Horoscop


Berbec

Cineva aşteaptă nişte rezultate de la dv. şi este nemulţumit de întârziere. O rudă îndepărtată vă va da nişte informaţii care vă convin; nu este însă oportun să le folosiţi acum. Succesul pe care vi-l doriţi este condiţionat de răbdare şi perseverenţă. Dialogul cu cei apropiaţi nu va avea rezultatele aşteptate, aşa că ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt. Trebuie să aveţi mai multă răbdare cu partenerul.

Taur

O persoană încearcă să vă facă greutăţi, ţesând tot felul de intrigi. Inspiraţia de care daţi dovadă vă va ajuta să-l contracaraţi. Dacă simţiţi nevoia să staţi de vorbă cu cineva, apelaţi cu încredere la vechii prieteni. Un coleg vă va face o propunere tentantă privind cariera profesională, dar nu este cazul să vă grăbiţi. Este  posibil să vă angajaţi într-o relaţie sentimentală pe care veţi dori să o ţineţi secretă.

Gemeni

Dacă vreţi să mergeţi într-un concediu, verificaţi cu atenţie toate ofertele. Aveţi de dat nişte bani şi ar fi bine să nu mai amânaţi. Nu este momentul să vă lansaţi în noi activităţi; ar fi bine dacă v-aţi ocupa mai mult de cele pe care le-aţi abandonat în trecut. Un prieten vă va aduce la cunoştinţă o realizare recentă. Cu puţină răbdare veţi avea ocazia să găsiţi persoane care să vă susţină în toate privinţele.

Rac

Sunteţi neatent şi riscaţi să faceţi o greşeală care v-ar putea costa mult în viitorul apropiat. Din fericire, unul dintre prieteni este de partea dv. şi vă dă o mână de ajutor. Persoana iubită va avea o realizare materială de care va profita întreaga familie. N-ar fi exclus nici să cumpăraţi ceva pentru cămin. Sunt şanse să câştigaţi bani din colaborări. Nu uitaţi nici de activităţile gospodăreşti!

Leu

Persoana iubită vă va face o propunere interesantă de petrecere a timpului liber. Chiar dacă nu vă tentează, ar fi bine să o acceptaţi, căci ar putea reprezenta o bună ocazie de a cunoaşte pe cineva care ar putea să vă fie de un real folos în viitorul apropiat. Deci, nu mai staţi pe gânduri şi nu lăsaţi oportunităţile nefolosite. Ceva mai multă atenţie va trebui să acordaţi alimentaţiei.

Fecioară

Fără să vi se fi întâmplat nimic rău, sunteţi mai pesimist. Finalizările pe care le aşteptaţi întârzie să apară, iar ritmul în care trebuie să munciţi acum vă dă toate planurile peste cap. Încercaţi o ieşire în societate după orele de program; vă va face bine să vedeţi că alţii au probleme mai mari decât dv. Din punct de vedere sentimental, veţi avea o mică surpriză plăcută, care vă va lumina week-end-ul.

Balanţă

Sunteţi cam prost dispus şi asta vă împiedică să faceţi tot ce v-aţi dori. Nu trebuie să vă impacientaţi, în definitiv, o zi de odihnă este binevenită, chiar şi pentru un om cu posibilităţile dv. Sugestia partenerului de a vă lua câteva zile libere nu este dintre cele mai bune, mai ales că şi acasă, şi la serviciu mai sunt încă multe de făcut. Veţi avea parte de un mic câştig suplimentar.

Scorpion

Vă aşteaptă o perioadă bună, căci, orice veţi încerca, veţi reuşi să rezolvaţi. Ar fi bine să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci nu veţi reuşi decât să vă deterioraţi relaţiile cu cei din jur. O discuţie sinceră cu partenerul v-ar ajuta să uitaţi aceste mici neplăceri. Unul dintre proiectele dv. mai vechi ar putea căpăta contururi reale. O persoană de sex opus va da ajutorul într-o problemă delicată.

Săgetator

Ar fi bine să faceţi o schimbare de program, căci nu aveţi nici o şansă să finalizaţi ceea ce v-aţi propus. Lucrurile vă ies destul de greu, mai ales la serviciu, aşa că mai bine vă ocupaţi de chestiunile de rutină. În familie se vor discuta proiecte de interes comun, la care veţi avea un cuvânt greu de spus. În ceea ce priveşte situaţia financiară, se poate spune că veţi avea ceva motive de bucurie.

Capricorn

Starea dv. generală nu este nemaipomenită, vă enervaţi din orice şi nu reuşiţi să vă canalizaţi energia spre un scop concret. Implicarea în activităţi practice v-ar putea ajuta. Dacă aveţi de gând să luaţi o decizie, încercaţi să fiţi mai obiectiv, altfel veţi face greşeli pe care poate nu veţi reuşi să le corectaţi în timp util. Sfatul unui prieten vă ajută să vă puneţi gândurile în ordine.

Vărsător

Situaţia dv. financiară are toate şansele să se îmbunătăţească în aceste zile. O sumă de bani care vi se datora de mai mult timp ar putea să vă parvină, în mod oarecum neaşteptat. Ocaziile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Veţi primi invitaţii de tot felul şi, oriunde vă veţi duce, veţi face o impresie excelentă persoanelor de sex opus.

Peşti

Nu vă puteţi plânge de lipsă de energie, dar aveţi tendinţa să vă implicaţi în prea multe activităţi şi nu mai reuşiţi să le şi finalizaţi. Unele din problemele cu care vă confruntaţi vi se par greu de depăşit, ceea ce vă face mai pesimist. O pauză de odihnă vă va ajuta să vă puneţi pe picioare. În societate nu reuşiţi să vă manifestaţi, iar acest lucru vă nemulţumeşte. Încercaţi să nu fiţi atât de intransigent tocmai cu dv.