FC Caransebeş, săpat din interior?


eutin bojinImediat după meciul de sâmbătă, 4 mai, cu AFCM Reşiţa, încheiat cu scorul de 1-1, Eutin Bojin, finanţatorul formaţiei caransebeşene, s-a arătat nemulţumit de atmosfera care domneşte la echipă, lăsând să se înţeleagă că este sabotat de oameni din interiorul clubului. „Dacă aţi observat, în acest meci noi am făcut o singură schimbare, pentru că jucătorii de la echipa a doua care trebuiau să vină la prima echipă n-au mai venit, n-au fost lăsaţi din cauza unor orgolii prosteşti. În plus, unii dintre jucătorii de la echipa secundă, care puteau să fie în lot, au preferat să stea în tribună. Este cazul lui Laurenţiu Vătafu, ca să dau un exemplu, cu care am vorbit la ora 14, când jucătorii erau la masă, am întrebat de ce nu e şi el acolo, am vorbit cu antrenorul echipei secunde, Marius Dulca, şi mi-a spus că nu l-a anunţat nimeni. L-am pus pe Doran să-l sune, mi l-a dat la telefon, şi a spus că la ora 16.30 va fi la stadion. N-a mai venit… A stat în tribună. Din păcate, şi acest fapt mi-a fost confirmat de antrenorul reşiţean Sandu Roco, el a fost sunat de oameni de la echipa noastră secundă, să facă tot posibilul să câştige meciul cu noi. Mai mult decât atât, Dan Vătafu, aflat o vreme în staff-ul echipei, a sunat galeria de la Reşiţa, le-a spus că le asigură transportul până la Caransebeş, bere şi tot ce trebuie, numai să vină şi să strige împotriva conducerii clubului caransebeşean”, a spus Eutin Bojin.
dan vatafuContactat telefonic în cursul zilei de miercuri, 8 mai, Dan Vătafu a demontat acuzaţiile lui Eutin Bojin, afirmând că în primul rând finanţatorul a renunţat la fiul său, Laurenţiu Vătafu, după antrenamentul de joi seara al echipei secunde, înlăturându-l definitiv de la prima echipă. În ceea ce priveşte benzina asigurată Guardiei Rosso Nera pentru a face deplasarea în municipiu şi a striga împotriva clubului caransebeşean, Dan Vătafu susţine că nici măcar nu ştie cine este liderul galeriei reşiţene.
Mai multe despre atmosfera încărcată de la FC Caransebeş, precum şi declaraţia primarului Marcel Vela în această privinţă, puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului, care va apărea pe piaţă joi, 9 mai.