Horoscop


Berbec

Acum este momentul să vă susţineţi punctele de vedere în faţa partenerului, mai ales dacă este vorba de proiectele pentru timpul liber. În ceea ce priveşte sănătatea, pot să apară probleme pe fond nervos. O activitate recreativă v-ar putea ajuta să vă refaceţi echilibrul interior. Partenerul v-ar putea face unele reproşuri şi ar fi cazul să nu ripostaţi, pentru că asta ar însemna deteriorarea relaţiei.

Taur

Veţi avea parte de multă alergătură pentru a rezolva chestiuni gospodăreşti. Nu este exclus să se strice ceva în apartament, ceea ce va întreţine o stare de tensiune pe parcursul săptămânii. Traversaţi o perioadă în care prudenţa în manifestări v-ar putea fi de un real folos. Energia dv. mentală este la limita superioară, iar rezultatele activităţilor intelectuale în care sunteţi implicat vă vor satisface.      

Gemeni

Relaţia cu partenerul de viaţă va fi oarecum nemulţumitoare în această perioadă, aşa că ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Starea dv. generală nu este nemaipomenită, aşa că sunt posibile probleme de sănătate. N-ar strica să vă păstraţi ceva mai mult timp pentru activităţi recreative. Un membru al familiei va avea o reuşită neaşteptată, de care veţi fi foarte mulţumit.

Rac

Se pare că veţi demara o activitate nouă, care va necesita un efort mai mare decât era de aşteptat. Veţi primi propuneri de colaborare deosebit de interesante, dar, cel puţin deocamdată, nu veţi avea timp şi pentru ele. Este posibil să apară discuţii aprinse cu cei din anturajul apropiat, pe probleme de interes comun. Până la urmă, veţi ajunge la un acord mulţumitor pentru toată lumea.     

Leu

Traversaţi o perioadă tensionată mai ales în ceea ce priveşte relaţia de cuplu sau colaborările. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu persoanele cu funcţie, pentru că s-ar putea să aveţi probleme. Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează bine; popularitatea dv. în rândul persoanelor de sex opus este la limita superioară, dar nu este cazul să faceţi schimbări în acest domeniu.

Fecioară

Capacitatea dv. de concentrare nu este dintre cele mai bune, aşa că fiţi cât se poate de atent la tot ce faceţi, la orice decizie pe care sunteţi pe punctul de a o lua. De asemenea, şi în viaţa sentimentală vor fi anumite tensiuni pe care tot dv. le creaţi. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. O veche cunoştinţă s-ar putea să aibă nevoie de un sfat din partea dv., pe care i-l veţi da cu plăcere .    

Balanţă

Veţi avea unele controverse, dar ele se vor dovedi constructive. Suspiciunile dv. sunt neîntemeiate. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus este la limita superioară, aşa că nu vor lipsi ocaziile de a face o cucerire. Totuşi, nu este cazul să vă încredeţi în orice zâmbet amabil, pentru că aţi putea fi dezamăgit ulterior. E posibil să intraţi într-o colaborare din care să obţineţi un câştig imediat.

Scorpion

Este posibil să faceţi unele cheltuieli pentru divertisment, ceea ce ar putea avea efecte pozitive asupra stării dv. de spirit. Aţi putea lua decizii sau v-aţi putea implica într-o activitate intelectuală, căci energia dv. mentală este la limita superioară. În viaţa sentimentală vor apărea unele schimbări; este posibil ca partenerul să aibă unele realizări de care vă veţi bucura amândoi.

Săgetător

Veţi avea parte de o perioadă bună în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă. Proiectele pe care vi le-aţi făcut împreună de mai mult timp ar putea fi puse în practică. N-ar fi exclus să fie nevoie să faceţi multe drumuri pentru a rezolva nişte probleme profesionale, ceea ce nu vă va conveni, dar nici nu veţi avea ce face. În week-end vă aşteaptă o surpriză plăcută.

Capricorn

Sunteţi cam nemulţumit de situaţia financiară, dar lucrurile se vor rezolva mai repede decât credeţi, aşa că nu este cazul să intraţi în panică. Aveţi răbdare şi totul se va finaliza cel puţin mulţumitor, nu peste mult timp. La serviciu, în tot ce doriţi să întreprindeţi, va trebui să daţi dovadă de conştiinciozitate, altfel nu veţi reuşi mare lucru. Comunicarea cu partenerul va fi importantă pentru dv.    

Vărsător

Este foarte posibil să aveţi o perioadă ceva mai agitată. Oricum, interesul pentru chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obişnuit. Unele nemulţumiri mai vechi ar putea fi rezolvate. Pe cât posibil, daţi dovadă de tact şi de foarte multă răbdare. Unele dintre proiectele pe care le aveţi în plan va trebui amânate. Nu veţi fi de acord cu toate propunerile pe care vi le face partenerul.

Peşti

Veţi avea posibilitatea să vă puneţi în practică unul dintre proiectele dv. mai vechi. Relaţia cu partenerul s-ar putea deteriora şi ar fi bine să vă manifestaţi cu prudenţă. Dacă aveţi o suferinţă cronică, n-ar fi rău să faceţi o vizită la medic, măcar pentru un control de rutină. Capacitatea de a face conexiuni rapide va fi excelentă, aşa că aţi putea avea succes în activităţile intelectuale în care sunteţi implicat.