Horoscop


Berbec

În această perioadă va trebui să vă ocupaţi de problemele rămase nerezolvate de mai mult timp. Există posibilitatea de a vă certa cu partenerul, aşa că, pe cât posibil, evitaţi să vă contraziceţi. Se trag tot felul de sfori şi se încearcă rezolvarea unor probleme în culise. Fiţi prudent şi nu vă lăsaţi entuziasmat de orice informaţie veţi primi. Încercaţi să vă bazaţi doar pe ceea ce ştiţi cu certitudine.

 

Taur

Evitaţi să vă încăpăţânaţi şi să vă susţineţi cu prea multă înverşunare punctele de vedere. Încercaţi să fiţi ceva mai cooperant şi, mai ales, mare atenţie să nu stârniţi gelozia partenerului. Situaţia profesională este în ansamblu bună. La serviciu se vor ivi tot felul de situaţii şi nu vă va fi prea uşor să le descurcaţi. Din punct de vedere financiar, situaţia se va îmbunătăţi.

Gemeni

Reuşiţi să comunicaţi ceva mai bine cu partenerul de viaţă. Pentru a nu strica acest echilibru fragil, ar fi de dorit să evitaţi să-i adresaţi critici. Veţi avea mici probleme de sănătate. Cei din colectiv nu se vor arăta prea dornici să vă ajute, aşa că ar fi bine să vă bazaţi numai pe propriile forţe. Totuşi, s-ar putea să primiţi nişte sfaturi utile de la un coleg cu multă experienţă.

Rac

Activităţile sociale în care sunteţi implicat vă vor permite să cunoaşteţi persoane care vă vor stârni interesul. Veţi face o bună impresie şi veţi putea miza pe sprijinul unei persoane din anturajul apropiat. Sunteţi optimist şi plin de energie şi asta vă mobilizează să realizaţi lucruri deosebite. Unul dintre proiectele pentru timpul liber va trebui amânat. Ar fi bine să ţineţi cont de părerile persoanei iubite.

Leu

Toate treburile se vor poticni la un moment dat, dar eforturile pe care le veţi face vor da până la urmă rezultate. De bani nu veţi duce lipsă, deşi veţi avea destule cheltuieli de făcut. Entuziasmul şi optimismul de care daţi dovadă vă vor ajuta să obţineţi rezultate bune în activităţile în care sunteţi implicat, chiar dacă vi se pare că lucrurile nu merg prea bine în acest moment în viaţa dv.

Fecioară

Energia fizică este peste nivelul cu care i-aţi obişnuit pe cei din jur şi, dacă veţi reuşi să o folosiţi în mod constructive, este posibil să aveţi rezultate mai deosebite. La slujbă veţi avea de depăşit câteva obstacole şi pentru orice nimic va trebui să vă zbateţi. Aşa deci, încercaţi să o luaţi mai încetişor şi nu forţaţi nota, chiar dacă vi se pare că sunteţi în situaţia de a vă putea impune punctele de vedere.

Balanţă

Încercaţi să vă faceţi un program echilibrat, căci surmenajul vă poate afecta serios starea sănătăţii. La serviciu, lucrurile evoluează constant. În cazul în care doriţi să faceţi o schimbare, această perioadă v-ar putea aduce o surpriză. În a doua parte a intervalului, aţi putea avea o divergenţă cu un coleg. Vă va ajuta mult faptul că armonia şi buna dispoziţie vor reveni în relaţia dv.

Scorpion

La serviciu reuşiţi să vă puneţi în valoare calităţile, aşa că veţi reuşi să vă faceţi apreciat atât de şefi, cât şi de colegi. Aveţi mai multe proiecte pe care doriţi să le puneţi în practică, şi asta cât mai repede. Vă trebuie un colaborator şi n-ar fi exclus să îl găsiţi. Este posibil să aveţi nişte probleme de sănătate, aşadar încercaţi să păstraţi un regim de viaţă cât mai echilibrat.

Săgetător

Sunteţi cam nemulţumit, dar, de fapt, exageraţi. Dacă aţi fi mai conciliant, mai înţelegător, aţi putea rezolva chiar mai multe decât v-aţi propus. O surpriză plăcută ar putea veni de la un prieten vechi. Starea de agitaţie, de nelinişte, va fi mare spre sfârşitul intervalului. Relaţia cu pertenerul de viaţă va fi tensionată din cauza stresului ce vă stăpâneşte.

Capricorn

Este posibil ca unele neplăceri legate de sănătate să vă împiedice să vă achitaţi cu succes de sarcinile de la serviciu. Dacă vi se va cere să rămâneţi peste program, nu este cazul să ezitaţi. Oricum, şefii vă vor aprecia într-o mai mare măsură eforturile depuse. Situaţia dv. financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, ceea ce vă va distrage atenţia de la aspectele mai puţin plăcute ale vieţii.

Vărsător

Starea fizică nu va fi dintre cele mai bune la sfârşitul săptămânii. În familie este o perioadă foarte agitată şi trebuie să fiţi în formă. Aveţi parte de tot felul de schimbări în plan profesional, dar, mai devreme sau mai târziu, acestea vă vor avantaja. La serviciu s-ar putea să fiţi pus în situaţia de a-i coordona pe ceilalţi colegi şi de a le da indicaţii cum să îndeplinească unele sarcini.

Peşti

Nu sunteţi nici pe departe în forma cea mai bună, aşa că făceţi-vă un program cât mai lejer. La serviciu veţi avea parte de tot felul de evenimente care vă vor scoate din ritm. Aveţi tendinţa de a aştepta prea mult de la partenerul de viaţă. Dacă aţi fi ceva mai realist ar fi mai bine pentru toată lumea. S-ar putea să reveniţi asupra unei idei care vi se părea nepotrivită la un moment dat.