Horoscop


Berbec

Vă aşteaptă o perioadă de frământări în plan socio-profesional. Dacă aţi rămas restant cu unele sarcini de serviciu, acum veţi fi obligaţi să vă canalizaţi întreaga energie în scopul finalizării acestora. În cea de a doua parte a intervalului veţi avea ocazia să cunoaşteţi o persoană care se pare că vă va sprijini în planurile pe care vi le-aţi făcut încă de la începutul anului.

Taur

Această săptămână vă va oferi satisfacţia unor realizări la care speraţi de mai multă vreme. Nu trebuie să vă opriţi aici, căci şansa vă va mai surâde, chiar dacă nu pentru multă vreme. Sunteţi preocupat de prea multe probleme în acelaşi timp, însă puteţi conta pe ajutorul persoanei iubite. Din punct de vedere financiar, nu trebuie să vă faceţi niciun fel de probleme.

Gemeni

Energia vă va susţine în tot ce întreprindeţi. Sunteţi vioi şi plin de idei, pe care aşteptaţi cu nerăbdare să le puneţi în practică. Deşi, în general, vă place să cheltuiţi, în această perioadă aveţi tendinţa de a fi mai atent cu banii. Relaţia cu partenerul vă va mulţumi pe deplin, în ciuda unor mici neînţelegeri. Activităţile gospodăreşti vă vor consuma timp în acest week-end.

Rac

Implicarea în activităţi intelectuale vă va permite să vă faceţi remarcat. La locul de muncă reuşiţi să fiţi eficient, ceea ce v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi mai agitată la sfârşit de săptămână şi nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Orice risc asumat vă poate aduce neplăceri serioase în cuplu.

Leu

Chestiunile sentimentale vor fi deosebit de importante pentru dv. în această perioadă. Relaţia cu persoanele de sex opus se va îmbunătăţi şi vă veţi bucura de aprecierea acestora. Profitaţi însă de această conjunctură pentru a vă consolida relaţia cu persoana iubită. Veţi primi o ofertă interesantă în privinţa unui lucru pe care voiaţi să-l cumpăraţi, dar, înainte de a o accepta, gândiţi-vă şi la cheltuieli.

Fecioară

Sunteţi plin de vervă şi gata să vă implicaţi în activităţi de tot felul. Reuşiţi totuşi să vă puneţi în ordine priorităţile, ceea ce vă face mai sigur pe dv., mai încrezător în propriile capacităţi. Dacă aveţi de luat hotărâri, nu staţi prea mult pe gânduri, căci inspiraţia de care daţi dovadă vă va ajuta. La serviciu va fi multă agitaţie, dar reuşiţi să faceţi faţă cu bine tuturor cerinţelor.

Balanţă

Dacă până acum aţi avut unele probleme, acestea par a-şi găsi rezolvarea sau măcar se vor ameliora. Energia fizică este mare şi reuşiţi să o canalizaţi spre scopurile prioritare. Implicarea în activităţi sociale vă va da ocazia să vă relaxaţi. Din punct de vedere sentimental, situaţia vă avantajează, aşa că nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe plăcute în compania partenerului.

Scorpion

Nu vă simţiţi în largul dv. şi aveţi tendinţa de a face reproşuri partenerului de viaţă. Cel mai bine ar fi să dovediţi mai multă înţelegere faţă de acesta. Spre sfârşitul săptămânii aţi putea afla o veste care vă va reda încrederea în forţele proprii. Răbdare şi înţelegere sunt cuvintele-cheie pentru această perioadă. N-ar fi exclus nici să apară un mic incident casnic.

Săgetator

Traversaţi o perioadă pasională, cu un pronunţat spirit de aventură. Nu vă aruncaţi, totuşi, cu ochii închişi înainte, fiindcă puteţi nimeri şi într-un vârtej tulbure. Dacă energia de care debordaţi o veţi transforma în ambiţie şi spirit de iniţiativă, veţi avea nişte realizări remarcabile la serviciu. Financiar, mai bine v-aţi abţine deocamdată de la operaţiuni importante.

Capricorn

Farmecul personal vă ajută de obicei în carieră şi în societate, dar nu şi în relaţiile sentimentale. Nici la serviciu nu staţi bine, pentru că un blocaj sau o provocare v-ar putea convinge de necesitatea împrospătării cunoştinţelor şi a perfecţionării profesionale. În schimb, aveţi multă iniţiativă în domeniul investiţiilor sau în exploatarea unor surse colaterale de venit.

Vărsător

Deşi v-aţi făcut o mulţime de planuri în această perioadă, pe unele ar trebui să le amânaţi. N-ar fi exclus ca situaţia financiară să nu vă permită să faceţi tot ce v-aţi propus. Dorinţa dv. de o mai mare independenţă vă poate aduce în situaţia de a avea discuţii mai aprinse cu partenerul de viaţă. Dar, cum sunteţi într-o perioadă bună, în final totul se va rezolva favorabil.

Peşti

Aveţi tendinţa de a vă enerva mai uşor decât de obicei, lucru care e posibil să vă creeze probleme în familie. Poate de aceea vă aşteaptă o perioadă dinamică, în care cariera ar putea avansa cu paşi mari. Totuşi, drămuiţi-vă cu atenţie economiile. Vă aşteaptă nişte cheltuieli mari, neprevăzute. Nu staţi prea bine la capitolul sănătate şi stare de spirit.