Horoscop


Berbec

Aveţi în aceste zile tendinţa de a vă restructura întreaga viaţă. Vi se pare dificil să luaţi decizii clare şi consideraţi că mai puteţi amâna hotărâri importante. Primiţi toate garanţiile care vi se aduc ca pe nişte favoruri şi vi se poate reproşa că sunteţi mult prea modest. Starea de sănătate devine însă instabilă şi sunt posibile accidente casnice minore, aşa că aveţi mare grijă în zilele care vor urma.

Taur

Energia şi originalitatea dv. native se manifestă fără reţineri în aceste zile. Întregul interval se va dovedi benefic, atât pentru poziţia socială, cât şi pentru cea profesională. Munca dv. de până acum este încununată de succes şi curând pot apărea şi recompense importante. Daţi dovadă de calm şi modestie şi nu vă împăunaţi cu reuşitele obţinute, astfel că vă veţi bucura de multă simpatie.

Gemeni

Se vor derula zile pline de resentimente manifestate tocmai faţă de prietenii dv. cei mai apropiaţi. Gelozia vă orbeşte şi vă face să deveniţi nedrept. S-ar putea să simţiţi o nevoie de echilibru la sfârşitul săptămânii. Pe plan profesional, perfecţionismul care vă caracterizează vă ajută să vă descurcaţi de minune şi primiţi şi de această dată aprecierile cu care sunteţi obişnuit.

Rac

Vă simţiţi datori să verificaţi toate bunele intenţii ale amicilor dv. Veţi acumula noi cunoştinţe şi vă veţi stabiliza profesional prin noi deprinderi tehnice. Pe plan emoţional, vă implicaţi însă mai puţin, fiind dezamăgit de comportamentul duplicitar al partenerului. Vor apărea aliaţi secreţi sau protectori influenţi care vor face tot ceea ce le va sta în putinţă pentru a vă susţine.

Leu

Comentariile stârnite de deciziile luate de dv. sunt acide şi provocatoare. Încercarea de a fi păcălit se termină oarecum tragic pentru cei care încearcă aşa ceva, prin ruperea relaţiilor păgubitoare, chiar dacă în acestea sunt implicate rude. Veţi avea nevoie de mai multă odihnă la sfârşitul săptămânii, pentru că oboseala acumulată nu mai poate fi trecută cu vederea.

Fecioară

Nemulţumirile, îndârjirile şi dorinţa de a rupe relaţiile amicale dispar ca şi cum n-ar fi existat vreodată. Dacă trebuie să daţi un examen important în acest interval aveţi şi mult noroc, dar vă puteţi baza cu încredere şi pe propriile cunoştinţe. Dacă sunteţi născut în a doua decadă a zodiei, există riscul destul de mare de a fi ţinta unor crize de gelozie venite din partea partenerului de viaţă.

Balanţă

Atitudinea duplicitară nu vă caracterizează de obicei, de aceea veţi ieşi în evidenţă în săptămâna care începe. Simţiţi influenţa părerilor negative ale celor din familie. Vă veţi simţi obligat să luaţi atitudine şi să penalizaţi toate faptele reprobabile ale colegilor. Chiar şi faţă de familie aveţi tendinţa de a deveni restrictiv şi mai critic decât de obicei, ceea ce va tensiona inutil atmosfera.

Scorpion

Veţi avea posibilitatea să descoperiţi în aceste zile cine sunt acei adversari care răspândesc zvonuri despre dv., vă bârfesc şi vă implică în tot felul de intrigi. Sunteţi avantajaţi dacă sunteţi o persoană matură, care îşi poate permite să se ocupe de ceea ce îi face plăcere. În plus, aveţi o energie vitală excepţională şi un optimism molipsitor, care îi va uimi pe cei din jur.

Săgetător

Evenimentele din plan profesional petrecute în ultimul timp au un impact deosebit în viaţa dv., făcându-vă să vă manifestaţi cu mai multă încăpăţânare şi mai multă ambiţie decât de obicei. Unii nativi se vor lupta cu morile de vânt, alţii se vor retrage din faţa problemelor, măcar amânându-le. Aveţi însă senzaţia că oricum nimeni nu vă înţelege şi că părerile nu vă sunt luate în seamă.

Capricorn

Energic, hotărât, foarte determinat, veţi fi ceva mai irascibil în această săptămână, din cauza cheltuielilor de care parcă nu mai puteţi scăpa. Aveţi mare grijă: există riscul să pierdeţi nişte bani sau acte referitoare la bani. Nu cedaţi la rugăminţile celor care vor să vă atragă într-un fel de cursă sentimentală. Veţi încerca să scăpaţi de tot ceea ce vă împovărează, inclusiv de unele relaţii sentimentale.

Vărsător

Aveţi tendinţa de a vă apăra excesiv drepturile, de a face gesturi radicale, de a ţine discursuri severe. Din punct de vedere financiar, înregistraţi un cumul sau mai bine zis un vârf de încasări, care va fi însoţit, din păcate, de o mulţime de plăţi suplimentare. Poziţia dv. în colectivul din care faceţi parte se îmbunătăţeşte vizibil şi apar posibilităţi reale de promovare.

Peşti

Contrastele pe care le observaţi în comportamentul celor din anturaj vă vor obliga să luaţi decizii corecte în ceea ce priveşte profesia. Ajungeţi să-i excludeţi pe câţiva dintre colaboratorii dv., fiind convins că este ceva în neregulă cu demersurile pe care le fac. Din fericire, sfârşitul intervalului va aduce un deznodământ pozitiv al activităţilor pe care le-aţi întreprins în ultimele zile.