Horoscop


Berbec

Cu ocazia unei întâlniri cu mai multe cunoştinţe, calităţile dv. vor ieşi din nou în evidenţă, popularitatea atingând cote maxime. În orice faceţi, discreţia trebuie pusă pe primul plan, altfel riscaţi să aveţi neplăceri. Relaţia cu partenerul vă interesează în mod special. Cineva din familie vă va da o informaţie care nu vă prea încântă, dar nici nu este sigur că este valabilă. Nu vor lipsi ocaziile de a vă vedea cu prietenii.

Taur

Veţi avea parte de o perioadă destul de liniştită şi poate tocmai de aceea o veţi considera cam plictisitoare. O întâlnire cu o cunoştinţă mai veche vă va permite să aflaţi lucruri noi. Este posibil să vi se facă o promisiune pentru viitorul apropiat, dar nu este cazul să mizaţi într-o prea mare măsură pe ea. Fiţi ferm, fără a fi încăpăţânat, şi, dacă veţi fi convingător, veţi avea succes la locul de muncă.

Gemeni

Întâlnirile cu membrii familiei vă va ocupa o bună parte din timp. Se vor dezbate probleme de interes comun şi nu vă va fi uşor să vă faceţi ascultat. S-ar putea să aveţi de făcut cuiva un cadou sau, oricum, va trebui să cheltuiţi nişte bani. Ţineţi legătura cu prietenii; veţi afla veşti care vă vor fi folositoare. Activităţile fizice vă vor face plăcere, deoarece vă ajută să depăşiţi cu uşurinţă stresul din ultimul timp.

Rac

Este foarte posibil să fiţi pus în faţa unei situaţii a cărei rezolvare se va lăsa aşteptată ceva timp. Din fericire, acest lucru nu vă va încurca planurile de viitor. Veţi discuta cu prietenii ultimele evenimente din viaţa dv. şi le veţi cere părerea. N-ar strica să le ascultaţi sfaturile, care se vor dovedi inspirate. În timpul liber, aţi putea practica un sport sau aţi putea face măcar câteva plimbări.

Leu

Nu reuşiţi să vă odihniţi aşa cum aţi dori, căci trebuie să puneţi la punct unele chestiuni familiale, apărute peste noapte. O „bârfă” cu colegii, la care veţi afla lucruri interesante, vă va face să vă simţiţi cât se poate de bine. În rest, nu este cazul să exageraţi şi să faceţi eforturi mari în chestiuni lipsite de importanţă. Este posibil ca o cunoştinţă făcută întâmplător să vă reţină în mod deosebit atenţia.

Fecioară

Sunteţi într-o dispoziţie de zile mari; veţi fi mai entuziast decât v-au văzut vreodată cei care vă cunosc. O carte sau un film vor putea fi prilejuri suplimentare de a vă destinde. Cineva vă va face o promisiune, dar ar fi bine să nu credeţi chiar tot ce vi se spune. Acasă vi se va face o propunere cu care ar fi bine să fiţi de acord. Veţi avea de făcut multe drumuri, dar veţi avea numai de câştigat.

Balanţă

Dialogul cu cei din jur se va dovedi fructuos, cu condiţia să vă stăpâniţi impulsivitatea, pentru că altfel aţi avea numai de pierdut. Dacă aşteptaţi o veste sau un răspuns, acesta va veni mai târziu, dar vă va satisface. Vi se va da o idee asupra căreia merită să o reflectaţi în cel mai scurt timp. Aţi putea avea mai multă încredere în cei din jur, chiar dacă nu vă susţin punctele de vedere.

Scorpion

Dacă veţi avea ocazia să ieşiţi în afara oraşului, sunt şanse să vă simţiţi excelent. N-ar fi exclus nici să vă întâlniţi cu nişte cunoştinţe mai vechi. Discuţiile pe care le veţi avea vor scoate în evidenţă unele lucruri pe care le-aţi putea folosi în activităţile în care sunteţi implicat. Partenerul are o problemă şi vă va cere sfatul. Va trebui să luaţi o decizie pe care aţi tot amânat-o până acum.

Săgetător

O săptămână plină de surprize plăcute, din fericire, de care vă veţi bucura împreună cu familia. Dialogul cu cei din jur vă dă ocazia să aflaţi tot felul de lucruri interesante. Programul pentru timpul liber va înregistra unele schimbări, până veţi găsi ceva care să vă convină. Starea dv. generală nu este nemaipomenită şi de aceea nu este cazul să vă implicaţi în activităţi obositoare.

Capricorn

Vă aşteaptă o perioadă ceva mai calmă, fără surprize deosebite. Sunteţi puţin cam neatent şi de aceea aţi face bine să nu vă implicaţi în activităţi care necesită un mare efort de concentrare. Persoana iubită vă va face o surpriză deosebit de plăcută legată de petrecerea timpului liber. O cunoştinţă veche vă va da un semn, astfel încât se iveşte o viitoare posibilă colaborare.

Vărsător

Prietenii vă vor face o invitaţie care vă tentează, dar s-ar putea să nu mai finalizaţi ceea ce v-aţi propus. Profitaţi de ocazie pentru a face cunoştinţă cu alte persoane, care vă pot ajuta pe viitor. La locul de muncă vor exista unele animozităţi, dar nu este cazul să interveniţi, căci nu veţi reuşi decât să încingeţi spiritele. Se va dezbate un proiect care v-ar putea interesa mai mult decât vă imaginaţi.

Peşti

Calităţile de care daţi dovadă vă fac foarte apreciat de cei din colectiv, dar mai ales de şefi. Veţi avea ocazia să vă lărgiţi cercul de prieteni, ceea ce este în conformitate cu dorinţele dv. Veţi găsi chiar pe cineva care vă va promite un ajutor substanţial, dar nu este cazul să luaţi în serios toate afirmaţiile. Oricum, veţi începe săptămâna mai optimist decât aţi încheiat-o.