Horia Irimia, noul manager al spitalului din Caransebeş


În ultima şedinţă de Consiliu local, aleşii municipali au aprobat modificarea structurii Consiliului de Administraţie al Spitalului de Urgenţă din Caransebeş. Astfel, din această lună, Adrian Romanescu va fi preşedintele acestei structuri, funcţia de manager al unităţii spitaliceşti fiind preluată de Horia Irimia, cel care a fost numit în funcţia de director economic în luna martie.

„În această formulă, cred că Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş poate implementa foarte bine proiectul european de dotare cu tehnică medicală de ultimă generaţie, poate negocia un contract eficient cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, poate implementa tot ceea ce ţine de reforma în Sănătate, modificările în structura spitalului şi, nu în ultimul rând, se vor face toate diligenţele şi se vor depune toate eforturile pentru ca datoriile istorice înregistrate de spital să scadă cât mai mult, astfel încât unitatea să devină eficientă şi să treacă pe profit”, a spus primarul municipiului, Marcel Vela.

Printre funcţiile ocupate până acum de Horia Irimia se numără şi cele de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului şi secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

Bogdan NAUM