec

Vi se vor avansa tot felul de propuneri interesante, dar persoana care vi le face nu vă prea trezeşte încrederea. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare. În plan sentimental, trăirile dv. sunt deosebit de profunde.

Taur

Vorbiţi prea mult şi asta nu face impresie tocmai bună. Pentru că şansa vă poate ajuta mai mult, ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care le-aţi tratat cu indiferenţă până acum. O mai veche cunoştinţă care vă simpatizează vă va face tot felul de propuneri care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate. N-ar fi rău să-i ascultaţi sfaturile.

Gemeni

De energie fizică oricum nu duceţi lipsă, dar ar fi de dorit să v-o consumaţi într-un mod mai eficient. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu, aţi putea cere sfatul unui coleg. În timpul liber ar fi bine să vă ocupaţi cu mai multă stăruinţă de chestiunile domestice, căci aţi rămas mult în urmă la acest capitol. Partenerul ar putea avea un câştig oarecum neaşteptat.  

Rac

Starea sănătăţii dv. nu este nemaipomenită şi ar fi bine să faceţi ceva pentru a restabili echilibrul de care aveţi atâta nevoie. Ar fi de dorit să vă manifestaţi cu mai multă prudenţă, căci cineva încearcă să ţeasă intrigi în jurul dv. E posibil să primiţi o propunere de colaborare care vă va tenta. În rest, ar fi bine să nu exageraţi cu activităţile, faceţi numai strictul necesar!

Leu

Se pare că cei din jur vor fi puşi pe critică. Cel mai bine ar fi să recunoaşteţi că aţi mai şi greşit, dacă doriţi să nu vă pierdeţi popularitatea de care vă bucuraţi în rândul colegilor. Vi se va face o propunere care vă va tenta în mod special, dar, înainte de a o accepta, ar trebui să o studiaţi atent. Exercitaţi un adevărat magnetism asupra persoanelor din jur, iar acest lucru vă ajută în toate domeniile.

Fecioară

În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care vă irită pe toţi, iar pe dv. în mod special. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, dacă doriţi să aveţi o perioadă liniştită. Propunerea pe care v-o va face o cunoştinţă nu vă încântă, dar se pare că nu aveţi de ales. Deşi şansa pare de partea dv., evitaţi să vă asumaţi riscuri de orice fel.

Balanţă

Ceva nu merge bine, dar, dacă aţi fi atent, v-aţi da seama că cele mai mari probleme provin din relaţia cu cei din jurul dv. Nu sunteţi înconjurat de oameni cu rol pozitiv în planurile dv., ci unii vă trag înapoi, vă influenţează negativ cu tot felul de critici, care într-un final vor avea efect şi asupra dv. Partenerul însă vă sprijină în tot ceea ce faceţi.


Scorpion

Sunteţi energic, dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi absolut nimic. Nu este exclus să aveţi o surpriză din partea unei persoane de sex opus. Ar fi de dorit să nu reacţionaţi fără o matură chibzuinţă şi mai ales să nu daţi curs impulsivităţii verbale. Sunteţi dispus să faceţi unele concesii pentru a ameliora atmosfera în familie.

Săgetător

Veţi avea parte de o perioadă agitată, în care proiectele iniţiale vor trebui amânate. Va trebui să rezolvaţi o mulţime de lucruri, mai ales acasă. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că, pentru a face faţă, va trebui să apelaţi la sprijinul unui prieten de încredere. În week-end, veţi primi câteva informaţii care vă vor face plăcere şi vă vor relaxa.

Capricorn

Aveţi unele realizări, dar proiectele dv. vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să aibă în vedere o finalizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. În a doua parte a intervalului veţi avea un câştig oarecum neaşteptat, care vă va permite să vă satisfaceţi unele capricii. Partenerul se va confrunta cu o situaţie dificilă şi va avea nevoie de sprijinul dv.  

Vărsător

Relaţia cu prietenii va fi prioritară pentru dv., căci cei din anturajul apropiat vă vor susţine iniţiativele. De asemenea, veţi veni în contact cu multă lume, ceea ce vă va încânta, mai ales că toţi vă vor lăuda calităţile intelectuale. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, veţi primi o veste dintre cele mai plăcute. Din activităţile extraprofesionale vă veţi alege cu nişte bani.

Peşti

Calităţile de care daţi dovadă vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această perioadă destul de agitată. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica autenticitatea. Dacă aveţi de semnat acte sau de obţinut o aprobare, lucrurile vor evolua mulţumitor.